Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 488 / 511 oldal |
Nekem tényleg nem müködik a Vodafone ny.játék száma.Nektek jó ,ill.ki mit tud erről?
Humbukk a nyereményváros és a play..bill is, ne fecséreljük az energiánkat feleslegesen
Nekem azt írta ki a linkre, hogy elnézést kérnek, és a lap visszatöltése folyamatban van. Remélem nem fog sokáig tartani!!!
/nyereményváros/
/nyereményváros/
a nyereményváros sem működik pedig ma lenne a sorsolás. 

már rájöttem.

queene: honnan törölték ki a hozzászólásod?
Tegnap kissé idegbajos napom vol (ezt a VIP-lista élő egyenesben is megtapasztalhatta, ezúton is elnézést mindenkitől), és ebben a jó hangulatomban a playtobill fórumán hangot adtam azon véleményemnek, hogy nyilván nincs is mit kisorsolni, vagy talán ellopták a díjakat. Meg hogy jó ötlet azzal húzni az időt, hogy keresünk 5 játékost a sorsolás felügyeletére, nyilván most néhány hónapig keresik a tökéletesen megfelelő személyeket bőrszín, vércsoport, és 1560-ig visszavezetett családfa alapján. Azt is írtam, hogy 10ezer játszott játék fölött nem kéne hülyének nézni a felhasználót, hogy nincs elég játékos, ezért nem sorsolunk. Meg hogy épp elég átvágós weblap van, eggyel többet indítani igazán felesleges volt.
Na mára ezt a hozzászólásomat kitörölték.
Viszont kiírták, hogy jövő hét közepén sorsolnak, péntekre eredmény várható.
Szkeptikus vagyok
Na mára ezt a hozzászólásomat kitörölték.
Viszont kiírták, hogy jövő hét közepén sorsolnak, péntekre eredmény várható.
Szkeptikus vagyok

szalika. ugyanez volt a gondom. A cookie-k kitörlése sem segített. Indítsd újra a gépet és úgy próbáld.
nekem először 24 megfejtésem volt, ezután pedig ha visszamentem mindig 0 jó megfejtésem volt, a név kitöltéséhez pedig nem is engedett vissza a kis mocsok.
nekem először 24 megfejtésem volt, ezután pedig ha visszamentem mindig 0 jó megfejtésem volt, a név kitöltéséhez pedig nem is engedett vissza a kis mocsok.

Hali! Nekem akkor is 0 jó a válaszaim közül! Én nem eszek meg elöletek semmit! 

szalika és mindenki, akit érint:
kettőt lépjetek vissza a böngészőben, az adatok megadásáig, akkor újra engedi kitölteni a kvízt, akárhányszor egymás u tán. És a körbeküldött válaszaim tuti jók
kettőt lépjetek vissza a böngészőben, az adatok megadásáig, akkor újra engedi kitölteni a kvízt, akárhányszor egymás u tán. És a körbeküldött válaszaim tuti jók
beküldtem a sulinetes valentinnapi kvízt, azt írja 0 válaszom volt jó? Nektek sikerült?
Kriszta, palacsintás receptedet mindjárt utol érik, gyüjts pontokat!
A Tv2-nek én ajánlott levelet írnék!
A Tv2-nek én ajánlott levelet írnék!
Még januárban nyertem a Tv2-n ajándék csomagot. / itt is fenn volt, a leghasználhatatlanabb ajándékról kellett képet beküldeni./ E-mailba értesítettek, aztán semmi, írtam választ a netszerkesztőnek- szerinte a nyeremények kipostázása a kereskedelmi oszt. dolga.
Így aztán 6 hete várok... Nem tudja vki a TV2 ker. oszt tf. számát vagy e. címét, szívesen megsürgetném őket.
Esetleg más ötlet?
Így aztán 6 hete várok... Nem tudja vki a TV2 ker. oszt tf. számát vagy e. címét, szívesen megsürgetném őket.
Esetleg más ötlet?
Szalika - igen én nyertem. Azóta kaptam egy új mailt, hogy két héten belül postázzák. De az még messze van. Várok........
Még tegnap észrevettem, hogy átírták a dátumokat és írtam nekik., hogy mi ennek az oka, ugyanis a januári spar blokkoknál is ugyanúgy át van írva.
Idézem a választ.
"A dolgok folyamata szerint, a második sorsolás időpontot is ki kell irni,
miközben folyamatban van az első
"
Számomra az lenne logikus, hogy a január 30-ig bevitt spar blokkoknál nem változtatják meg a dátumot mert az kisorsolásra kerül, de lehet én vagyok túl kekec.
Más: 3 héttel ezelőtt ajánlottam nekik a plussz blokkokat. Visszaírtak, hogy scanneljem be. Bescanneltem. Azóta sincs fennt.

Idézem a választ.
"A dolgok folyamata szerint, a második sorsolás időpontot is ki kell irni,
miközben folyamatban van az első
"
Számomra az lenne logikus, hogy a január 30-ig bevitt spar blokkoknál nem változtatják meg a dátumot mert az kisorsolásra kerül, de lehet én vagyok túl kekec.
Más: 3 héttel ezelőtt ajánlottam nekik a plussz blokkokat. Visszaírtak, hogy scanneljem be. Bescanneltem. Azóta sincs fennt.

Trinity, elég morbidra sikeredett a hozzászólásod!
"Én tegnap voltam utoljára a nyereményvároson.Azóta nem jön be.Remélem csak műszaki hiba. "
Tanulmányaim alapján Trinity a világ első atombombája volt. (kicsit alulbecsülték a hatását, ezért sok katonai megfigyelő egy kilométerről szemlélte, mire képes. Nem sokáig nézték...
)
kedves Trinity. Remélem a Nyereményvároson nem te fejtetted ki hatásodat
tegnap voltam ott - azóta nem jön be
"Én tegnap voltam utoljára a nyereményvároson.Azóta nem jön be.Remélem csak műszaki hiba. "
Tanulmányaim alapján Trinity a világ első atombombája volt. (kicsit alulbecsülték a hatását, ezért sok katonai megfigyelő egy kilométerről szemlélte, mire képes. Nem sokáig nézték...
)
kedves Trinity. Remélem a Nyereményvároson nem te fejtetted ki hatásodat
tegnap voltam ott - azóta nem jön be

Horimarika! Te nyerted a 15000 Ft-ot a nyereményvárostól. Még nem kaptad meg?
Én tegnap voltam utoljára a nyereményvároson.Azóta nem jön be.Remélem csak műszaki hiba.
Ilyen utazást én félévente nyerek. Szerintem több helyen is benne vagyok az adatbázisban. Sőt, egyszer hiradástechnikai terméket nyertem! Ha felmegyek Pestre és ott kisorsolnak.
Nektek sem jön be a Nyereményváros oldala? Remélem, nem az van, amire gondolok.
Nektek sem jön be a Nyereményváros oldala? Remélem, nem az van, amire gondolok.
Felhívott telefonon az X.Y. médiaügynökség és gratuláltak, mert a sorsolásukon nyertem egy kétszemélyes külföldi utat. (Hurrá! -ujjongtam magamban)
A nyertesekkel a részletet egy szombati napon beszélik meg Szombathelyen (!) az egyik szállodában. (Itt kezdett matatni bennem a kisördög) Megkérdeztem, milyen játékon nyertem, mire a hölgy közölte, hogy az ő nyereményjátékukon. Na jó, de mégis melyiken? -feszegettem tovább a kérdést, de csak azt nyökögte, hogy saját adatbázisukból sorsoltak. Azt sem volt hajlandó elárulni, milyen külföldi utat nyertem, ezért mondtam, hogy rendben, értesítsenek ki postán. Erre a csajszi kibökte, hogy a nyereményút átvételének feltétele, hogy megjelenjek azon a beszélgetésen.
Ekkor már világos volt a dolog. Rákérdeztem, hogy termékbemutatóval, direkt marketinggel kapcsolatos-e, ami miatt hívott, erre lecsapta a telefont.
Hja. Az idén csak úgy szórom a külföldi nyereményeket
Pedig elmehettem volna edénygyárba Ausztriába
A nyertesekkel a részletet egy szombati napon beszélik meg Szombathelyen (!) az egyik szállodában. (Itt kezdett matatni bennem a kisördög) Megkérdeztem, milyen játékon nyertem, mire a hölgy közölte, hogy az ő nyereményjátékukon. Na jó, de mégis melyiken? -feszegettem tovább a kérdést, de csak azt nyökögte, hogy saját adatbázisukból sorsoltak. Azt sem volt hajlandó elárulni, milyen külföldi utat nyertem, ezért mondtam, hogy rendben, értesítsenek ki postán. Erre a csajszi kibökte, hogy a nyereményút átvételének feltétele, hogy megjelenjek azon a beszélgetésen.
Ekkor már világos volt a dolog. Rákérdeztem, hogy termékbemutatóval, direkt marketinggel kapcsolatos-e, ami miatt hívott, erre lecsapta a telefont.
Hja. Az idén csak úgy szórom a külföldi nyereményeket
Pedig elmehettem volna edénygyárba Ausztriába