// Baba-Mama csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 489 / 539 oldal |
2 db liberó kód cserére vár
Bóbita
1/424-66-36
1/424-66-36
Szia mel6!
Milyen számon érdeklődtél? Én úgy hallottam, bármelyik nap indulhat az új Pampers játék. Akkor most hol az igazság? :-(
Milyen számon érdeklődtél? Én úgy hallottam, bármelyik nap indulhat az új Pampers játék. Akkor most hol az igazság? :-(
Köszönöm sada,ditke. Akkor várunk...
A nestlé bébi italokat és ételeket milyen cimre lehet küldeni?
És a vonalkódokat kell beküldeni!
És a vonalkódokat kell beküldeni!
Én már visszaszoktam a Liberora 

Vicky,Ditke
Csütörtökön beszéltem az ügyintézővel és semmyilen játékot nem tervez a közeljövőben a pampers
Csütörtökön beszéltem az ügyintézővel és semmyilen játékot nem tervez a közeljövőben a pampers

Vicky!
A honlapjukon az van, hogy a köv. nyereményjáték hamarosan indul (Igaz, ez van kiírva hónapok óta
)
De azért egyszer csak indul és akkor kellenek a pontok.
A honlapjukon az van, hogy a köv. nyereményjáték hamarosan indul (Igaz, ez van kiírva hónapok óta
)
De azért egyszer csak indul és akkor kellenek a pontok.
Nem.
Sziasztok! A Pampers pontokat be lehet még küldeni? Ha igen, tudna Valaki írni nekem ide egy beküldési címet? Köszönöm szépen.
Köszi mindenkinek az info-t a Liberoról, felhívtam őket, nagyon kedves volt az ügyfélszolgálatos hölgy, azonnal felajánlotta, hogy küldenek mindent, ami eddig elmaradt. Pozitív csalódás!

betti79, én nov 11-én kaptam egy lego-t a Milditől. Amúgy tényleg minden sorsoláskor nagyon sokára tudtak csak infot adni a nyertesekről. Én most nem is hívtam őket, meglepi volt a lego játék 

Én is reklamáltam az elveszett babakönyv miatt, és pár nap múlva küldtek helyette egy másikat ajánlva 

Ditke62
Én a múltkor felhívtam őket, mert nekem sem jött meg az ajándék! A hölgy azt mondta, hogy 1 hónap, míg feldolgozzák a kérdőívet, plusz 2-3 hét az ajándék megérkezéséig! Ha ennyi idő alatt nem érkezik meg, már nem is fog!
A múltkor nekem azt mondták, hogy gyakran élnek a játékosok panasszal, hogy nem kapják meg a játékokat, ezért ha normális hangon szól hozzájuk az ember, fel szoktak ajánlani egy játékot az elveszett helyett! Én is így kaptam meg a múltkor, és más is írta a fórumba, hogy így járt!
A mailre sokára válaszolnak, mert csak egy emberke dolgozza fel őket és átlag napi 5000-t kapnak, ezt is a hölgy mondta!
Nagyon rendesek és segítőkészek! Hívd fel őket, ha már lejárt az idő!
Én a múltkor felhívtam őket, mert nekem sem jött meg az ajándék! A hölgy azt mondta, hogy 1 hónap, míg feldolgozzák a kérdőívet, plusz 2-3 hét az ajándék megérkezéséig! Ha ennyi idő alatt nem érkezik meg, már nem is fog!
A múltkor nekem azt mondták, hogy gyakran élnek a játékosok panasszal, hogy nem kapják meg a játékokat, ezért ha normális hangon szól hozzájuk az ember, fel szoktak ajánlani egy játékot az elveszett helyett! Én is így kaptam meg a múltkor, és más is írta a fórumba, hogy így járt!
A mailre sokára válaszolnak, mert csak egy emberke dolgozza fel őket és átlag napi 5000-t kapnak, ezt is a hölgy mondta!
Nagyon rendesek és segítőkészek! Hívd fel őket, ha már lejárt az idő!
Ditke62, normál esetben kb 1 hónap, mire megérkezik. Hosszabb idő esetén érdemes telefonálni nekik, mert elég gyakran eltűnnek normál postázás miatt a feladott játékaik 

Van egy Brendonos kuponfüzetem, amit a Baba-magazinhoz adnak. November végéig még jó. Kéri valaki?
A Libero babákért járó ajándékokra ti mennyit vártatok? Én már hónapokkal ezelőtt beküldtem őket, de semmi
Ráadásul írtam nekik mail-t hogy mi lesz már, de még csak válaszra sem méltattak!
Ráadásul írtam nekik mail-t hogy mi lesz már, de még csak válaszra sem méltattak!Valaki kérdezte már:
Pesten a Lehel téri Rossmannban láttam ma matricás Liberókat.
Pesten a Lehel téri Rossmannban láttam ma matricás Liberókat.
Nestle macit keresek, tud valaki ajánlani?
akkor a milupa is hasonló lenne?
azt hiszem egy cég?
mind a kettőre rengeteg pályázatot beküldtem.
azt hiszem egy cég?
mind a kettőre rengeteg pályázatot beküldtem.