Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 489 / 1052 oldal |
Az egész családom játszik a Mi Világunk magazinba. Soha nem nyertünk, s szerintem nem is fogunk. Kicsik a nyeremények és kis számú, a tagság pedig nagyra duzzadt. Azért a magazin nagyon jó, szeretem olvasni. Kár hogy a kedvezményre szóló bilétkat nagyon hamar kell levásárolni, igy legtöbb címzett a felét elajándékozza vagy kidobja. Én ott felejtem szándékosan a boltba a lejárat előtti héten. De volt amikor nem sikerült szétosztani, az eladók gyorsan bevitték.
Spot szelet ! 17 SMS-t küldtem be, egyik sem nyert. Ma vettem észre, gy a 25 gr szeletnél kívülre tették a kódokat, igy minden boltos beküldheti ! Nem értem miért kívülre nyomták rá !
Volt gy Gyermelyi tészta játék ! Igaz csak 1 komolyabb nyeremény volt, egy hétvégi utazás, de ennek ellenére sokan nyertek szakácskönyvet. Nagyon gyorsan és kedvesen értesítettek, és küldték az ajéndékot !
És nem utánvétellel postázták ki, hanem saját költségükön ! A Gyermelyi játékok még mindig tisztességesek, úgy mint régen.
Volt gy Gyermelyi tészta játék ! Igaz csak 1 komolyabb nyeremény volt, egy hétvégi utazás, de ennek ellenére sokan nyertek szakácskönyvet. Nagyon gyorsan és kedvesen értesítettek, és küldték az ajéndékot !
És nem utánvétellel postázták ki, hanem saját költségükön ! A Gyermelyi játékok még mindig tisztességesek, úgy mint régen.
Amodent fogkefe
Pedigree termékminta (rágcsa).
An.13, Nils és VárszegiViki küldeményei
Galeria még mindig nem érkezett semmi tőlem?
Galeria még mindig nem érkezett semmi tőlem?

Megérkeztek a Kaiser játékával nyert kerékpárok, 2 férfi, 2 női.
Fáreó és szneszter levele, köszönöm
pampers formaevő dobozka érkezett
Bbrigio köszönöm a küldeményt!
Még én is a május végi zenélő bogárkát várom,de jul közepén írták a 2-3 hónapot,így most még nem reménykedek.

Zenélő bogár meg a telefon jött meg. Az egyik március végi a másik május közepi beküldés. Megy még máshova is itt, de nem mondta, hogy kihez.
Hugi 71
Akkor hozzám is jön?mit kaptál?Mikor küldted be?bár ez utobbi nem nagyon számít!
Akkor hozzám is jön?mit kaptál?Mikor küldted be?bár ez utobbi nem nagyon számít!
Vaó, megjött a régóta várt 2 Pampers-Fisher Prize játék 

MI Világunk magazin
Persze megint nem az én nevemre.
Persze megint nem az én nevemre.

megjött a grillkönyv!

Per pillanat semmire, de tedd félre! Eddig gyakran játszott.
Bocsi,tudom,hogy nem ide tartozik,de megtudnátok mondani,hogy mire jó a Douwe egberts kávé oldalán található,kivágható 100 pontos valami?Köszi
Tegnap jött egy fehér, Wellness feliratú kis neszeszer szerű valami, de nem tudom honnan.
Más esetleg kapott ilyet?
Más esetleg kapott ilyet?
smile
köszi,akkor lehet,hogy írok a cifnek!
köszi,akkor lehet,hogy írok a cifnek!
Mel6!
Nekem a múlt héten jött és 6 termék volt,2 suroló,1 zsíroldó szórófejes,1 mosogató,,1 kék zsíroldó,és 1 vízkőoldó volt benne.
Nekem a múlt héten jött és 6 termék volt,2 suroló,1 zsíroldó szórófejes,1 mosogató,,1 kék zsíroldó,és 1 vízkőoldó volt benne.