Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 489 / 511 oldal |
Most nézem, hogy a sorsolás időpontját át is javították mindenhol március 25-re. Hát ez érdekes! Majd a lottószámokat se húzzák ki szombaton, hanem csak kiírják, hogy sorsolás 2 év múlva. Nem is játszom többet velük.
Kezd tele lenni a kis bugyim a playtobill-el. December óta regisztráljuk oda az összeszedegetett blokkokat, és azóta várunk egy sorsolásra. Ti értitek ezt? Jó kifogás azzal húzni az időt, hogy öt játékost keresnek, aki felügyeli a sorsolást, de kezdem azt gondolni, hogy egyszerűen nincs mit kisorsolni
Ti mit gondoltok?
Ti mit gondoltok?
Sada!
végre jó a freemail.hu
végre jó a freemail.hu
Macskavati
Szerintem vmikor késő délután kezdte. Elötet én nem vettem észre semmit.
Szerintem vmikor késő délután kezdte. Elötet én nem vettem észre semmit.
Egy árva szót se szóltak,mély hallgatásba merülés ,node mindegy van tusfürdőm ,barátnőm ....
Sada! és ezt régóta csinálja, én most jutottam el oda a nap végén, hogy internetezzek...
Igen, valami baja van, gyakran kidob. 

Kicsi!
Szerintem nem biztos, hogy elfogyott az ajándék a DM-ben, lehet, hogy csak mondták.
Szerintem ott is bibi volt, ahol csak vizet adtak és tusfürdőt nem.
A barátnőm du. 4-re ért a boltba, és még mindig volt ajándék, mindkettő.
18-án - más ajándékokkal - megismétlik az akciót, esetleg menjetek előbb.
NÁLAM NEM MŰKÖDIK A FREEEMAIL - állandóan kidob - másnál működik?
Szerintem nem biztos, hogy elfogyott az ajándék a DM-ben, lehet, hogy csak mondták.
Szerintem ott is bibi volt, ahol csak vizet adtak és tusfürdőt nem.
A barátnőm du. 4-re ért a boltba, és még mindig volt ajándék, mindkettő.
18-án - más ajándékokkal - megismétlik az akciót, esetleg menjetek előbb.
NÁLAM NEM MŰKÖDIK A FREEEMAIL - állandóan kidob - másnál működik?
Nem semmi a nyomulás a 25 millásra,nálunk e kis postán mindenki ezt
szorongatta a kezében,hogy feladhassa.
szorongatta a kezében,hogy feladhassa.
queen,reacska
Ha megírjátok a címeteket,a mailomra megy 1-1,szórólap az emlitettekből.
De azért ,én is várnám cserébe azt az 1 Eskimósat.
Köszike!
Ha megírjátok a címeteket,a mailomra megy 1-1,szórólap az emlitettekből.
De azért ,én is várnám cserébe azt az 1 Eskimósat.
Köszike!
Liz: köszi aranyos vagy, még körülnézek egy két helyen és ha minden kötél szakad akkor írok
Hátha addig találok olyant ami neked kell és úgy jobb elfogadni az ajándékot.
Hátha addig találok olyant ami neked kell és úgy jobb elfogadni az ajándékot.

Majd még mászkálok és ha találok azonnal küldöm.
Nagyon zavar, hogy pl pharmatan vital volt de nem a nyereményjátékos hanem valami régebbi, mert csak agyógyszer leírása van rajta.
Eskimo3-ról sehol nem is hallottak volt olyan hely ahol megkérdeztem, hogy hol találom és úgy néztek rám mint valami űrlényre
(holott csak játszani szeretnék) De magát a készítményt már hozták is volna, el kellett magyaráznom, hogy nekem csak a tájékoztató füzet kell
Nagyon zavar, hogy pl pharmatan vital volt de nem a nyereményjátékos hanem valami régebbi, mert csak agyógyszer leírása van rajta.
Eskimo3-ról sehol nem is hallottak volt olyan hely ahol megkérdeztem, hogy hol találom és úgy néztek rám mint valami űrlényre
(holott csak játszani szeretnék) De magát a készítményt már hozták is volna, el kellett magyaráznom, hogy nekem csak a tájékoztató füzet kell
Reácska!
Kösz a bíztatást.Perszre azért még én úgy gondolom hogy ugyse fog má
jönni ,az ilyen késlekedős dogok promblémások tudnak ám lenni!!
Kösz a bíztatást.Perszre azért még én úgy gondolom hogy ugyse fog má
jönni ,az ilyen késlekedős dogok promblémások tudnak ám lenni!!
Reacska,
Mennyi Eskimosat küldjek Neked ?
queee,
Kukkants be a postaládádba
Liz, a jószívű
Mennyi Eskimosat küldjek Neked ?
queee,
Kukkants be a postaládádba
Liz, a jószívű

Reacska
Nyugalom, a hosszú élet ritka! Pharmaton érkezik, tegnap postára adtam.
Naturlandost én is szeretnék, de egyrészt negatív diszkriminávióval élnek velem szemben, mert vidéki vagyok
, másrészt pedig nem adni, hanem cserélni akart valaki, legalább 4 Eskimos füzetre, nekem meg csak 1 van
Na, azért még tudok élni nélküle
Nyugalom, a hosszú élet ritka! Pharmaton érkezik, tegnap postára adtam.
Naturlandost én is szeretnék, de egyrészt negatív diszkriminávióval élnek velem szemben, mert vidéki vagyok
, másrészt pedig nem adni, hanem cserélni akart valaki, legalább 4 Eskimos füzetre, nekem meg csak 1 van
Na, azért még tudok élni nélküle
Ma 5 db gyógyszertárban voltam Budapest különböző pontjain. Egyikben sem találtam olyan szórólapot amit írtatok. Hihetetlen hogy sehol nincs.
Ha tud valaki valami jó helyet ahol megvannak az aktualitások kérem szóljon.
2002-es nyereményjátékot azért találtam....
Ha tud valaki valami jó helyet ahol megvannak az aktualitások kérem szóljon.
2002-es nyereményjátékot azért találtam....

Kicsi: az infovonal azt mondja, hogy február végéig mindenkinek kiküldik. Már én is azt hittem, hogy nem fogom megkapni és a héten megjött. queene-nek igaza volt, jobban is megerőltethették volna magukat. 

Én még mindig nem kaptam Ráma szakácskönyvet !!!
?