Hugi71
Köszi.A képen igen 6 termék van a katalógusban,de a fehér suroló hiányzott belőle,meg a zöld mosogató piros lett-de ez persze nem baj.
lehet,hogy a szállító enyveskezű?Aki mostanában kapott,az is 6 terméket kapott?
mel6, nekem a múltkori csomagban még 6 termék volt

CIF csomag érkezett
kicsit meglepődtem mert nem 6,hanem 5 termék volt benne.Nektek is ennyi?
Spanyol útikönyvet (spirál) hozott ma a postás. Nagyon klassz! A velvet.hu-n nyertem, de nem néztem meg a nyerteseket, mert nem olvasom rendszeresen azt az oldalt. Pontosabban: csak azért jártam ott, mert valaki beírta a nyereményjáték-infókba júliusban. Köszönöm az illetőnek!

Átvettük a milky bicót nagyon szuper!Tudok képet küldeni akinek kell!
Megjött a Délhústól a könyv!
9 körül a postafutárral egy kisebb csomag : Zegna after shave és EDT. Meglepődtem, nem is tudtam,h nyertem

Nekem is csak pozitív tapasztalatom van a Tescos AÁ. korsó,átvétel ügyben,sokkal gyorsabak,kedvesebek,készségesebbek,mint a postán küldött cuccoknál,nyereményeknél! Le a kalappal az AÁ.-os hosstesek elött!
Ugyan nem postán,de átvettük az AÁ 9 korsóját,nagyon gördülékeny volt a dolog.
krysztasz
köszi, most nem küldtem be,ezért nem tudtam, de a következő beküldésre gyűjtöttem egy jópár vonalkódot már
mel6
Holnap sorsolják az 1000 db levesestálat a beküldők között.
sada
Holnap?Knorrt nyerni?
zafir
Mégis csak nyertél valamit, a friskies kutya etet-itató sem sikerült mindenkinek. (Én nem is pályázatam, mert nincs kutyám.) Próbálkozunk, próbálkozunk, aztán vagy sikerül, vagy nem. Aztán amikor meg nem számítasz rá, pont akkor sikerül nyerned. Sok szerencsét a játékokhoz!
zafir
Mert már május végén elfogyott mind a 10.000 db.
Nagyon gyorsnak kell lenni.
De tálat még nyerhetsz holnap!
Sziasztok!
Hogy csináljátok, hogy ennyit nyertek? Én hiába küldtem be 20 vonalkódot a Knorr termékekről még tányért sem kaptam. :-(
A Friskiestől ellenben a napokban kaptam meg az utazó kutya etető-itató készletet.
Tegnap jött a Soproni CD-tartó, egy hete sincs, hogy nyertem! Példás!
+meglepetésként az Algidától egy 500 Ft-os Fuji fotószolgáltatásra beváltható utalvány, azzal a kísérő szöveggel, hogy remélik, jól éreztem magam a csúszdaparkban, és szeretnének mégegyszer megajándékozni.

Területi képviselő hozta a Kaiser játékával nyert 2 mobiltelefont.
A többi ajándék 1-2 hét múlva várható.
megérkezett a kb. 1 hete, az STP50-en nyert ajándék, baseball sapi. Nagyon klassz db!

Visa hátizsák

Értem, köszi

Dani is intézkedett már

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások