A kerékre kattintás ad 500 babszemet.
Nekem az előző "Momentcity" jobban tetszett, sok minden volt a tartalmában ,játék, fórum keresések.
Kávéfarm
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 50 / 101 oldal |
Rákattintottam a kerékre és +kaptam az 500 babszemet ...
Marycsiga !
Elég ha az e-mail címed tudod és kapsz új belépő kódot ... ha regisztrálva Vagy ...
Elég ha az e-mail címed tudod és kapsz új belépő kódot ... ha regisztrálva Vagy ...
A farmon újabb meglepetés 500 babszemért
Elfelejtettem milyen néven és tel.számmal regiztem
" alt="
">ha agyonütnek sme jut eszembe.max .mindent megírok nekik
" alt="
">

Én is így tudtam, csak félreértettem valamit, de már rájöttem
" alt="
">

elkati
Egyszer egy kannát, meg egyszer egy dézsát
Egyszer egy kannát, meg egyszer egy dézsát
Susa te már másodszor találtál kannát
" alt="
">

locsolókanna=vizesblokk
" alt="
">
" alt="
">
Jó ez a Nescafe játék
" alt="
">

Jó ez a Nescafe játék

Yesss!
" alt="
">

"A sorsolásban mindenki részt vesz, aki eléri a kávéfarmer szintet, és megtalálja mindkét vizes blokkot június 30. éjfélig."
Akkor ez azt jelenti, hogy dézsa egy vizesblokk, meg a locsolókanna is egy vizesblokk?
" alt="
">
Akkor ez azt jelenti, hogy dézsa egy vizesblokk, meg a locsolókanna is egy vizesblokk?

1 dézsát és 1 kannát.Illetve majd hetente lehet újratölteni a dézsát.
Úgy volt, hogy kettő dézsát kell megtalálni és megtölteni 06. 30-ig. Én még csak egy dézsát találtam, meg egy kannát. Ti már találtatok másikat?
Most meg visszaadta, de plussz nem lett.
Nem értem most akkor mi van?????
Nem értem most akkor mi van?????
Hát ez tök jó
" alt="
"> 2 üveg kávét csomagoltam erre levett 500 babszemet az egyenlegemből.

Mindet, lehet, hogy nálam is járt, csak már nem emlékszem. Rögtön az elején regiztem
" alt="
">

Elkati ! Lehet , h később regisztráltál ...
Mennyi ajándékot gyűjtöttél a bőröndbe ?
Mennyi ajándékot gyűjtöttél a bőröndbe ?
Létezik ,hogy akár hányszor újra ültetek a dézsámban a vízszint megemelkedik? Vagy csak optikai csalódást látok? Esetleg más is észrevette ezt a jelenséget?
Csütörtökön adtam fel a vk-okat és ma már jóvá is írták. Lehet a pozitív topikba kellett volna írnom?
Sziasztok! vár még valaki 05.13-ai csomagot??