pall mall kódokat cserélnék whiskasra, energizerre, de más is érdekelhet

PallMall kódokat, spar pontra cserélek.
Eddig minden héten 1-1 játékot tettek fel.
azok meg vannak. És többi játék? Vagy azt még ezután teszik fel?
Az a klub. A tologatós játék a tálca "alatt" van, a kapcsolatépítő a bárpultnál ülő csajnál.
igen, ott a keresztrejtvény, de akkor azért nem jár pont? Akkor hol találom a klubbot? Közében látom a tálcás csávót, stb. stb, ott keresgéljem?
sada: és azt a clubban hol találom meg?
De ez nem pontszerző játék: az csak a Clubban van.
bea0513, dulifuli123
A főoldalon jobbra lent - játékok.
Sziasztok! A Pall Mall -on hol találom meg a keresztrejtvényt, a dobozolós és a különbség kereső játékot? Mert én csak kettőt találtam meg. A Lakberendezőt és a kapcsolat építőset. Valaki tud segíteni? Előre is köszönöm.
Max nem kapunk ajándékokat és nem lesznek játékok.

470 milliós bünti egy promócióért! De a dohánygyáraknak van annyi bevételük, hogy kifizessék.
http://index.hu/gazdasag/magyar/birsag3527/
hol találtad a keresztrejtvényt, én csak a tologatóst és a kapcsolatépítős játékot találtam
a keresztrejtvénynél elég csak a megfejtés vagy az teljesen ki kell tölteni az ábrát? Megvan a megfejtés, azt írja, hibás, és hiányzik egy betűm az egyik - nem - megfejtésből.
A heti új játékkal nem stimmel valami. Azt írja, hogy 150 homokszemet kaphatsz a 3 játékért, nekem 170-et írt jóvá.
Smile

Semmi gond.
Ilyen a magyar nyelv, írottan félreérthetjük a hangsúlyt.

szildi!
Most olvastam vissza,tényleg kicsit félreérthetően írtam

csak arra gondoltam,hogy tenni nem tudsz sokmindent

Smile
Igazad van, tényleg sok mindent nem tudok, de mire felnövök, addigra okosabb leszek (talán).
szildi!
Sok mindent nem tudsz,biztos rossz a rendszerük,de ha egyszer megcsináltad,akkor máskor már gyerekjáték lesz,majd akkor bezsebeled a pontokat.
A harmadik játék után vissza akarok lépni a főoldalra,
és azt írja HIBA! Mit tegyek? Ha bezárom, elvesznek a pontjaim.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások