Még mindig nem kaptam meg a Theodora gyorsasági órát, ezért 1 hete reklamáltam. Ma hívtak, hogy hivatalosan is elismerte a posta, hogy elveszett

" alt="

"> 2 hét alatt ez a 2., felém tartó küldemény veszett el Budaörsön

" alt="

">
benyelte a posta a család két Tibis óráját.

" alt="

">
Nemcsak a posta, a reptéri dolgozók is szarnak a törékeny csomagra, alig egy hete jöttünk Párizsból, és direkt kértünk "Fragile" matricát a bőröndre, mert tele volt törékeny cuccokkal mindkettőnké, (borral, persze

" alt="

"> ) és a szívem szakadt meg, mielőtt beszállás előtt láttuk, hogy nem egyszerűen feldobták, hanem odavágták a szalagra a bőröndöket és tojtak a törékeny jelzésre..... ez nemcsak a magyar posta jellemzője

" alt="

"> sajnos

" alt="

">
Ajánlott levél júli 21-én feladva, még nem ért célba,már "körözik".
Tapasztalata valakinek, hasonló miatt?
Csak néhány kérdésre / beírásra a válasz::
-Postakész boríték becserélés minden postán van: odaadod az elrontottat és kapsz érte 1 újat de díjköteles jelenleg ez 25forint.
Utánküldés: hivatalosan forma nyomtatványon kérted és díjat fizettél minden küldeményedet utánad küldenek.
Törékeny csomag díja: 1960 forint
Hiányzó postabélyegek: a hó első napjaiban(1-3) lehet rendelni és a kért bélyegek ha vannak a raktárba a hónap 21.-ig kell megérkeznie.
és szerintem csak ez létezik hivatalosan ami 1995ft
én a héten 1995ft-ért adtam fel a törékenyt és 50000ft értékű lehet ennyiért
sada
Itt nekem csak 37 oldalt mutat ez a link.
http://posta.hu//kepek/upload/2011-05/USZ_5_fugg_
2011
0615.pdf
sada
köszi, akkor a postán már megint túloztak... 1960-ra mondta, mert 2 napra megérkezik és nem értette, hogy ráér. Megyek másik postára, de nem hagyom ki a levelet, hogy csináljanak egy oktatást...
Megrendelted, kifizetted az utánküldést?
Mert különben.....
V. igen, vagy nem. Miért nem számlára kérted? Az nem költözik, ha van.
Mivel költöztünk, a leveleimet átírányíttattam. Szerintetek ilyenkor az utalvány (pl.reálhozam) is már az új helyre jön?
Vagy:
Start csomag 1.690 + 240
http://posta.hu//kepek/upload/2011-05/USZ_5_fugg_2011
0615.pdf
113. oldal
Standard 1.050
Nem standard 1.590
„Nem standard” csomagnak minősül minden olyan postacsomag,
...........
............
............
a törékeny tartalmú,
..........."
krysztasz!
Úgy tudom 220-230 Ft plusz, ha ráírod,hogy törékeny.
Dobozban szeretnék feladni, 1050, ezt megnéztem. Törékenyként szeretném, mennyibe fog így kerülni? A kalkulátor nem írja.

" alt="

">
Timso írta: "... dobálgatják, aki kézbesíti meg fizeti a kártérítést, és egy mezei csomagos postásnak a nettóbére 60-70ezer forint..."
Nem értem. Ha panaszt teszek, mert eltört a csomagban lévő akármi, az adott kézbesítőtől vonnak? Miközben nem lehet bizonyítani, hogy ki dobálta? Jól értem? Ha így van, akkor igen csendes a postai szakszervezet....
Minden munkakörödben lehet olyant találni, aki nem áll a helyzet magaslatán. De nem kellene általánosítani.
Én nem szívesen lennék postás: Nyári kánikulában tűző napon, esőben, szélviharban, latyakban és mínusz sokban tolni a nehéz bringát.

" alt="

">
Lakótelepen nincs annyira kitéve az időjárásnak, de ki van téve másnak.
Szóval, csak ha minden kötél szakad...
Én tisztában vagyok vele, hogy a postásoknak sem könnyű, de szerintem sok más foglalkozású embernek sem...vagy annak, aki munkanélküli...
Engem csak azért bosszantanak ezek a károsodott/eltűnt cserék, mert ezeket utána nekem kell pótolni saját zsebből...
nem bántásnak szántam, nálunk ezt látom.
de ti sem tudjátok én mit csinálok, pedig ez sem leányálom, de szeretem a munkám én is.......
és az én munkámban se számít se eső, se szél, se mínusz, se hőség, sőt volt hogy a csöves szagát is szagolhattam egész éjszaka, de ez sem számít, mert szeretem amit csinálok........
adrika6!
Teljesen igazad van,csak az tudja mit jelent postásnak lenni aki nap mint nap csinálja.Mindegy hogy esik vagy fúj vagy éppen 40 fok van.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások