Gladiátor nagyon sajnálom
Azt hogy leblokkoltál nem csoda, mire én végig jutottam a fél percen
leizzadtam pár kilót. Hihetetlen nehéz igy beszélni
mano,
Nagyon drága vagy, kicsit rosszul esett de túl vagyok rajta, amilyen bájos Garami a mikrofon mögött egyedül, annyira rámenős volt velem, viszont ez volt a feladata. Valóban élő volt az egész, páran itt vitatták hiszen a danubiusban eddig minden felvételről ment. Májustól átértékelem a dolgokat minden tekintetben. Sokkal többet kell nyernem, ez nem vitás.

Lehet hogy ritkábban jövök erre, de meglesz rá az okom. Jó légy.
Gladi!
Sajnálom, hogy nem jött össze. Nem ez a megszokott tőled?
Remélem még sikerül a héten bekerülnöd és NYERSZ!

Ma 2x (!) bejutottam a jó megfejtéssel a danubiusba és amikor játékba is kerültem, tökéletesen leblokkoltam, kiestem mint Leo a Titanicból..
Veszprémi volt a hölgy, aki próbálkozott ismételten a Garaminál, eszméletlen mázlija volt no meg balszerencséje, mint régebben beszéltünk róla, van hangtedetektoruk...meg a Garami sem hülye, nagyonis felkészültek, nekem elhihetitek.

Hogy a fenébe sikerült neki kétszer ?
Más meg hajt rá és nem sikerül rengeteg ismerősőm próbálja
Tényleg pofátlanság
Kedvesem infója, hogy óránként (összesen így 24) kérdés hangzik el.
valami "csúcsszuperutazás" a díj!

Zsigi!
Mi a cél?
Nem hallgatom mostanában a rádiót!
thiefman: Volt egy mamóka aki egymás után kétszer akart nyerni (a műsorvezetőnek meg hazudott is hogy még nem szerepelt pedig előző nap játszott már) és ezért kizárták a második játékból. Így elvette egy új játékos esélyét. HIÉNA!

Mi volt tegnap a Danubiuson délután
Csak hallomásból tudom valaki csalni akart?
Sziasztok!
Tudom, hogy agyament vagyok, de a Sláger 24 órás játékát jó lenne együtt követnünk.
Remélem nem csak az én látok ebben fantáziát és találok vállalkozó kedvű játszótársakat.
Jó lenne felosztani az időt kb. 2 órás ciklusokra. Én szivesen bagolykodom és bármely éjszakai "időzónát" bevállalom a cél érdekében.
Mit szóltok hozzá?
zsigi
Thiefman, gratulálok.

Én is csak néztem fel sem tűnt, hogy még nem adták le
Köszönöm aranyos vagy
Most megyek körül nézek a többi rádiókon is
thiefman,
Most hallgattalak meg
Nagyon aranyos voltál!!! GRATULÁLOK!
A Rádió1 Eger adásán reggel 8-9 között Rexona ajándékcsomagot lehet nyerni
Winamppal : http://radio1.agria.hu/
Most nyertem meg, szegény műsorvezető nem akarta elhinni, hogy Győrből telefonáltam
Thiefman,
Nálunk ugyanez a felosztás, a kisfiunk 183 cm magas és 17 éves lesz ősszel. Ma tényleg egész nap figyeltük a danubiust, többször becsöngtünk és senki nem vette fel. Nem bánkódom, csak info miatt írtam be.
Gladi
A "Pici babáé"
Nálunk a sorrend mindig igy van : Pici baba, párom majd én
Tehát egyszer majd az enyém lesz
A Pici baba mostani telefonja sem kutya az is Danubiusos
Próbáltátok hívni mostanában a Danubiust? Garami ma du. megdöbbentő volt, átment Rákócziba szigorkodásból és kekeckedésből jeles. Thiefman, nagy gratula mégegyszer ahhoz a mobilhoz, azt gondolom, Te maradsz az unicum ebben a játékban.

Egyébként mit csinálsz vele?
Keressük a Juventus kedvencét! - koncertjegyek, 4 római városlátogatás és 2 tunéziai utazás a tét!
Április 26-án hétfőtől április 30-án péntekig minden napra kiválasztottunk egy sztárt, énekest, színészt, sportolót, magyar vagy külföldit. Ő eltűnik arra a napra, és igyekszünk a nyomára bukkanni, minden órában elmondunk egy-egy „nyomot”.
Érdemes tehát egész nap a zene rádiójára hangolódni és a megfejtést SMS-ben elküldeni a 06-30-9-895-895-ös számra, aki a leggyorsabban találja meg az eltűnt Juventus kedvencet az nyer.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások