Hűtőmágnes
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 50 / 255 oldal |
De én most kezdtem, mármint a pomberest.... már akartam is kérdezni, hogy hány db van/lehet kb...
Senki nem gyűjti már a mágneseket?
" alt="
">
" alt="
">Pom-bar fenyős hűtőmágnes lenne cserére más fajtára.
Ezek vannak cserére:
szánkós
bobos
síléc keresztbe
hótalpas
iglu
hógolyó a kezében
szánkós
bobos
síléc keresztbe
hótalpas
iglu
hógolyó a kezében
Pom ber mágneseket cserélek. Van pár dupla.
bob
szánkó
hótaposó
siléc keresztbe
bob
szánkó
hótaposó
siléc keresztbe
Sziasztok!
Gyűjti valaki a Pom-Bar-es hűtőmágneseket? Ötből egy triplám van:-(((.
Gyűjti valaki a Pom-Bar-es hűtőmágneseket? Ötből egy triplám van:-(((.
AVON fenyőfás-noteszes mágnes érdekel valakit?
Hűtőmágnes a POM-BÄR tasakokban!
Most mindegyik POM-BÄR akciós tasakban találsz egyet a 12 különböző hűtőmágnesből.
Az akciós csíkkal ellátott tasakok már megtalálhatóak a boltok polcain a készlet erejéig.
Most mindegyik POM-BÄR akciós tasakban találsz egyet a 12 különböző hűtőmágnesből.
Az akciós csíkkal ellátott tasakok már megtalálhatóak a boltok polcain a készlet erejéig.
hűtőmágneseim pár óra múlva járnak le a teszveszen.. MJudith84
Gyűjtők figyelmébe!! 30 db-os jó állapotban lévő Danoninós hűtőmágnes betűs szett most 1 Ft-ról a teszveszen!!! MJudith84
Hatalmas hűtőmágnes gyűjteményem egy részétől megválok! Kukk be MJudith84-hez a teszveszre hátha találsz neked tetszőt!!
Rengeteg reklám hűtőmágnes, műanyag figurás és angliában vásároltak is!! Jó licitálást!!
Rengeteg reklám hűtőmágnes, műanyag figurás és angliában vásároltak is!! Jó licitálást!!
Ha valakit érdekel Avon fenyőfás-jegyzettömbös hűtőmágnes, írja meg, mit ajánlana cserébe.
akit érdekel sajátképes hűtőmágnes, esetleg 2011-es naptár formájában is, keressen priviben
M&M's hűtőmágnest adok milka vk-ért. 2 db van.
Csere arányt írj.
Csere arányt írj.
HŰTŐMÁGNESEKET adnék, elsősorban Libero vkódot kérnék értük cserébe (képeket @ben tudok küldeni)
nonka!
Igen, most, de csak az egyik jár, a másiknak csak a helye van meg
" alt="
">
Igen, most, de csak az egyik jár, a másiknak csak a helye van meg
" alt="
">TImso, akkor most kezdték az ovit, ugye? mi is kaptunk, de csak cukorka volt, mágnes nem :-(
Bohóchalat formázó tini memos hűtőmágneseket ( 3 db)
elcserélném forgalmazza a Reál cégfeliratokra
elcserélném forgalmazza a Reál cégfeliratokra
Kimaradt: "meg".
Timso!
Igen, ugyanilyen bodzás és csipkebogyós volt akkor a Patikához csomagolva. Nem tudom, hogy azóta jelent-e mágnes a többi ízhez?
Igen, ugyanilyen bodzás és csipkebogyós volt akkor a Patikához csomagolva. Nem tudom, hogy azóta jelent-e mágnes a többi ízhez?