Sziasztok 😉 !
Kalapácsmechanikás digitális zongora ...esetleg valakinek eladásra ill. cserére, ha "lenne otthon"...
Legyszi írj !🎹
Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 50 / 892 oldal |
Már tárgytalan a kérdés, köszönöm.
Sziasztok! Aki a Nav-tól nem kapott SZJA bevallás tervezetet, és az Ügyfélkapun az Egyenlegnél ez szerepel: Önnek nem keletkezett befizetendő, visszaigényelhető adója, akkor van valami teendő? Adószámos magánszemélyről van szó, aki átalányadót fizet, negyedéves előlegbefizetésekkel. Köszi, ha válaszol valaki.
" alt="
">
" alt="
">Sziasztok!
Ha van valaki aki április 3-án vásárolt Niveat a Pesten lévő Béke téri Rossmannban írjon! Köszönöm!
Ha van valaki aki április 3-án vásárolt Niveat a Pesten lévő Béke téri Rossmannban írjon! Köszönöm!
Az évente felülvizsgált tartós beteg igazolást hová kell most küldeni?Állandóan változtatnak.
Sziasztok! Telekomnyereményen nyert valaki? Kapott e-mailben értesítést?
zshajni 2 nyereményről van szó. Mindkettőt nem tudod átvenni.
" alt="
">
Reácska, köszi egyiket átveszik, ha Hajni vállalja a másikat tárgytalan. Köszönöm!
" alt="
">
Reácska, köszi egyiket átveszik, ha Hajni vállalja a másikat tárgytalan. Köszönöm!
Egyre érdekesebb dolgokról írsz. Lassan a fantáziám szárnyalni kezd.
" alt="
">
Kezdünk igen offok lenni. Igyexem mostantól nem írni.
" alt="
">
" alt="
">
Kezdünk igen offok lenni. Igyexem mostantól nem írni.
" alt="
">Már az ügyvédem jelenlétében se nyilatkozom, minden titkos...
" alt="
">
Majd ha bejön pár év/hónap múlva elmondom... bár hosszú éveket már senkinek nem adok... mivel fogy, és rohan...
" alt="
">
" alt="
">
Majd ha bejön pár év/hónap múlva elmondom... bár hosszú éveket már senkinek nem adok... mivel fogy, és rohan...
" alt="
">
" alt="
">
Huh, erre kivi vok!
" alt="
"> Írsz privit hová?Én sosem érek rá semmire, mindig rohanok...
" alt="
">
De amúgy új modern rabszolgatartóhoz szegődöm...
" alt="
">
De amúgy új modern rabszolgatartóhoz szegődöm...
Paint-ertem a fa-ot,mar el is vallaltam tegnap elott.
Nem ersz ra? Huha..
" alt="
">
Nem ersz ra? Huha..
" alt="
">patrik4: mennyire sürgős? Hétfőn megyek.
Hajni átveszed a nyereményét, és fel adod neki postán.
Én elmennék szívesen de nem érek rá sajna...
Én elmennék szívesen de nem érek rá sajna...
Ők sem postáznak?Még jó hogy nem nyertem...
patrik4- ezt a kerdest most nem tudom hova tenni..
Van olyan fórumos, aki át tudna venni egy utalványt a Market Central Ferihegy bevásárlóközpontban és postázná is nekem?
Segitséget szeretnék kérni. A tableten nem tudok a facebook-on lajkolni , osztani, kommentelni. Tudni valaki segiteni, mi lehet a problema. ? Asztali gepen rendesen működik.
Pápainé Juhász Ildikó telefonszámát el tudja nekem valaki küldeni e-mailben? Köszönöm
Nem lenne vkinek 5db-os alubon kódja? 2 db ma még jó lenne!