Balaton szelet nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 50 / 69 oldal |
Április 17-én nyertem egy hűtőtáskát. Azóta semmi!!! Van még aki nem kapta meg a nyereményt. Azt hiszem, hogy a Balatonnal én többet nem játszom, mert nekem (gyerekemnek) ez egy kicsit sok.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Én is egy szóköz miatt nem kaptam meg a nyereményt. Ha újból külditek az adatokat érdemes utána újból rákérdezni, hogy így rendben van-e. Nekem a másodszori beküldés úgy volt a rendszerükben, hogy határidő után érkezett sms, akkor javították, mikor megnézettem. Talán megkapom végre a nyereményt két telefon álás után.
Még vagyunk páran,vagyis jópáran akik nem kaptunk semmit,én is most elküldtem az adataimat újra,kettőskeresztel és szóköz nélkül,remélem ez már jó lesz nekik.
Van még valaki, aki nem kapta meg a nyereményét? Nekem április 18. óta nem küldték!!!!
Köszönöm szépen az infót
40/44-11-44 2-es gomb
lucos!
Elérhetőségekben megtalálod a számot, Győri Keksz
Elérhetőségekben megtalálod a számot, Győri Keksz
Smile,
kérlek írd meg milyen számon hívtad őket, én is rákérdeznék, hogy jól mentek-e el az adataim.Köszönöm.
kérlek írd meg milyen számon hívtad őket, én is rákérdeznék, hogy jól mentek-e el az adataim.Köszönöm.
Na me felhívtam a balatont,hogy mért nem jön az ajándékom,közölték,hogy rosszul küldtem vissza az adataimat,nem tettem elé kettőskeresztet és nem lett volna szabad szóközt beletenni,küldjem el újra,mert a rendszer nem fogadta íg yel,de az adatokat ismerték,mert mindjárt mondta a hölgy.Szóval akinek nem jött meg szerintem hívja őket,hogy mi a gond,mert nekem innentől mondtak egy hónapot.
Sziasztok!Én még kaptam 2 hütötáskát,amiről nem is tudtam.mert amit nyertem már megkaptam.Szerintem kérdezzetek rá.
Én sem kaptam még semmit!
Én se kaptam még semmit

Nekem még mindig semmi.

Szia!
1 hűtőtáska megjött.
1 hűtőtáska megjött.
Szabina357
nekem külön csomagba küldték.
nekem külön csomagba küldték.
Sziasztok!
Én is nyertem két hűtőtáskát és egy fürdőlepedőt, de még nem kaptam meg őket!
Szerintetek egy csomagba küldik?
Én is nyertem két hűtőtáskát és egy fürdőlepedőt, de még nem kaptam meg őket!
Szerintetek egy csomagba küldik?
Én is nyertem egy hűtőtáskát, és szeretnék helyette egy fürdőlepedőt. Nem szeretne valaki cserélni?
Sziasztok!Én 04.21-én és05.05-én nyertem.már mind2-t megkaptam.
Mitulátbáti hotta 

hota=hozta