Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 50 / 174 oldal |
se medve se sport..nem baj..egészség legyen..:-)
Varta játékon 9 regi/0 nyerés
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Pedig annyira szerettem volna a kisfiamnak
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Pedig annyira szerettem volna a kisfiamnak
" alt="
">
" alt="
">Fanta semmi
" alt="
">
Cheetos semmi
" alt="
">
Tesco-JB semi...
Kitartok, valami csak lesz
" alt="
"> csak kicsit most szomorkodom és sajnáltatom magam
" alt="
">
Szép estét
" alt="
">
" alt="
">
Cheetos semmi
" alt="
">
Tesco-JB semi...
Kitartok, valami csak lesz
" alt="
"> csak kicsit most szomorkodom és sajnáltatom magam
" alt="
">
Szép estét
" alt="
">szigiagi
Bosszantó, de az azért még nem a "világvége"!
" alt="
">
Bosszantó, de az azért még nem a "világvége"!
" alt="
">Mars, Snickers, stb. 19/0
" alt="
">
Győri jó reggelt 34/0
" alt="
">
" alt="
">
Győri jó reggelt 34/0
" alt="
">Sírjak, vagy nevessek... Semmivel sem nyerek, sokakból.
Milka nyerős egy sem nyert alapból, és a beküldős sem.
Legalább ennek a hülye napnak mindjárt vége!
Milka nyerős egy sem nyert alapból, és a beküldős sem.
Legalább ennek a hülye napnak mindjárt vége!
értem. akkor még reménykedek
" alt="
">
" alt="
">LaGroovy!
Csak tipp volt.
A játék oldalán meg lehet nézni ugyebár,hogy milyen blokkadatokkal játszott az ember.Nekem,ahol ugyanaz volt az AP kód,ott ugyanazokat a dátumokat és időpontokat dobja ki,mintha mind 1 blokk lenne.Sőt,a lányom regisztrációjával lévő blokkadatok is megegyeznek az enyémmel,ugyanezen okból kifolyólag.De tegnap nem bírta megérteni az illetékes,akivel beszéltem e-mail-ben!Szóval lehet náluk gubanc más is,na meg természetesen sokan is játszhattunk.
Csak tipp volt.
A játék oldalán meg lehet nézni ugyebár,hogy milyen blokkadatokkal játszott az ember.Nekem,ahol ugyanaz volt az AP kód,ott ugyanazokat a dátumokat és időpontokat dobja ki,mintha mind 1 blokk lenne.Sőt,a lányom regisztrációjával lévő blokkadatok is megegyeznek az enyémmel,ugyanezen okból kifolyólag.De tegnap nem bírta megérteni az illetékes,akivel beszéltem e-mail-ben!Szóval lehet náluk gubanc más is,na meg természetesen sokan is játszhattunk.
trendy
megnéztem, nem egyezik, mindegyik különböző. miért?
jojó
tudom én, hogy mindig nem lehet nyerni, de ezt annyira szerettem volna
" alt="
">
" alt="
">
megnéztem, nem egyezik, mindegyik különböző. miért?
jojó
tudom én, hogy mindig nem lehet nyerni, de ezt annyira szerettem volna
" alt="
">
" alt="
">LaGroovy!
A beküldött blokkok AP száma nem egyezik meg véletlenül?Magyarán nem ugyanannál a kasszánál vásároltál?
A beküldött blokkok AP száma nem egyezik meg véletlenül?Magyarán nem ugyanannál a kasszánál vásároltál?
Még a következőben sikerülhet!Mindig nem lehet nyerni!?
nem hiszem el, hogy nem sikerült pókember dvd-t nyerni
" alt="
">
" alt="
"> ajándékba szerettem volna egy pókember rajongónak
" alt="
">
" alt="
"> 11/0
" alt="
">
" alt="
"> ajándékba szerettem volna egy pókember rajongónak
" alt="
">
" alt="
"> 11/0Feladom a maggi játékot, pedig vízforralót szerettem volna nyerni!
Azt hiszem írok a Mikulásnak! Ő talán előbb meghozza!
Azt hiszem írok a Mikulásnak! Ő talán előbb meghozza!
Nekem a maggi annyira nem negatív, 14/4 aji, bár a vízforraló nekem sem jött össze....
" alt="
">
A boci nálam a nagyon negatív 52/4 db bögrén állok eddig......Szerintem ez gáz.....elég béna vagyok....mondjuk a 80%-a csere így annyira nem veszem a szívemre, de azért mégis sokallom 4 db bögréért....
De írhatnám én is a pöttyöst 457/0 lett a vége.......
A MARS-SNICKERS játékon napi 1-et küldök a játék eleje óta az is 0.....
A jó reggeltel is száz valahányat küldtem be eddig, de azzal sosem nyerek.. nem is csodálkozom....
Pápai 6/0
szigiagi (bocs ha nem jól írtam a neved!)
egyik nap én is így csináltam, hogy összeraktam az összes játékhoz 1-1 blokkot délután amim csak volt itthon és egymás után küldtem be, a vége felé már majdnem sírva fakadtam, hogy nem igaz, hogy egyik sem jön be, erre az utolsó Carefree-s blokkom nyert....
" alt="
">
" alt="
">
A boci nálam a nagyon negatív 52/4 db bögrén állok eddig......Szerintem ez gáz.....elég béna vagyok....mondjuk a 80%-a csere így annyira nem veszem a szívemre, de azért mégis sokallom 4 db bögréért....
De írhatnám én is a pöttyöst 457/0 lett a vége.......
A MARS-SNICKERS játékon napi 1-et küldök a játék eleje óta az is 0.....
A jó reggeltel is száz valahányat küldtem be eddig, de azzal sosem nyerek.. nem is csodálkozom....
Pápai 6/0
szigiagi (bocs ha nem jól írtam a neved!)
egyik nap én is így csináltam, hogy összeraktam az összes játékhoz 1-1 blokkot délután amim csak volt itthon és egymás után küldtem be, a vége felé már majdnem sírva fakadtam, hogy nem igaz, hogy egyik sem jön be, erre az utolsó Carefree-s blokkom nyert....
" alt="
">
glücklich
hát én már meg sem szólalok inkább... asszem elbújhatok a kb. 15/0-ás pápais beküldésemmel
" alt="
">
100/0... jééézusom...
" alt="
">
hát én már meg sem szólalok inkább... asszem elbújhatok a kb. 15/0-ás pápais beküldésemmel
" alt="
">
100/0... jééézusom...
" alt="
">pápai nekem már minimum 100/0!
Előtte sága hasonlóan sokból 0, mondjuk a ságával évek alatt nagyon sokból semmit sem nyertünk, abban már nem is hiszek! Sokkot is kaptam amikor tegnap a férjem 10 csomag 10-es füstit vett, a magam részéről jó darabig nem vagyok hajlandó sága terméket enni!
Tokajit idén nem veszek, tavalyi játékból találtam a hétvégén még 10 üveggel, akkor sem nyertem semmit.
Nescafé is van egy évre elegendő, csak sajnos azt is vettem, de azzal sem nyertem évek alatt szinte semmit.
Előtte sága hasonlóan sokból 0, mondjuk a ságával évek alatt nagyon sokból semmit sem nyertünk, abban már nem is hiszek! Sokkot is kaptam amikor tegnap a férjem 10 csomag 10-es füstit vett, a magam részéről jó darabig nem vagyok hajlandó sága terméket enni!
Tokajit idén nem veszek, tavalyi játékból találtam a hétvégén még 10 üveggel, akkor sem nyertem semmit.
Nescafé is van egy évre elegendő, csak sajnos azt is vettem, de azzal sem nyertem évek alatt szinte semmit.
törpi
tudom, h mindig más és más... én csak azon vagyok ennyire elkenődve, hogy én hogy lehetek ennyire peches, hogy nem sikerül beletrafálnom egyikbe se
" alt="
"> próbálkozom mindenféle időpontban, de soha nem akar összejönni
tudom, h mindig más és más... én csak azon vagyok ennyire elkenődve, hogy én hogy lehetek ennyire peches, hogy nem sikerül beletrafálnom egyikbe se
" alt="
"> próbálkozom mindenféle időpontban, de soha nem akar összejönniszigiagi: nyerőidőpont mindíg más és más. Csak azt látod aki nyert és beírja,de biztosan sokan vannak,vagyunk akik pl. minden tizedikkel nyernek csak kb.
Hát én sírva fakadok...
" alt="
"> Tegnap du 2-3 körül küldtem be maggi bögréset, bocit, campinget, pápait és egyikkel se semmi...
" alt="
"> Erre most olvasom, h ma kb. ebben az időintervallumban nyertetek ezekkel... nekem ez miért nem megy??
" alt="
">
" alt="
"> Tegnap du 2-3 körül küldtem be maggi bögréset, bocit, campinget, pápait és egyikkel se semmi...
" alt="
"> Erre most olvasom, h ma kb. ebben az időintervallumban nyertetek ezekkel... nekem ez miért nem megy??
" alt="
">Én feladom a maggi játékot !
Nem lesz vízforralóm és plédem.
Nem lesz vízforralóm és plédem.