Segítenétek?
Szálloda lánc 4 betű ?IT?
Berlini rakpart 3 betŰ
Köszi.

köszi(:
ügyes 3.számában a 6.-at nem tudja vki?
Anaksunamun Hozzászólás - 2008. február 04. :: 20:23
http://www.netrejtveny.hu/
aki szeret rejtvényt fejteni, mindennap új.
Tud segíteni valaki ? Kiskegyed 1.szám -második rejtvényével nem boldogulok. Köszi szépen
bvera!
Sikerült!
Küldöm neked!
Előre is köszönöm.
Már kifolyik a szemem, és úgy érzem, hogy már minden lehetőséget kipróbáltam. Azért még leülök mellé, hátha jön az ihlet, de teljesen kiborít!
Samidala! Én is rajta vagyok az "ügyön", de nem boldogulok. Délután ha elalszik a gyerek megpróbálom, ha sikerül írok e-mailt.
A Füles évkönyvben a 109. oldali feladvánnyal nem boldogulok
Tud valaki segíteni?
A két hét múlvai Színes RTV-ben - Illés Vanda a címlapon - a keresztrejtvénnyel Kitkekat ajándékcsomagot lehet nyerni. SZárazeledel, alutasakos, konzerv, a dbszámokat most hirtelen nem tudom.
Valaki játszik a Story különszámával?
A skandi 6 pályázatával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni!
Légyszi aki tud segíteni írjon privit!
Más, de ehhez kapcsolódik!Vannak az újságban képrészletek, aminek a párját a heti Storyban lehet megtalálni, és azt írják, hogyha ezeket a párokat felragasztjuk egy levelezőlapra és válaszolunk az ahhoz tartozó aktuális kérdésre, úgy nyerhetünk!
A problémám az, hogy én nem találtam hozzá kapcsolódó kérdést!
Csak én vagyok béna vagy tényleg nem is tettek fel hozzá kérdést?
Valaki fejtette az Olasz módra újságot? Elakadtam valamivel.
Nem is hallottam róla.

lindababa
Köszi, megvan a megoldás.

És a gépgyr is: ehab
Szerintem:erigon, zugoly, a gépgyárat nem tudom
fejtek egy rejtvényt, és ezek hiányoznak:
odú költőien: .u.oly
egykori gépgyár: .ha.
köhögéscsillapító: .rigon
Ha tudjátok, írjátok már be légyszíves. Köszi!
Én is nagyon szeretem a Grafilogikát!
Én elég sok újságok veszek, ebben az évben indultam rá a dologra. És már nyertem is egy könyvet a Maximával!
Nem tudja esetleg valaki hogy a Kiskegyedben hol lehet megtalálni a nyerteslistát?
Egy dolog, hogy neten is be lehet küldeni,
de az meg a másik, hogy a megfejtéshez meg kell/illik venni a lapot.
A fórumon kialakult gyakorlat szerint ilyesmit nem írunk be.
Nem ferr azokkal szemben, akik pénzt adnak ki érte, miközben a "potyázók" ingyen beküldik a neten még a kutyus e-mail címével is.
Ezen lehet vitatkozni, de ez a vita már lezajlott (többször is) és a fenti többségi vélemény győzött.
Szerintem sokan vagyunk akik szeretünk keresztrejtvényeket fejteni. Jó lenne megosztani az információkat egymással. Arra gondolok, hogy vannak olyan lapok melyeknek a megfejtését Net-en is be lehet küldeni. Illetve ha valaki egy dolgot szeretne nyerni tudatni, hogy melyik újsággal lehet.
Tegnap megjelent a grafilogoka újság.
Ha minden igaz, ma jelenik meg a grafilogika.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások