Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 50 / 149 oldal |
detto
belluszka
Na akkor megnyugodtam,hogy nem csak mi "űzzük ezt a sportot" mert már sokszor égő, hogy képes megvárni míg megisszák a colát és elkéri a kupakot. Persze elmagyarázza, hogy miért gyűjti.
Na akkor megnyugodtam,hogy nem csak mi "űzzük ezt a sportot" mert már sokszor égő, hogy képes megvárni míg megisszák a colát és elkéri a kupakot. Persze elmagyarázza, hogy miért gyűjti.
Nekem a 4 és 6 éves fiam ugyanígy.....
" alt="
"> Férjem meg csak morog, hogy milyen hülyeségre "tanítom" őket, pedig maguktól kezdték el a gyűjtögetést-.........
" alt="
">
" alt="
"> Férjem meg csak morog, hogy milyen hülyeségre "tanítom" őket, pedig maguktól kezdték el a gyűjtögetést-.........
" alt="
">De drága!!! Az én gyerekeim is ilyenek.
" alt="
">
" alt="
">a kiválasztott coke motyókat hol lehet átvenni? Csak B.pesten vagy több helyen is az országban?
Az unokám már teljesen rákattant a kupakgyűjtésre. Amerre megyünk mindenütt kupakot kell keresni. Messziről észreveszi ha valahol lát egy flakont. A Balatonról 45 kupakkal jött haza. 4 éves.
Az unokám már teljesen rákattant a kupakgyűjtésre. Amerre megyünk mindenütt kupakot kell keresni. Messziről észreveszi ha valahol lát egy flakont. A Balatonról 45 kupakkal jött haza. 4 éves.
38 Coke kód cserére vár...
Érdekel: Medve kódok, Dörmi logok, Alexandra utalvány... v. milyen ajánlatod van?
Érdekel: Medve kódok, Dörmi logok, Alexandra utalvány... v. milyen ajánlatod van?
20-án is dolgoztak ott ahol a beváltott cuccokért lehet menni....
Hazafelé meg az Erzsébet hídon gyalogoltunk át, és ott repzik zümzüm, meg helikopter loholt a gép után, mert gondolom a tv is közvetítette....
Hazafelé meg az Erzsébet hídon gyalogoltunk át, és ott repzik zümzüm, meg helikopter loholt a gép után, mert gondolom a tv is közvetítette....
Érdekelne engem is, hogy hol volt!
ott hol? odavitted a kupakokat? vagy mi?
" alt="
">
" alt="
">Ma légiparádéval egybekötött coke beváltás volt.
Képkeret(nagy): szép
Esernyő: gyönyörű
Fémpohár: eszméletlen jóóóóóóóóóó
" alt="
"> Csúcs....
Viszont azt nem értem h. a nagy ill. kicsi képkeret miért egyformán 500 pont....?
" alt="
">
Meg van párna is, még rgebbről, az is jó...
Egyedül a takarót tartom drágának főleg h. 1 személyes...
Képkeret(nagy): szép
Esernyő: gyönyörű
Fémpohár: eszméletlen jóóóóóóóóóó
" alt="
"> Csúcs....
Viszont azt nem értem h. a nagy ill. kicsi képkeret miért egyformán 500 pont....?
" alt="
">
Meg van párna is, még rgebbről, az is jó...
Egyedül a takarót tartom drágának főleg h. 1 személyes...
23 Coke kódomat elcserélném...
Mit ajánlasz cserébe?
Mit ajánlasz cserébe?
9 coke kodom cserére vár!mit adnál érte?
Coke kódjaimat Bravo cserélném.
Nem látható az email címed, írj privit!
Szia nekem van vonalkódom
" alt="
">
" alt="
">Szija nekem kéne pár coce kupak
" alt="
">
" alt="
">22 coke kódot bravo vagy rauch kódra cserélném.Írj!
Ha valaki felajánlana Coke ködokat szívesen fogadnám.
Nem. Így logikus, hisz nem a kóddal, hanem a pontokkal nyersz v. nem szersz.
Ugye a beváltáshoz nem kellenek a kupakok?