Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 50 / 9364 oldal |
sada ! Köszönöm
Sajnos nem.
Nálatok sem megy a webnyeremény oldal? A fórum az megy.
Paintuci!
Nem vagy vaksági tagsági 😁 2 lámpa van közöttük.
Nem vagy vaksági tagsági 😁 2 lámpa van közöttük.
A penny plüssnél vmelyik nem plüss hanem lámpa, vagy én vagyok vaksági tagsági?
Milka nálam sem ismerte fel, h be vagyok jelentkezve.
Sziasztok!
Nektek sem működik a Nívea feltöltés?
Már e-mailt is küldtem nekik,de azt sem lehet kézbesíteni.
Azzal jött vissza az e-mailem, hogy ismeretlen cím.
A Nívea oldalán meg azt írja, hogy hibás adatok próbálja később.
Több mint egy hete próbálom.😔
Nektek sem működik a Nívea feltöltés?
Már e-mailt is küldtem nekik,de azt sem lehet kézbesíteni.
Azzal jött vissza az e-mailem, hogy ismeretlen cím.
A Nívea oldalán meg azt írja, hogy hibás adatok próbálja később.
Több mint egy hete próbálom.😔
Sziasztok! Eddig tudtam, most nem a Milka húsvétra feltölteni. Mi lehet?
Sziasztok Nem tudja valaki esetleg ma hánykor sorsolják az orbit nyereményjáték fődíját? Köszi
szigiagi!
Igen nekem is szokta telefonon ezt csinálni . Ilyenkor ráfrissítek az oldalra és másodjára már elfogadja
Igen nekem is szokta telefonon ezt csinálni . Ilyenkor ráfrissítek az oldalra és másodjára már elfogadja
Küzd még rajtam kívül valaki az Activiával? A család egyik tagja sem kapott se egy visszaigazolást, hogy rendben vannak-e a blokkok(pedig kellene küldeniük), se utalást, de még érdeklődő e-mailre sem jön válasz. Február 10 és március 10 közötti beküldések.
Bocsánat... Nem tudom, miért lett 4 bejegyzésem...
Kométa
2 napja nem tudom, hogy sikerült-e feltöltenem a pályázatot... Vagy hülyeségeket csinál vagy kiírja, hogy Content missing, ahol annak kéne jönnie, hogy sikeres feltöltés. Már másik telefonról is próbáltam, ugyanezek. Holnap meg vége a játéknak.
Nektek megy?
2 napja nem tudom, hogy sikerült-e feltöltenem a pályázatot... Vagy hülyeségeket csinál vagy kiírja, hogy Content missing, ahol annak kéne jönnie, hogy sikeres feltöltés. Már másik telefonról is próbáltam, ugyanezek. Holnap meg vége a játéknak.
Nektek megy?
Itt van néhány gumiabroncsos akció:
https://www.marso.hu/
https://www.marso.hu/
Facebookon van egy játék, ha jól emlékszem 100 e Ft értékben lehet abroncsot vagy utalványt nyerni.
Sziasztok!
Gumiabroncsot készülök venni.
Szokott játék lenni, persze most nincs ,ha jól látom.
Valakinek valami "kupon" vagy akármi?!
Gumiabroncsot készülök venni.
Szokott játék lenni, persze most nincs ,ha jól látom.
Valakinek valami "kupon" vagy akármi?!
Wné P.É Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget!
SOS segítséget szeretnék kérni!
Aki nyert a Kinley játékon 30.000.- Ft-os H§M utalványt,: Hol kell megadni az adatokat? (Ha a beváltomra kattintok, mindjárt az ő oldaluk jön be, a coca-cola.com oldalon pedig nem találok ilyen menüt).
Köszi előre is!
Aki nyert a Kinley játékon 30.000.- Ft-os H§M utalványt,: Hol kell megadni az adatokat? (Ha a beváltomra kattintok, mindjárt az ő oldaluk jön be, a coca-cola.com oldalon pedig nem találok ilyen menüt).
Köszi előre is!
Sajnos nem, pedig jó lenne látni, ha esetleg nagyobb pontértékű blokkról van szó, mert igazából az e-mailből sem derül ki, hogy melléütöttem, vagy nem volt jól látható, vagy mégis mi volt a probléma. Viszont remélem hogy törölték is a listából, ne fussak bele megint.
Ma reggel például tök véletlenül vettem észre, hogy ahogy lejjebb tekertem, nem fixáltam le a darabszámot és átugrott mínusz 6-ra, nem is értem, hogy miért lehet mínuszba menni.
Ma reggel például tök véletlenül vettem észre, hogy ahogy lejjebb tekertem, nem fixáltam le a darabszámot és átugrott mínusz 6-ra, nem is értem, hogy miért lehet mínuszba menni.
weber örülök,hogy sikerült .
Lehet látni valahol,hogy melyik blokkot törölték?
Lehet látni valahol,hogy melyik blokkot törölték?