Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 50 / 9174 oldal |
Melyik milka
A Milka is korlátozza a feltöltések számát az oké, de hogy?!
Re Fáreó:
Oonly-t a Sparban és az Auchanban keress. Nekem nagyon ízlett, már ha egy ásványvízre lehet ilyet mondani. A napi nyereményt is gyorsan kiküldték
Oonly-t a Sparban és az Auchanban keress. Nekem nagyon ízlett, már ha egy ásványvízre lehet ilyet mondani. A napi nyereményt is gyorsan kiküldték
Fáraó ! Oonly ásványvizet az Interspárba kaptam , újratölthető flakonba van víz+250ft Vöslauert még nem láttam
A Rexona duopack az 1 termék v. 2 termék?
A jsz-ban nem térnek ki rá.
A jsz-ban nem térnek ki rá.
Sünkutya!
Tegnap hozta a futár a szerencseszéf játékon nyert Magyar termék csomagot!
Tegnap hozta a futár a szerencseszéf játékon nyert Magyar termék csomagot!
Oonly ásványvízet és Vöslauer Sport italokat,hol lehet kapni melyik üzletláncban?
Lidl,Aldi,Penny még nem láttam.
Lidl,Aldi,Penny még nem láttam.
Ne veszítsd el.
Én nem használok applikációt az Auchan-nál, mivel ritkán járok. De ha elveszíteném a blokkot, akkor miért nem jó a kikért hivatalos másolat?
Billeg a teknő a mosógépen...
Ezt láttátok az Auchan jsz-ban:
Ha a papír nyugta nem áll már rendelkezésre, akkor az
applikációban lévő digitális nyugtát személyesen kell bemutatni a nyertesnek. " alt="">
Ha a papír nyugta nem áll már rendelkezésre, akkor az
applikációban lévő digitális nyugtát személyesen kell bemutatni a nyertesnek. " alt="">
Kapott már valaki szerencseszéf játékon nyert Magyar termék csomagot?
Mi történik akkor ha ugyan nekem esetleg lesz nagy Milka csokis blokkom, de én beküldöm a napi 100 000s nyereményre?
+
bazsapara is beírta az infókhoz még pénteken, ahogy publikus lett a 36. heti rú is.
bazsapara is beírta az infókhoz még pénteken, ahogy publikus lett a 36. heti rú is.
kicsizolika
Napok óta fenn van a főoldalon.
Több játék is indul ma éjfélkor.
Érdemes -szvsz- figyelni ezt a listát:
https://www.webnyeremeny.hu/nyeremenyjatekok
Napok óta fenn van a főoldalon.
Több játék is indul ma éjfélkor.
Érdemes -szvsz- figyelni ezt a listát:
https://www.webnyeremeny.hu/nyeremenyjatekok
Erős Pistás hátizsákja esetleg lesz valakinek eladó? Váltott már ki valaki? Milyen az anyaga?
A screvo arra figyelne, hogy küldené ki a megnyert nyereményt. június 2-án nyertem és még sehol a nyeremény.
Aranyoskicsi!
Elvileg 2x engedi feltölteni a screvo rendszere a blokkot ugyanazokkal az adatokkal, ha véletlenül 1 percen belül történne a vásárlás, de egyéb adatokból látják, hogyha újratöltött ugyanaz a pályázat(még ha más néven is van) és ha nyersz, akkor elutasítják. Régebben nem nézték. Persze hibázhattak is, előfordul sajnos, pláne mióta bevezették a nyominger 100 pontos nyereményeket is és nem győzik ellenőrizni a "nyertes" blokkokat.
Elvileg 2x engedi feltölteni a screvo rendszere a blokkot ugyanazokkal az adatokkal, ha véletlenül 1 percen belül történne a vásárlás, de egyéb adatokból látják, hogyha újratöltött ugyanaz a pályázat(még ha más néven is van) és ha nyersz, akkor elutasítják. Régebben nem nézték. Persze hibázhattak is, előfordul sajnos, pláne mióta bevezették a nyominger 100 pontos nyereményeket is és nem győzik ellenőrizni a "nyertes" blokkokat.
Napibetevő
Én is így jártam a Szentkirályival.
A főoldalon szept.4. volt...
Én is így jártam a Szentkirályival.
A főoldalon szept.4. volt...
IGEN ! Én nem hagynám !