Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 50 / 511 oldal |
Gyógyteában is találtam bogarakat.... Na akkor írtam a cégnek, beírtam a tea gyártási számát, ellenőrizték-állítólag mindennap vesznek mintát-, nem találtak semmit, de írták, hogy lehetséges, hogy van benne pete. Küldtek egy teacsomagot, és azóta látom, hogy rajta van a gyógyteákon egy matrica, hogy ionizáló sugárzással kezelik, gondolom az elpusztítja teljesen az ilyen petéket. Valószínüleg nem csak én panaszkodtam...
Lille..ez nem semmi

Én a Nivea fújós hajbalzsamával jártam így. Nem tudom, hogy van-e még. Ráfújtam a hajamra-semmi, illata sem volt. Lecsavartam a kupakot-lehet, hogy hülyének néztek, de megkóstoltam, és sima víz volt benne!!!! Én nem írtam a Niveának, gondolom a Tescoban valaki kiöntötte magának, és vízzel felöntötte....

mia! Mindenképpen! Én öblítővel jártam igy. Nem néztek lököttnek, amikor visszavittem! 

Vettem a Rossmannban 3 Pantene hajbalzsamot. Már régóta ezt használom a samponnal együtt. De míg a samponnak a jellegzetes finom illata van, a balzsamnak semmi.Vásárlás előtt nem néztem meg,mivel ismerem. Csak levettem a polcról és kifizettem Hova lett belőle az illatanyag???
Vki tapasztalta ezt rajtam kívül? A száraz hajra való balzsamot vettem szokás szerint. Kihagyták volna belőle a parfümöt véletlenül a gyártás során?Megreklamáljam, mit gondoltok?
Vki tapasztalta ezt rajtam kívül? A száraz hajra való balzsamot vettem szokás szerint. Kihagyták volna belőle a parfümöt véletlenül a gyártás során?Megreklamáljam, mit gondoltok?
rika: szívesen. 

Szerintem le a kalappal előttük,hogy küldenek helyette.
decemberben nyertem a Danubiuson egy kávés ajéndékcsomagot reklamáltam hogy még nem kaptam meg utána néztek és vki átvette helyettem most küldenek helyette egy Danubiusos ajándékcsomagot
december nem az én hónapom volt
december nem az én hónapom volt
Ez már nem is negatív: februártól kapom az újságot. Állítólag későn kapták meg a listát...
Még egyszer köszönöm Reácska.
Még egyszer köszönöm Reácska.

Reacska
Köszönöm szépen a segítséget.
Hívom őket.
Köszönöm szépen a segítséget.
Hívom őket.
Úgy értem a port nem tehet róla, hogy a Cinema nem postáz időben és rendesen. De ha reklamálsz utána rendben jön. 

rika: a cinemaval kapcsolatban ne a portot zaklasd. Nekem is előfordult egyszer, hogy 3 hónapot késtek.
Hívd fel a Cinema szerkesztőséget: 3028213
Hívd fel a Cinema szerkesztőséget: 3028213
An. 13.
régebben én is nyertem tőlük egy filmet. Akkor korrektek voltak, lehet, hogy itt is megtaláltam a telefonálásnál a nem igazán nyerő időpotokat
régebben én is nyertem tőlük egy filmet. Akkor korrektek voltak, lehet, hogy itt is megtaláltam a telefonálásnál a nem igazán nyerő időpotokat

Ani-ha
én is Cinemát nyertem. Mivel az utcánk nevét néha elég érdekesen írják, rákérdeztem a mail-ben. Lehet, hogy még nem igazán indult be náluk ez az év...
én is Cinemát nyertem. Mivel az utcánk nevét néha elég érdekesen írják, rákérdeztem a mail-ben. Lehet, hogy még nem igazán indult be náluk ez az év...
én is nyertem pesti est Disney csomagot felhivtak a 2 ünnep között azóta is várom....
rika1, én cinema előfizetést nyertem, és kapom rendesen, havonta az újságot. Nem is kellett szólni vagy ilyesmi. Az adataidat (postázási cím, teljes név) pontosan adtad meg?
rika1!
Én ugyan előfizetést még nem, de ajándékot már nyertem náluk s akkor minden korrektül zajlott.
Szerintem az előfizetés felajánlója lehet a hunyó, próbáld meg elkérni tőlük annak az illetékesnek a számát!
Én ugyan előfizetést még nem, de ajándékot már nyertem náluk s akkor minden korrektül zajlott.
Szerintem az előfizetés felajánlója lehet a hunyó, próbáld meg elkérni tőlük annak az illetékesnek a számát!
még a novemberi játékon nyertem magazinelőfizetést a port.hu-n. Január elején írtam egy mailt, választ nem kaptam rá. Telefonáltam, a hölgy szerint az illetékes már intézi, megígérte, hogy visszahív. Természetesen nem hívott, harmadnap finoman éreztette, hogy terhére vagyok. Azóta eltelt jónéhány nap, továbbra sem hívott senki, újságot sem kaptam. Ez mindig így "működik" náluk?
almondeye,
gratu a milka cuccokkhoz! Aki ennyi borítékot beküld, meg is érdemli, hogy nyerjen, nem ám ilyen kispályás kezdő nyereményjátékos, mint én...
Azért egyetlenegy bocinak is nagyon örültem volna..
gratu a milka cuccokkhoz! Aki ennyi borítékot beküld, meg is érdemli, hogy nyerjen, nem ám ilyen kispályás kezdő nyereményjátékos, mint én...
Azért egyetlenegy bocinak is nagyon örültem volna..
Ildi,
Milka játék: én periodusonkent 10-15 borítékot küldtem be...
Végeredmény:8 boci, 2sapi, 1bőgőtehén... /még egy hátitatyónak örültem volna.../
és nem számoltam fel a +kilókat amit a fehér milka wafelini okozott...
hmmmm, de fincsi is...
Milka játék: én periodusonkent 10-15 borítékot küldtem be...
Végeredmény:8 boci, 2sapi, 1bőgőtehén... /még egy hátitatyónak örültem volna.../
és nem számoltam fel a +kilókat amit a fehér milka wafelini okozott...
hmmmm, de fincsi is...