Archivum - Szavazások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 50 / 453 oldal |
szerintem is most csendben figyelni kellene és csak ha gáz van akkor szavazni, de ha téged véletlenül kizárnának(bár nem hiszem) akkor őt sem fogjuk hagyni, igaz?
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Gyorsan szavaztam én is még. Írok bár tilos. De tényleg figyeljetek oda, az ellenfél is csalt ,de így csak minket fognak kizárni. Most pihi egy kicsit.
Drukkolok.
A niveán majd én is várom a szavazatokat
Drukkolok.
A niveán majd én is várom a szavazatokat

csak van itt egy kis érdekesség adott IP címről 10percenként, na ez szép és jó de eddig csak fél óránként engedett, akkor ez hogy van?
Akkor szerintem hagyjuk.
Majd figyelem a szomszédot,hogy mit csinál
De ha engem kizárnak és őt nem akkor ideges leszek
Majd figyelem a szomszédot,hogy mit csinál
De ha engem kizárnak és őt nem akkor ideges leszek

nem is kicsit trükközött
de a Déli-sarkos kép sem ment volna ennyire egy kis trükk nélkül,nemde?
Nem akarunk rosszat. Nagyon sajnálnám. Én aztán nem olvastam, csak beestem ide, gondoltam besegítek...
Petyuske,
ezért írtam be, mert most olvastam végig én is a szabályzatot.
És ugye nem akarunk rosszat neki, ha már egész héten segítettünk
ezért írtam be, mert most olvastam végig én is a szabályzatot.
És ugye nem akarunk rosszat neki, ha már egész héten segítettünk

Ó, neeee!
én is rengeteget szavaztam ma így este, meg már napok óta szavaztam fél óránként
Nem akarom senki kedvét elrontani, de a hivatalos szabályzatban ez van, szóval szerintem lassabban kicsit!
"A Téli Selymes fotópályázat szavazó rendszere alapbeállítás szerint egy fotóra, egy adott IP címről 10 percenként enged szavazni. Amennyiben egy fotóra egy adott IP címről több szavazat is érkezik a 10 perces időintervallumon belül, úgy fenntartjuk a jogot, hogy az adott pályázót és fotóit az aktuális heti szavazásból kizárjuk, beérkezett szavazatait töröljük."
"A Téli Selymes fotópályázat szavazó rendszere alapbeállítás szerint egy fotóra, egy adott IP címről 10 percenként enged szavazni. Amennyiben egy fotóra egy adott IP címről több szavazat is érkezik a 10 perces időintervallumon belül, úgy fenntartjuk a jogot, hogy az adott pályázót és fotóit az aktuális heti szavazásból kizárjuk, beérkezett szavazatait töröljük."
Maciimado
Akkor kizárják, ha ezt komolyan veszik. Tőlem most vagy 100 szavazat bement
Akkor kizárják, ha ezt komolyan veszik. Tőlem most vagy 100 szavazat bement

SIKERÜLT
Köszönöm mindenkinek!
Köszönöm mindenkinek!
1130! Ez az! 

dehogy adjuk!!!!! csak lehet picit lassítani kellene nehogy baj legyen a végén a kiugró szavazatszám miatt
Le a kalappal a csapat előtt!
a sportolnekon nézi az IP címet gondolom, legalábbis nem lehet többször szavazni bizonyos időn belül, de ott kevebb is a szavazatszám
carla: vagy taktikát váltott,éjfélig még van másfél óra,ne adjuk fel!

Hó men-re én is szavaztam...:-) Ez igen szavazatszám :-) 1070 :-)
Ez a módszer a sportolnek.hu-n sajnos nem megy.... :-(
Ez a módszer a sportolnek.hu-n sajnos nem megy.... :-(
most bátorkodtam először 1szavazatot áldozni az ellenfélre és 893
nem bírja az iramot
nem bírja az iramot