Szeretném leirni pozitiv tapasztalatomat.A hajkefés játékhoz eltűnt 6 blokkom a múlt hèten kerestek miatta. Ebből 1 Dm-es volt és 5 Rossmannos. A dm be mentem elősször blokkmásolatért. Mivel 04.04-ei volt a blokk alig tudták visszakeresni de végül informatikus segitségével lekérték. Mint kiderült 1 hónapra visszamenőleg tudnak adni. De sikerrel jártam 10 perc volt. Majd a rossmannba azt se tudta a boltvezetö hogy kell ilyet adni. Azt tanácsolta a rossmann@rossmann.hu ra irjak ott segitenek. Igaza volt. Írtam nekik fél nap alatt megküldték e mail be

" alt="

"> Remélem el is fogadják mivel a központi rossmann küldte. A negativum ami a szervezöket illeti. Irtam nekik az x matrixnak hogy be szeretném vinni személyesen.Nem lehet!! Csak postán fogadják el.Nem is értem? Nem lett volna gyorsabb ha ma beviszem? A 6 postaköltséget is meg spórolom nekik?
Annyi negatívat olvastam az Oreo-ról,hogy kompenzálnom kell,úgyis rég volt már ide írva.
Sima elsőbbségivel küldtem el a kódokat egyetlen borítékban,pedig több néven nyertünk és tök gyorsan,maradéktalanul,épségben megérkeztek a nyeremények,pedig olyanok is voltak,amiket a játéknap utáni nap nyertem.

" alt="

">
már elengedtem, hogy bárkivel is lépést tartsak

" alt="

">
Én úgy szeretnék autót nyerni, ahogy tavaly a kinder toyotát megnyerték. Nem rágörcsölve...
egyszer össze kell jönnie

" alt="

">
(Bele kell csimpaszkodni hazafelé egy szemetes zsákba... csak így lehet tartani a tempót az új generációs játékosokkal...

" alt="

"> )
Tom h. Te nem ilyen vagy... csak úgy mondtam...

" alt="

">
Csak kapkodom a fejem! Mennyi játék

" alt="

">
Csak az a fránya anyagi korlát...

" alt="

">
Tetszik, hogy a Koronás játéknál nem kell újra regizni.
Tanulhatnának tőlük!

" alt="

">
Már pont akartam mondani h. nem ártana egy nyári coca cola játék, nincs elég cocás törcsim... és lőn...
A SPAR sorsolhatna egy Kanári-szigeteket is Hawaii mellé, mert pluszban összejött annyi. :-) Nem tudná valaki kilobbizni?
Szentkirályi pótnyertes lettem. Kedden értesitettek, szerdán beküldtem a blokkot és csütörtökön már itt is volt az 5000 ft-os utalvány

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Elintéztem,hogy a Borsodi sör hajóút nyertesének ne saját költségen kelljen kiutaznia Olaszországba. A borsodi ügyfél-szolgálata és az általa megkeresett vezetőség nagyon pozitívan reagált-le a kalappal előttük. Fogok kapni egy tálca sört. Egyébként Én intéztem el a Szentkirályinál is,hogy az első körben csak repülőjegyes Los Angelesi út 5 napos 4 csillagos szállodai elhelyezéssel is kiegészüljön-ha a nyertes olvasná ezeket a sorokat ,küldjön pár kupakot a keresztfiamnak mert gyűjti.
Egyet, az elsot nem is tudtuk vissza adni! Akkor koltoztunk! A felesleges lomokkal a kontenerbe dobtuk. Ezek utan mar vartuk mikor jon erte vissza a srac! :/ Par ora mulva jott erte

" alt="

">
bati! Ez komoly???!!! Ne már!
zsenci!
Varj meg azzal a varrassal! Tolunk par nap mulva visszakerte a futar, merthogy azt vissza kell vinnie! 3 jateknal is jartunk mar igy!
A Sajtbisztrós nyeremény kiszállítása előtt felhívott minket egy hölgy a Pannontejtől, hogy időpontot egyeztessünk.Hozták is pontosan, a sajtokat pedig nagyon gondosan csomagolták, praktikus hűtődobozban, több jégakkuval. A doboznak még külön örültem. Varrok rá huzatot, és jó lesz a kocsiba! :-) A receptkönyv is nagyon klassz, igényes kivitel egyszerű receptekkel.
A Sajtbisztrós nyeremény kiszállítása előtt felhívott minket egy hölgy a Pannontejtől, hogy időpontot egyeztessünk.Hozták is pontosan, a sajtokat pedig nagyon gondosan csomagolták, praktikus hűtődobozban, több jégakkuval. A doboznak még külön örültem. Varrok rá huzatot, és jó lesz a kocsiba! :-) A receptkönyv is nagyon klassz, igényes kivitel egyszerű receptekkel.
Egyik tavalyi nyereményutunknál késett a gép. Pereltem a Vizzair-t, nyertem, át is utalták az 500 eurót. Meg lesz egy újabb út! Nem érdemes csak úgy annyiban hagyni a dolgokat...
sünkutya!
Köszönöm a beírást,kaptam még Activia bögrét!

" alt="

">
Még most is lehet. Pl. Rossmann kártyát.
www.webnyeremeny.hu/milupa-nyeremenyjatek-rossman
n
Mit lehetett nyerni a milupával etetőkanalat?

" alt="

"> (viccőtem)
Ha vissza kéne adni: Jó páran mínuszban lennének pár játéknál...

" alt="

">
Egy település lakosai csődbe is mennének...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások