tima Hozzászólás - 2008. február 02. :: 09:40
tudja valaki, hogy a pont lista a nyilak-on miért a heti nyertesek között van? Játszani enged, de nem számol. Másnak is így van?
Maciimado Hozzászólás - 2008. február 02. :: 00:30
Gondolom, láttátok, hogy lezárták a nyilas játékot. Legalábbis a pontok már nem nőnek. Jó éjt!
Tide1979 Hozzászólás - 2008. február 02. :: 00:15
én már elpártoltam a marka.hu oldalára és éppen szerelmes verset írok, hangosan vihogok már öt perce magamon, szórakoztatóbb, mint az elmúlt három napi nyilak-ozás (egyelőre )
pocokmama Hozzászólás - 2008. február 02. :: 00:13
Nestle nyilas játékot nem birják lezárni!Meddig kell itt űlnöm már unom!!!
Tide1979 Hozzászólás - 2008. február 02. :: 00:10
Mondjuk úgy lenne amúgy logikus, mert így akik az elején elhúztak, végig benne lesznek az első ötvenben és az újabb becsatlakozóknak semmi esélye. Szerintem. Na mindegy
rushcica Hozzászólás - 2008. február 02. :: 00:08
Nemnagyon akar nullázódni!
Tide1979 Hozzászólás - 2008. február 01. :: 23:56
na, bocs, ha időközben jött rá válasz, de nem találom
szóval, a nestlé nyilakon a hétzáró éjfélkor nullázódnak a pontok, vagy megy tovább? vagy inkább nézzem meg 5 perc múlva, mi történik?
Nekem az online most meg nem számolja a pontjaimat.
Hát... megcsinálhatnák már végre.
Egyébként most olvastam el újra a szabályzatot, a nyertesek névsorát (Valódi név + településnév) minden hétfőn reggel 9:00-kor összesítik és közzé teszik a nyilak.com oldalon.
Ez a topic 123-dikként csak arra jó, hogy ugyanazok a kérdések mostmár min. 3 helyen ismétlődjenek (itt, kérédsek, sürgős, stb...).
A rendszeresen fórumozok már jól átrágták a témát, az alkalmiak pedig nem fogják keresgélni ezt a topicot, ami folyton a lista végére fog kerülni. A másik kettő rendre szemelött van.
Biztos vagyok benne, h másoknak is segítségére lesz, még ha sokszor is ismétlődnek benne a kérdések, de itt legalább ezzel az egy témával foglalkozunk és nem keveredik bele minden más, ami miatt az embernek már nincs idege keresgetni.
Nem is értem az ellenállást, sada, hiszen van a knorr-nak, tibi-nek, pall mall-nek, stb.. Csodálkoztam is, h ebben a témában még nincs. És hiányzott. De ha felesleges, akkor van itt moderátor, majd kitörli.
erka70
az a gond, hogy szerintem egy idő után ez a topic is tele lesz kérdésekkel, ugyanazok többször is és sokat kell keresgélni a válaszokra.
De az a keresési link tényleg jó, utána beírod a szerkesztés menübe "keresés"-ébe a keresett szót, enter, enter, és kiszínezi az adott hozzászólásokat. Így még végig sem kell olvasni egy rakás hozzászólást, de legalább nem kell oldalanként lapozni.
sada
talán nem olyan nagy baj, h egy éppen futó, sokakat érdeklő témában egy helyen gyűjtjük össze a az infókat. Gondolom, mások is vannak rajtam kívül, akik csak egy bizonyos kérdésre keresnének választ, de nincsenek üres óráik erre a célra. Köszönöm, h megírod, de MÁR TUDTAM előtte is, h rosszakat vágtam ki és igazából csak arra lettem volna kíváncsi, hogy miért van az eltérő értelmezés a pályázatonként 1 db-os korlátozással kapcsolatban. A nyilak.com honlapon én ezt olvasom:
"Ha nem talál a csomagoláson Táplálkozási iránytűt, akkor a kerek NEstlé logót is beküldheti. A játékban a NEstlé húsvéti termékeinek címkéi is részt vesznek (pályázatonként 1 darab küldhető be)"
Mindegy, majd felhívom az ügyfélszolgátatot, ők mit mondanak.
Köszönöm az ötletet, ezt sem tudtam még, hogyan lehet gyorskeresni vmely témában, kérdésben, mert a FAQ topicot sem tudtam olvasgatni jóideje.
A nyilak.com oldalon bemutatják, mit kell kivágni.
Ollózás előtt meg kellett volna nézni.
Ráadásul a FAQ-ban leírtuk, hogy lehet gyorsan, eredményesen keresni.
http://webnyeremeny.hu/forumtartalom.php?tid=101
Ezt a sok kérdést fel sem kellett volna tenned és főleg saját topicot nyitnod, ha figyelmesen elolvastad volna a hivatalost.
Pl. világosan benne van hogy egy boríték akkor is csak 1 pályázatnak számit, ha sokszor 5 nyilak van benne.
Hivatalos 2. pont
"Pályázatonként 1 db a Nestlé termék hátoldalán illetve a Húsvéti üreges figurákon található kerek alakú Nestlé logó is elfogadható, ha a terméken Táplálkozási Iránytű nem került feltüntetésre."
Arról tudtok valamit, ha valakinek mondjuk 100 pályázata van, akkor az (külön-külön borítékolva természetesen) egy csomagban együtt feladható, vagy külön lehet csak küldeni? Úgy viszont bazi sokba kerül...

Azt hiszem nagy badarságot csináltam, nekiálltam kivágni a madaras fészkes logókat, aztán megnéztem a honlapon, hogy hogyan, mit kell beküldeni és akkor látom, h ahol volt, ott a körülötte levő teljes "iránytűt" ki kellett volna vágni. Illetve olvasom, h ahol nincs iránytű, ott ez a logo is beküldhető. Itt a főoldalon viszont úgy értelmezik a beküldés szabályait, h ebből a logoból csak 1 lehet pályázatonként, a honlap részvételi szabályzatában viszont sztem a húsvéti termékek címkéire vonatkozik az 1 db-os korlátozás. Ezzel kapcsolatban nem egxeztetett valaki az ügyfélszolgálattal?
remélem, nem leszek megfeddve, de keresem a Nestlé táplálkozási iránytű-s játékával kapcsolatos bejegyzéseket és úgy látom, h jó messzire kellene visszaolvasnom, amire sajnos most nincs időm, de ide talán összegyűjthetnénk a kérdéseket és hozzá a válaszokat.
Újabb hozzászólások