megszerettem a mine2kdo-t vagy mit

" alt="

"> tök jó

" alt="

">
pedig szerettem, nem egy kódom lett...

" alt="

">
namun azóta se kaptam el ppt, pedig folyton figyelek
hát ez igen
most kezdik azt, mint a genieo... egyszer így-egyszer úgy aztán tölteni meg elfelejtenek...
nézzetek a fritőzre.. ez megkergült
ja, igen, azért nálunk nem megy mindig, majd egyszer ha lesz időm akkor újra megnézem
szóval a pontok gyűlése attól függ h mennyit tudsz szörfözni. Nem mindenkinek jó. Nálunk igen, mert megy a gép éjjel nappal.
Lényeg hogy ne felejtsd el elindítani. Nekem az az első ha bekapcsolom a gépet, meg néha ránézek h lekattintsam a credit surfot, beírjam a kódot...
Nekem ez a legtutibb. és a legbiztosabb, nincs olyan h kigyűlt a pont, de nincs kód

" alt="

">
az szörfös ugy-e, ott jól gyűlnek a pontok? valamikor voltam reggelve, de egy ideje nem csinálom
A webocodes

" alt="

">
Ugye

" alt="

"> én is megjegyeztem a páromnak hogy kiesett a 2.kedvenc oldalam.... Pedig most felgyorsult az oldal is... volt hogy már nem volt erőm este lekattintani olyan sz*r lassú volt. De most pozitív

" alt="

">
jó, hogy írjátok Lányok az Aldocados butikot
én sem vettem észre hogy két helyen vannak a kódok, épp a múltkor sajnálkoztam, hogy nincs Byncode
krida: mindig volt folyamatosan. Kb. 2-3 hete elfogyott, szóval nem tudni. Én is várom hogy töltsenek.
aki szokott a sajtossal jétszani.. mikor töltenek ppt?? ?

" alt="

">
pp akkor sincs..
hamar leesett Babse

" alt="

">

" alt="

">
anyám, most veszem észre h az aldocadon két kódok menü van a butikban... Hát így már minden más

" alt="

">
láttam a fene vigye el őket..
és amellett már nem is akkor töltenek amikor szoktak..
kiszámíthatatlan
Roni, de olcsóbb lett a Bynkód
s reméljük ez így is marad, s lesz is kód
Most van ELEGEM a barakofrite-ból.
Megint megemelték a pp-t. Most 40 000 tart.
volt 15 000, majd 28 000. Mire elég lenne a pontom mindig megemelik, nem mintha láttam volna már ott kódott.
Krida láttátok?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások