Evimamzika!
A mi sulink sem kapta még meg a kosárlabdákat,én az Univer oldalán találtam egy e-mail-címet,szerintem ott lehet érdeklődni.Próbáld meg!

" alt="

">
bolya
Hozzászólás - 2009. július 29. :: 17:52
Delikát8 játékon az én falum vezet a beküldött kilók alapján, de szorosan mögöttünk halad a 2.

" alt="

"> Segítsetek egy kicsit, akinek van otthon 1 kilónyi vonalkódja küldje be Sándorfalvának! Ha nincs 1 kiló küld el nekem válaszborítékért! Aug.15-ig tart!
Köszönöm!
Van még olyan suli,aki nem kapta meg a kosárlabdákat ? Sulipont.
Hol lehet reklamálni?
Sziasztok!
Játszótérre gyüjtünk falunk gyerekeinek, ezért delikát8 vonalkódokat keresünk.
Jelenleg 5-ek vagyunk a delikát listán (Nyalka), ezért nagy szükségünk lenne minden grammra.
Kérlek benneteket, ha tudtok, segítsetek!
Elöre is köszönünk minden felajánlást!
törpilla!
Köszönjük. Írtam mélt.

" alt="

">
komeri
küldök nektek 825 g-ot
Szerintem sem volt itt vita!

" alt="

">
Marcsi-35
Ki vitázott itt?
Tegnap frissítették a delikát oldalt és 5-ek voltunk a listán.
Csak valami probléma lett az oldallal és visszaugrott a régi állásra.

" alt="

">
Már javítják!

" alt="

">
Ha jól néztem vissza a dolgaimat, akkor összesen 3300 grammot kaptam felajánlásban, diehexe-töl és GValitól.
Köszönöm nekik!
kincs ,komeri ,majd írjátok már meg mennyi felajánlott vkd-t kaptatok , mert nem hiszem ,hogy van értelme ezen vitáznni .. Mindenki cserébe akarja adni a kódokat . Köszönöm annak a pár régi fórumosnak ,aki csak " úgy " küldte nekünk !
Sziasztok!
Játszótérre gyüjtünk / CEGLÉDBERCELNEK / falunk gyerekeinek, ezért delikát8 vonalkódokat keresünk.
Elöre is köszönünk minden felajánlást
Szóval mi Nyalkának gyüjtünk és nagyon pályázunk a lélekszámi biztos játszótérre.
De még lehet, hogy az abszolútra is!!
432-en vagyok a faluban és ebböl minimum 85 gyerek.
Nincs egy szem játszótér sem, ahová kivihetnénk öket.
Tehát ha valakinek van felesleges vonalkódja, kérem szánjon meg vele bennünket!
Köszönjük.

" alt="

">
kincs!
Azt szeretném kérni, hogy ne tévesszük meg a fórumosokat azzal, hogy az én szövegemet írod be delikát gyüjtés céljából.
Mivel nem egy helyre gyüjtünk!
Persze nektek is sok sikert kívánok a játékhoz.
Sziasztok!
Játszótérre gyüjtünk falunk gyerekeinek, ezért delikát8 vonalkódokat keresünk.
Elöre is köszönünk minden felajánlást.
Hallottam olyan helyről, ahol az öregek napközi otthonában, gyógyszertárban is van ilyen láda: Hisz a nagyik mindenhol ott vannak, mindent látnak, tudnak, s ha ők össze fognak....
bcsi,hogy ideírok: Solymáron pl. a Dm üzletben van,volt gyűjtés Delikát vonalkódokra. ki van téve egy papírdoboz,piros papírral bevonva ráírva mire szolgál,csak kis rés,tehát bedobni lehet,kivenni nem.ilyeneket is lehetne bevonni pl. Rossmann,Dm....
Úgy értem, hogy rendszeresen (hetente) fel kéne hoznod ezt a rovatot, hogy annak is eszébe jussál, aki a csere-berével nem foglalkozik.
Nézd meg a tavalyi gyűjtőket! Néha már agyamra mentek a "kunyerálással", de jól csinálták.
Ez a topic erre van.
Ja és mi KOMOLYAN gyüjtjük.
Majd figyeljétek a delikát listát, nemsokára az elejére ugrunk!!!
Sada!
Hogy érted, hogy senki nem gyüjti intenzíven?
Én nagyon az vagyok. Csak baromi nehéz összekaparni a vonalkódokat.
Mi Nyalkának gyüjtünk és elég nagy esélyünk lenne rá, hogy nyerjünk, csak még egy kis segítség jól jönne.
Kaptunk már felajánlásban is néhányat, azt itt is szeretném megköszönni, de a javáért cseréltünk.
kb 9 hete vagyok a fórumon, csak ezen ügy miatt jöttem fel, és már 118 cserém volt.
Tehát újra kérek mindenkit, ha van otthon felesleges deliát8 vonalkódja, kérem juttassa el nekünk. Nagyon hálásak lennénk.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások