Kalapozó topic
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 50 / 137 oldal |
Régi, nem működő, fiók alján lapuló mobiltelefon készülékeket szeretnék.
Szeretnék 3db activia kódot ha valaki nem gyűjti.
Nekünk már csak ezek a Spar-Magyarország matricák hiányoznak, ezeket kalapoznám: 6,51,64,67,85,113,170,176
Válaszborítékot küldök, ha nem tudjuk megoldani az átvételt Budapesten vagy Kecskeméten.
Válaszborítékot küldök, ha nem tudjuk megoldani az átvételt Budapesten vagy Kecskeméten.
Ha van felesleges Reál célszöveged ,örömmel vennénk ,ha segítenél a gyűjtésben vele iskolánknak!
" alt="
">

100 pontnyi Fa blokkot kalapoznék.Jövő hónapban visszaadnám,vagy küldenék érte mást.
jojó
Nagyon köszönöm.
" alt="
">
Nagyon köszönöm.

Susa!Küldöm,ha nem kaptál még!?
Éppen kidobtam a fehér Rama vonalkódjaimat, mire megengedték, hogy azt is lehessen küldeni. Még 1 kg hiányzik. Tudnék érte esetleg felajánlani egy Vénusz margarin fedőfóliát.
Hiányzik még pár darab törpös dominóm.2,3,7,9,10,13,14,20,21,22,24,28.Nincs valakinek kimaradva?
Valakinek nem maradt véletlenül egy h&m-es glamour kuponja amit nem szeretne már felhasználni? mivel ma este 8-ig tart az akció, csak Pécsről érdekel
" alt="
">

Spar-Magyarország matricákért kalapozok. Válaszborítékot küldök.
A pót unokáim / 3 kislány / most kaptak egy albumot 3 db matricával.
A pót unokáim / 3 kislány / most kaptak egy albumot 3 db matricával.
Szafaris, óceánmániás, animal planet- a világ csodálatos állatai ( tesco) matricákat kalapoznék.
Akinek lenne felesleges szívesen fogadnánk.
Köszönettel: Jutka
Akinek lenne felesleges szívesen fogadnánk.
Köszönettel: Jutka
Valakinek nincs véletlenül guppija? Vettem egy akváriumot, most már csak halacskák kellenének bele.
" alt="
">

Most kiskutyának való dolgokat kalapoznék - 3 hónapos kisfiú: játékot, takarót, pórázt, nyakörvet, száraz kutyakaját (én is küldöm majd tovább) - venni is fogok neki ezt-azt. Budapesti személyes átvételre gondoltam.
1 db Blikk sarok kódra lenne szükségem.Van valakinek egy felesleges?
Csak ma,mert ma ér véget a játék!Köszi
Csak ma,mert ma ér véget a játék!Köszi
Válaszboríték ellenében törpös dominókat kalapoznék.
Bontott vagy bontatlan,mindegyik jó.
Bontott vagy bontatlan,mindegyik jó.
Spar-Magyarország matricákat én is kalapoznék. Válaszborítékot (postakész) küldök, hogy ne kelljen költeni erre a felajánlónak.
Varta helikoptert keresek alkatrésznek, ha valaki nyert és meghibásodott, vagy nem javítható
Spar Mo. matricákat szeretnék, ha valakinek nincs rá szüksége
Spar Mo. matricákat szeretnék, ha valakinek nincs rá szüksége
Én is páros mozijegyegy kalapolnék - Budapesti moziba.
Sziasztok!
Páros mozijegyért kalapoznék pesti moziba.
Köszönöm!
" alt="
">
Páros mozijegyért kalapoznék pesti moziba.
Köszönöm!