Screvo decemberi Everydayme játékon nyert a férjem Emag 10.000ft-os utalványt. Többször írt nekik, türelmet kértek folyton. Mikor újra írt, közöltek, h már kiküldtek. Mikor reklamált, ra egy két hétre írtak, kiküldték, de nem ők, szerintük eleve spambe ment. Kérte, h kuldjek ki újra, azóta se küldik, ujjal mutogatnak evetydayme-re, h velük vegye fel a kapcsolatot, akik viszont nem válaszolnak. De a Screvo szerint biztos kiküldték?!? A spam mappát nézzük folyamatosan, ott biztos nem volt! Ha tényleg kiküldték, mi akadálya h újra kiküldjék?!? Megoldás, ötlet vkinek? Mert szerintem eleve az volt a cél, h ki sem küldik… köszönöm
Nincs itt semmi rejtett.
Legtöbb blokkon így szerepel: CDO
Jobban áttanulmányoztam az ALDI-s blokkot, és "rejtetten" rajta van a márkanév "CDO"-ként.
Maxxon Bonafarm s blokk...azért érthető

" alt="

">
Szervező napon meg a bobafarm küld egy sablon választ aztán nyertesség esetén reménykedfhetsz ..bár egyszer a maxxon vm olyat irt adott bacon az adott üzletben lekérdik az árat...csakhogy a lidlnél pl mikor a fogyasztási szavatossági idő miatt leárazott terméknél nincs a blokkon a kedvezmény..
Én egyszer mindjárt akartam számlát kérni, mert láttam, hogy nem szerepel a terméknév rendesen a nyugtán, de azt mondták, hogy a számlán is így fog szerepelni, mert ez van a rendszerben, azt ők nem tudják átírni. (Már nem emlékszem, hogy hol, de azt hiszem OBI-s játék volt!- de már máshol is mondták.) Persze ettől még lehet, hogy nem így van!
Másolatot adnak utólag, számlát nem.
A másolat itt mit sem ér.
A lebonyolítónak kéne felvenni a kapcsolatot az üzletláncokkal, hogy melyik név mit takar a rendszerükben.
Ostromoljátok a lebonyolítót (Maxxon).
Spárban adtak anno nekem,sőt még blokk másolatot is kaptam . Próba szerencse,de szerintem elfogadják,mert a Lidl is sok terméket nem a nevén nevez meg és elfogadták nekem .Pld az öblítőket számmal különbözteti ,Kométét is .stb..
Mizo sincs mindegyik normálisan megnevezve a Lidl blokkon, szerintem ezeket a játékszervezőnek/gyártónak kellene ellenőrizni, hogy adott láncban milyen néven szerepel.
Nem gyűjtőblokk, ahhoz szoktak számlát kérni.
A vevők/játékosok hibája, h a bolt nem nevezi meg konkrétan a termékeit?
Utólag nem nagyon szoktak számlát adni sehol. Maximum még aznap.
Jsz. 1.2 pontja alapján ez a blokk kuka. Számlát kellett volna kérnem, amin fel van tüntetve a márkanév is.
Talán a unileverjatek nak írj
....biztosan tudják a választ
Fotózd le a blokkot a termékkel együtt, és ments el a képet.
Aldi blokkon Carte D’or jégkrém vásárlásnál csak annyi szerepel, hogy Gelateria 825 ml. Hát erre nem biztos hogy odaadják a Toyotát.
Vàlaszoltak Freièk, utànvèttel küldik a csomagot. 😏
Facebook játékoknál is érdemes átfutni a nyeremény átvételének lehetséges módjait, de sokszor külön felhívják rá a figyelmet, ha pl. csak személyesen átvehető.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások