a mai nemzeti sport szerint:
046 V
087 H
088 H
082 H
100 H
106 H
most nézem az eredeményeket
2 szelóm volt tegnap, de sajnos mindkettőn volt Köbenhavn (veletlen) ami miatt buktam őket
az egyiken volt még rangers, milan is ami nem jött be
a másikon meg celtic
a maiakat nem néztem, lehet nem is lesz időm, mert este meg tanulnom kéne

" alt="

">
Csak a 46-os meccsig csütörtöki mérkőzés, a többi pénteki.
A 043 valószínű D lesz /délután leírom/, a 048 V, de lehet, hogy 1. flidőt játszom V-re, O52 H, és a 056-on nagyon gondolkozom /Nápoly-Juve/ D-re.
Írjátok le a véleményeteket, jó lenne öszehozni egy biztos szelvényt.
Carla, bazasapara,Timso, chicaloca, mamocika, s mindenki:
ez a hétvége sikeres lesz! Vannak még tippjeim, de azok húzósak lesznek!
Mára ezeket gondolom, a kései óra miatt csak számokban:
034 H
039 D /még eldöntöm, biztos D-e/
041 V
046 V
089 H
092 H
098 D
107 H
laszlo0515: Teljesen igazad van! A Barinak sem kellett volna a 90. percben elrontani a biztos döntetlent, amit nem raktam, de ajánlottam. Nagyon figyeljetek a kiesőkre a hétvégén, ma is azok nyertek otthon az olaszok között, akiknek nagyon kellett a pont.
Ma az Atletico Madridot biztos rakom, most visszaadom az Atletico Bilbaonak, amiért a múltkor nem hozta carlának a meccset! Statisztikázom még 1 órát legalább, s majd kora délután leírom, mire jutottam.
Bocsánat, laszlo0515, chicaloca, nem voltam internetközelben.
Ha kérdezni szeretnétek tőlem valamit, majd írok priviben, mi a számom, szívesen elmondom, mit gondolunk a meccsekről. Ma pl. nagyon jól jöttek a meccsek, főleg a döntetlenjeim jöttek, sajnos a Blackburn mellett nem kellett volna újra esélyt adnom az Aston Villának, hiába jött a 8-as szelvényemen 7 meccs, egyiken az Aston Villa vitte, a másikon - nem hiszitek el - megint raktam a Celticet, igaz, az véletlenül íródott be, de rajta hagytam. Viccből azon a szelvényen hagytam a megérzésemre hallgatni, s beraktam, hogy a Fulham 1. félidőben vezetni fog,mellette jött mindegyik jégkorong, s erre a Celtic viszi. Még szerencse, hogy csak 20-200 Ft-tal játszottam, de olyan jól jött volna a 18.000 körüli nyeremény.
Most már annyira kerülget a szerencse, hogy egyszercsak kopogtat az ajtón.
Holnap délelőtt összeülök a társaimmal, igyekszem valami jót kitalálni. A legjobb időszak nyerésre teliholdig, azaz keddig!
Nah közben rájöttem a végeredmény D, de miért D amikor az V?? Ez tök hülyeség!
Miért nem tudták fél órával elébb rugni azt a gólt??

" alt="

">
Nah mindegy!

" alt="

">
vagy igen?
Nah mindegy majd holnap kiderül
Mi számít nyerésnek a tippmixben, ezt nem tudom. A Bayern meccs hosszabítás után most 0-1 (116 perc). De a meccs 90 percében 0-0 volt. Én a Bayern-re raktam, akkor most az nem nyert ugye?

" alt="

">
Intert, Chelseat nem tudom menjen e rákjuk (kicsi odsok)
mondjuk a Barcáé is, ott lehet hendi kéne
vagy vmi ilyesmi
még gondolkodok
Man. City-Everton H
Magic, te miket teszel?
187 Almería - Zaragoza H 1.98
223 Dundee Utd. - Rangers V 1.70
182 Basel - FC Zürich H 1.63
224 Parma - Milan V 1.73
177 FC Köbenhavn - Nordsjaelland H 1.25
188 Barcelona - Osasuna H 1.13
én a bayernre nem merek rakni
Én ma ezt rakom!
Szerintetek?
196 Schalke - Bayern München V 2.30
229 Internazionale - Livorno 1. félidő eredménye H 1.49
195 Valencia - Malaga: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz H 3.55
188 Barcelona - Osasuna H 1.13
Eredő odds: 31.24195
Tét: 100 Ft
Max. nyeremény: 3125 Ft
Kombináció: 3/4 (4 alapfogadás)
az eredmenyek.com is jó kis oldal
én mindig ott nézem
mamoci: m1 teletext 887 ott fennt vann még, de így nehéz megtalálni, írd ki melyik meccsek....
085 és 067
ezeknek még nincs eredménye vagy csak nem találom?
bazsapara: Nekem most el is ment a Gratkorn, St. Poltent akartam, Dornbirn egy testvérváros, még mondtam is, hogy nem szabad rakni, van ilyen. Tegnap volt 2 srác, 20.000 Ft-ot buktak a Leeds miatt.
Szerencsére csak játék volt, kíváncsi leszek NHL-re, tegnap eltaláltam 3 meccset, amiből 1 döntetlen volt, persze nem raktam....
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások