Vichy férfi kozmetikumokat használt már valaki? Csak patikában lehet kapni, vagy valamelyik illatszerüzletben is megtalálható?
Ja, és az ára nagyon magas??
Termékekkel kapcsolatos tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 50 / 63 oldal |
Ma vett a férjem spar pontos evőeszközt, nagyon szépek, és jó a minőségük.
Kenyérsütő tulajdonosoknak
már rég be akartam írni: Kipróbáltam készen kapható kenyérkeverékeket, és nagyon jól beváltak. Ezekhez csak víz kell, illetve én a lapátra mindig öntök először egy kis olajat is.
A Komáromi Malomnak van ilyen terméke, én a rozsost szoktam venni (Tescoban kapható), és legutóbb a Sparban vettem félbarna meg szintén rozsos kenyérkeveréket, ez Abomill termék, és ez is bevált.
Mindkettő viszonylag baráti, 200 Ft körüli áron van. Fél csomagból sütök egy kenyeret.
Bátran próbáljátok ki!
már rég be akartam írni: Kipróbáltam készen kapható kenyérkeverékeket, és nagyon jól beváltak. Ezekhez csak víz kell, illetve én a lapátra mindig öntök először egy kis olajat is.
A Komáromi Malomnak van ilyen terméke, én a rozsost szoktam venni (Tescoban kapható), és legutóbb a Sparban vettem félbarna meg szintén rozsos kenyérkeveréket, ez Abomill termék, és ez is bevált.
Mindkettő viszonylag baráti, 200 Ft körüli áron van. Fél csomagból sütök egy kenyeret.
Bátran próbáljátok ki!
Talákozott valaki mostanában valamelyik áruházláncban a Terry's narancsos csokival? Tavaly ilyenkor már lehett kapni....
Kikerestem közben, a Power Juicer Express gyümölcscentrifuga lenne az.

Valamelyik kereskedelmi tévében reklámoztak régebben egy gyümölcscentrifugát, amit egyszerű tisztítani, és a kemény cuccokat (céklát, ananászt stb.) is csak darabokra vágva kellett beleszórni a kifacsaráshoz. Megrendelte esetleg valamelyikőtök, tényleg olyan jó, amilyennek látszik?

Mindegy akkor se eszik meg semmi füstölt dolgot,próbáltuk,se virslit,se halat,se sajtot.
Már csak 1 macsunk van ő Ízisz,nincs párja!
meg már műtött,nem szaporodóképes. a befogadott macsikat(volt vagy 8-10) szerencsére tavasszal elvitettük állatmenhelyre.
Már csak 1 macsunk van ő Ízisz,nincs párja!
meg már műtött,nem szaporodóképes. a befogadott macsikat(volt vagy 8-10) szerencsére tavasszal elvitettük állatmenhelyre.Régi titkárnőnk volt úgy, hogy majdnem minden levélben az aláírásukkal szót így írta: aláriásukkal. 

lindababa: bocsi elírás. o és i egymás mellett vannak, gyorsan gépelek, elgépeltem. Ozirisz akart lenni.
Ozirisz, szerintem. 

Fáreó: azt soha nemfüstölték meg csak füstölt ízű e adalék van benne.
A másik macsek meg Ozorisz? Ízisz és Ozorisz? Megáll az eszem.
A másik macsek meg Ozorisz? Ízisz és Ozorisz? Megáll az eszem.
Nálunk meg macskakaja!
Íziszke az Orsi virsliért van oda,sajnos a füstöltet nem csípi,pl. sága-füstli.
Íziszke az Orsi virsliért van oda,sajnos a füstöltet nem csípi,pl. sága-füstli.

Nálam a virsli kutyakaja, a szomszéd leonbergije ill. az én kutyusom is odavannak érte. 

Hisz én is ezt írtam.
Egyszer hallottam és azóta úgy csinálom: A virslit nem szabad főzni, csak párolni. Felforralom a vizet, beleteszem tasak nélkül a virsliket, ráteszek egy fedőt és lekapcsolom alatta a gázt. Aztán nem tudom hány perc múlva már ehető. Már régen csináltam. 

Az sztem mindegy,h kívülről hányan fogdosták meg a füstli zacskóját. Úgyis lemosom. Ha megfőzöm, akkor pedig kiveszem a vízből és csak utána nyitom ki és már nem rakom vissza a főtt virslit ázni. Így nem érintkezett a vízzel. 

Tipi topi: én egyszer az egyik hiperben a legalsó sorba lévő táblás csokiknál találtam egy félig efogyasztott táblát. Papirostól volt elfogyasztva, mondanom sem kell mi ette meg.
sada: oké, én csak kiváncsi voltam mások hogy csinálják. Akkor Ti eszerint főzött vonalkódokat küldtök be. Én nem főzöm meg a zacsit, mert félek oda jutok egyszer hogy már a zacskós levest is zacskóstól fogom megenni. 

Sok minden van amiről a vásárlók nem tudnak. (Mondom én mint kereskedő.) Pl. a complettát az egerek kifejezetten kedvelik, még Metro-s korszakomban rendszeresen eszegették a polcon lévő készletet.
A többiről már nem is beszélve!
A többiről már nem is beszélve!