Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 491 / 511 oldal |
Csak zért gondoltam innen mert a "Company question" lapon be lehet jelölni az országot is.
novake
Nem sok esélyt látok, hogy innen a magyarországi L1Oreal-hoz eljut a levél...
Mindenesetre írtam a Női lapozó L'Oreal-fodrászának, hátha ő továbbítja valaki illetékesnek, és asszem, postai levéllel is felkeresem őket, egy-két keresetlen szóval
Nem sok esélyt látok, hogy innen a magyarországi L1Oreal-hoz eljut a levél...
Mindenesetre írtam a Női lapozó L'Oreal-fodrászának, hátha ő továbbítja valaki illetékesnek, és asszem, postai levéllel is felkeresem őket, egy-két keresetlen szóval

Queene! Nézem én is, de nem találtam mailt
Talán próbáld meg erről sz oldalról: http://www.loreal.com/us/tools/index.asp?contact/cont
act_1.asp
Talán próbáld meg erről sz oldalról: http://www.loreal.com/us/tools/index.asp?contact/cont act_1.asp
novake
Igen, erre a címre küldtem, innen jött vissza.
Igen, erre a címre küldtem, innen jött vissza.
Nem találok a L'Oreal oldalán egy címet se, ahova írhatnék! Ilyenkor mi a fenét lehet csinálni? Megnyugodni, és soha többet nem venni ilyen hajfestéket! (Eddig Wella-t használtam, csak most az akció miatt a hülye fejemmel áttértem erre, hát nagyon megérte!
)
)Queene! Szerintem még érdemes megpróbálnod, holnapig még odaérhet! Az 1456 Bp. Pf. 58-ra küldted?
Az én első Rama szakácskönyvem eltűnt a postán. Betelefonáltam, és azt mondták, hogy ők már rég postázták, de küldenek helyette másikat. Az szerencsésen megérkezett.
Most nagyon mérges vagyok!!!!!
A L'Oreal hűséges hajszín klub-nak elküldött két vonalkódom visszajött azzal, hogy a fiókbérlet megszűnt!!!!! A beküldési határidő január 31. volt, és ma jött vissza, és mosz dühös vagyok, mert mi a fenét lehet ilyenkor csinálni??? Még ha meg is találnám őket (ahogy egyelőre nem lelek egy árva emilcímet sem), akkor se érne már be határidőre! GRRRRRR!!!!
A L'Oreal hűséges hajszín klub-nak elküldött két vonalkódom visszajött azzal, hogy a fiókbérlet megszűnt!!!!! A beküldési határidő január 31. volt, és ma jött vissza, és mosz dühös vagyok, mert mi a fenét lehet ilyenkor csinálni??? Még ha meg is találnám őket (ahogy egyelőre nem lelek egy árva emilcímet sem), akkor se érne már be határidőre! GRRRRRR!!!!
Én is várom a Rama és UB szakácskönyvet, és mindkettőt karácsony előtt adtam fel. Merő egy pánik vagyok, csak nem vesztek el a postán???
Azért tényleg idegesítő, ha egy hónap átfutási idő is kevés nekik
Azért tényleg idegesítő, ha egy hónap átfutási idő is kevés nekik

Nagyon bosszant, amikor a nyereményt nem küldik időben. A Rama még mindig nem küldi a szakácskönyvet a pontokért, pedig Karácsony előtt küldtem el a pontokat. Az UB szakácskönyv viszont máris megérkezett annak ellenére, hogy csak január elején küldtem el a pontokat. A Fa-val nyert újság előfizetés is megjött még decemberben, a Cerbonásat viszont egyre csak várom. Összességében 1-1 az arány az időben elküldött és a késlekedő ajándékokkal.
Elszomorít, hogy vannak cégek, amelyek megkeserítik az örömömet a késlekedésükkel és az egész nyereményjáték hatékonyságát rontja, ha utólag rossz szájízzel emlékszünk rá vissza.
Elszomorít, hogy vannak cégek, amelyek megkeserítik az örömömet a késlekedésükkel és az egész nyereményjáték hatékonyságát rontja, ha utólag rossz szájízzel emlékszünk rá vissza.
Tánczos!
Igazad van, sunyi dolgokat művelnek a nevünk alatt, én is megfogadtam, hogy többet nem állok be a sorba. Ha címeket akarnak fizessenek / Pl kutatóknak, vagy reklámhelyeket/ ne minimális ajándékért használjonak fel eszközként.
Igazad van, sunyi dolgokat művelnek a nevünk alatt, én is megfogadtam, hogy többet nem állok be a sorba. Ha címeket akarnak fizessenek / Pl kutatóknak, vagy reklámhelyeket/ ne minimális ajándékért használjonak fel eszközként.
reacska: szerintem az ilyen danubius játékoknál a fődíj tuti, különben nagy botrány lenne. csak a kisebb, szóróajándékokat nem adják oda. azt szépen megtartják. aztán bizonyítsd, hogy te 200x. x. x-én adásban voltál és elvileg nyertél valamit. legalábbis én így gondolom. de a fődíjra elég kicsi az esély
mindenesetre én többet nem időzök azzal, hogy megpróbáljak betelefonálni bármelyik rádióba. a roxy sem küldte el az ígért bee csomagot. 
mindenesetre én többet nem időzök azzal, hogy megpróbáljak betelefonálni bármelyik rádióba. a roxy sem küldte el az ígért bee csomagot. 
nem szoktam telefonos játékokon játszani, de amit leírtatok az meghökkentő. szoktam hallgatni a danubiust és múlt héten is volt utazás nyeremény. ezek szerint kamu az egész. azért mégiscsak kéne az ilyenekkel valamit csinálni mert ezek szerint átverés az egész.
eddig sem játszottam velük de néha elgondolkodtam, hogy talán kéne. nektek köszönhetően, hogy megosztottátok velem is tapasztalataitokat tuti nem fogok.
Sajnálom, hogy ilyen cégek vannak.
eddig sem játszottam velük de néha elgondolkodtam, hogy talán kéne. nektek köszönhetően, hogy megosztottátok velem is tapasztalataitokat tuti nem fogok.
Sajnálom, hogy ilyen cégek vannak.
Tanczos!
Nekem eddig 2x jött ilyen levél, a korábban a fórumban is szidott szállodás, illetve egy netes kapcsolatépítő rendszer e-mailje. Tényleg zavaró lehet. Aki kapja, nem a cégre, hanem rád fog megorrolni... Én inkább kerülöm az ilyeneket.
De szerintem ez nem fogyasztóvédelem, hanem Adatvédelmi Biztos...
Nekem eddig 2x jött ilyen levél, a korábban a fórumban is szidott szállodás, illetve egy netes kapcsolatépítő rendszer e-mailje. Tényleg zavaró lehet. Aki kapja, nem a cégre, hanem rád fog megorrolni... Én inkább kerülöm az ilyeneket.
De szerintem ez nem fogyasztóvédelem, hanem Adatvédelmi Biztos...
bami, velünk 3ezer valamennyit akart a posta fizettetni a multimedias cd átvételéért. Biztos eltévesztették a feladásnál.
Kíváncsi lennék a véleményetekre!
Egyre jobban foglalkoztat a gondolat, hogy a Fogyasztóvédelmi Felügyelőséghez fordulok néhány internetes portál és játékszervező egyre inkább divatba jövő "csínye" miatt.
A lényeg: valamilyen lehetséges nyeremény ígéretével kérdőívet töltetnek ki a játékosokkal személyes adataikról, vásárlási szokásaikról, stb. Ez eddig OK, hiszen a válaszadás önkéntes.
A kérdőív végén, vagy a következő oldalon aztán jön a mézesmadzag: ha megadod 3-15 barátod emailcímét, akkor dupla eséllyel veszel részt a sorsoláson. Még ez is rendben volna, ez a címszerzés egyik félig-meddig legális módja. (Az már zűrösebb, amikor csak úgy vehetsz részt a játékon, ha megadod X ismerősöd címét, de még ez sem zavar)
Ami bosszant: ahogy klikkelsz az "ELKÜLD" gombon máris levelek landolnak a megadott ismerősök mailboxaiban. a feladó pedig TE vagy! :-O
Ráadásul nem egy esetben a te nevedben íródik a levél a végén pedig a te aláírásod szerepel. Na ez viszont már sehogy sincs rendben. Ha azt írnák a levelükben, hogy "X.Y. ajánlotta a címedet, ezért keresünk meg" az OK.
Gyakran azonban felér egy becsületsértéssel az az infantilis nyelvezet, sok helyesírási hiba, stb., amit az én nevemben követnek el.
Másokat is zavar ez, vagy csak én vagyok ennyire háklis?
Egyre jobban foglalkoztat a gondolat, hogy a Fogyasztóvédelmi Felügyelőséghez fordulok néhány internetes portál és játékszervező egyre inkább divatba jövő "csínye" miatt.
A lényeg: valamilyen lehetséges nyeremény ígéretével kérdőívet töltetnek ki a játékosokkal személyes adataikról, vásárlási szokásaikról, stb. Ez eddig OK, hiszen a válaszadás önkéntes.
A kérdőív végén, vagy a következő oldalon aztán jön a mézesmadzag: ha megadod 3-15 barátod emailcímét, akkor dupla eséllyel veszel részt a sorsoláson. Még ez is rendben volna, ez a címszerzés egyik félig-meddig legális módja. (Az már zűrösebb, amikor csak úgy vehetsz részt a játékon, ha megadod X ismerősöd címét, de még ez sem zavar)
Ami bosszant: ahogy klikkelsz az "ELKÜLD" gombon máris levelek landolnak a megadott ismerősök mailboxaiban. a feladó pedig TE vagy! :-O
Ráadásul nem egy esetben a te nevedben íródik a levél a végén pedig a te aláírásod szerepel. Na ez viszont már sehogy sincs rendben. Ha azt írnák a levelükben, hogy "X.Y. ajánlotta a címedet, ezért keresünk meg" az OK.
Gyakran azonban felér egy becsületsértéssel az az infantilis nyelvezet, sok helyesírási hiba, stb., amit az én nevemben követnek el.
Másokat is zavar ez, vagy csak én vagyok ennyire háklis?
akecso:
nekem is 750 Ft-omba került a multimédia.hu-s cd-k átvétele
nekem is 750 Ft-omba került a multimédia.hu-s cd-k átvétele
mi van az nl café-val??? utoljára 21-én volt az adventi játék nyerteseinek kihírdetse. azóta semmi... 

Zs
Gyerekre már én sem.
Tudod, szülőké a kötelesség, nagyiké a jog (pl. a kényeztetésre) és ez nagyon kellemes munkamegosztás.

Gyerekre már én sem.
Tudod, szülőké a kötelesség, nagyiké a jog (pl. a kényeztetésre) és ez nagyon kellemes munkamegosztás.

Sajna én mostanában nem nyerek semmit, lehet rosszul csinálok valamit, pedig nagyon drukkolok ám!
Nekem még unokám sem született
, bár a magam 25 évével még gyerekre sem vágyom egyenlőre, valami nyereménynek jobban örülnék, de azért neked gratula Sada!
Nekem még unokám sem született
, bár a magam 25 évével még gyerekre sem vágyom egyenlőre, valami nyereménynek jobban örülnék, de azért neked gratula Sada!