Októberi Kismama újságot megkapta már, aki előfizető? Nekem még nem jött meg

ritka113
már nem tart a ajáték,ez még márciusi beküldés volt/lenne
A pampersnél mit küldtetek be és hova az ajándékokért, bár látom elég nyögvenyelős a dolog. Tart még egyáltalán?
ma beszéltem a pampersékkel.Postázás alatt van a fürdőjátékom és a csigám,abból sokat kaptak,de még így is 3 hét mire ideér a hölgy szerint.Viszont elefánt és bogárka nem érkezett, a hölyg nevetve mondta,talán karácsonyra,de én ezt nem tartottam annyira viccesnek

libero babákat keresek
van cserébe maggi pont, maggi logo, balaton sms, 7days kód, sok sport sms, vk, 45 pick pont, cerbona müzliszelet vk, haas sütőporos, van.cukros zacsik
mel6!
Én sem akkor kértem,még májusban,de a levél hogy még 2-3 hónap az július közepén jött.
Van egy Univeres "fürdőlepedőm" cserére.
Smile
Én a bogárkát,fürdőjátékot még áprilisban kértem,az meg nem 2-3 hónappal ezelőtt volt!Írok is nekik!
Én mindíg megkaptam mindent.Viszonylag gyorsan.A liberóval viszont nem volt szerencsém.
Nekem még egy zenélő bogárkával jönnek. majd talán valamikor,a 2-3 igért hónap 2 hét múlva lejár.

A fürdőjátékkal nálunk is a nagyobbik ( 3 éves ) játszik, a picit ( 1 ) még nem igazán izgatja

Addig csak megkapjuk. A fürdőjáték jó a nagyobbaknak is

Eri 1
igen türelem az van,de a végén olyan sokára küldik,hogy gyerek nem elsz aki játszik vele!
Én még várok:bogárkát,csigát,elefántot,fürdőjátékot
.Karácsonyra szántam,remélem addig befut...
A pampers még egy vizijátékkal tartozik, de ezt csak az utolsó napokban küldtem be. Egy levelet már kaptam tőlük, hogy várjak türelemmel.
Bóbita, nekem anno pont arra hivatkoztak, hogy a kért ajándékok elfogytak, és rendelni kellett nekik, és ezek lassan értek ide ( mármint hozzájuk).
Nekem egyébként most már egy szavam sem lehet, mert megjött az összes ajándék

Bóbita,köszi!
de nem lehet olyan,hogy elfogyott,ha a zacsikat beküldte az ember,akkor kötelesek adni is érte azt amit kért.Ez garantált játék,nem nyerni lehetett!Ha meg elfogyott,rendeljenek,olyan nincs,hogy nincs!
Sziasztok!
Én úgy tudom, a zenélő elefánt már elfogyott.
igen az egyik pont a zenélő elefánt.Döbbenet,hogy mennyit kell várni a játékra!Miért hírdetnek akkopr játékot,ha nem tudják időben teljesíteni?!Vagy ezzel ösztönzik az embert a következő gyerekhez?mert mire megküldik addigra már nagyok lesznek a gyerkőcök ezekhez a játékoklhoz

Nekem is tartoznak még 1 zenélő elefánttal.Februárban küldtem be a pontokat

megkapta már mindenki a hiányzó pampers ajándékát?mert nekem még elég sokmindennel lógnak!

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások