Képzeljétek el, a Sparban láttam duplacsomagos Eskimo Creamy meg Vienetta jégkrémet, ma először, épp ideje, így az akció lejárta után vagy két hónappal

Én is ingyenlottózom (néha). Kb 150Ft-om van. Lassan nyernem kellene az önálló élet(em)hez szükséges dolgokat: hűtőszekrény, vasaló, porszívó, mikroh. sütő meg hasonlók...

akecso
Ez csúnyán hangzik, talán eltévesztették, és utánvéttel adták fel, mintha vásárlás volna, nem pedig nyeremény. Idegesítő, mikor ilyen bakik miatt megkeseredik az ember nyeremény feletti öröme

a multimédiások kiküldték a vidéki címre a nyeremény CD-ket, a postás meg kért kb. 3,5 ezer forintot..... úgyhogy visszaküldtük a csomagot
Most majd telefonon próbálok egyeztetni, hátha valami félreértés volt.
Az nem is olyan keves. Nekem es tesomnak is csak 400 korul van... na persze mindenki a nagy nyeremenyre var, de ha osszejon 5e korul az ev vegere, akkor mar erdemes mindennapi termekekbol kerni egy csomagot. Bar az oradijunk akkor meg eleg alacsony...
Nyögvenyelősen indul az ingyenlottós évem: 3 címmel is csak 2106 Ft-nál tartok.

Persze, hosszú még az év.
Ráadásul a dec. 31-én -részben a nyereményemen vett- termék sem ért még ide. Azt írták pénteken, "Várhatóan 5 napon belül."
dörmimaci
Biztos, hogy a negatív tapasztalatok közé akartad írni?

Sada, Rita!
A Cerbonától én Wellness újságot nyertem, és tegnap meghozta az elsőt a posta.
"A Posta hibáiért felelősséget nem vállalunk, az ajándékokat egyszer küldjük ki. "
l.: www.ser.hu
játékszabály
JUDAS
Mi itt beszélgetünk, nem mocskolódunk. Ha érzed egyáltalán a különbséget.
(Melleseleg Judás az áruló volt, Tamás volt a hitetlen.)
Szevasztok!
Rég nem jártam a negatív tapsztalatok menüpontjában. De régóta nyúzott témám ismét fórumot kíván, részemről- (abban az estben ha nem volt mostanság emlegetve)-"POSSSTÁSSS" . Hallottátok, hogy Starjánban bebukott egy keményen.Policecontrol + stb. Különböző küldemények lenyúlva. Az akkori Bocimobilos nyereményborítékok lenyúlva(boríték hegyek). Küzdjetek!!!
Pusztuljon minden szutyok!
Confirmed by media
Rita
A Cerbona negyedéves előfizetést igért, de nem mondta meg, mikortól. Még senki sem kapott, talán febr.1-el indítanak.
A Cerbonával nyertem egy negyedéves Nők Lapja előfizetést, de csak nem hozza a postás. A Fa tusfürdővel nyert Beau Monde viszont már decemberben megjött, a sorsolás kb. egyidőben történt. Ráadásul az érdeklődő e-mailemre se válaszoltak. Annak ellenére, hogy a Cerbona játékokon korrekt szóróajándékokat lehet nyerni, rendszeresen megkeserítik a nyertesek örömét azzal, hogy csak jóval a sorsolás után juthatnak hozzá a nyereményhez.
Anonymous!!!!
köszi. nem értem hogy nem vettem észre, hiszen majd kiszúrta a szemem...
Kriszta

Sada és többiek
Végre megkaptam a Cerbona akción nyert Tupper tálat...lám a tanuság, érdemes harcolni azért ami a miénk...
Még nem morogtam ki magam mára
A patikában kicserélték a szórólapos állványt, és a pár napja látott sok Eskimo-3 füzetkének se híre, se hamva
Az új állvány a magasabb szórólapokkal mutat jól, ez az alacsonyabb füzetke biztos nem volt elég dekoratív, vagy nemtom.
Szóval így már én se tudok többet szerezni

Bosszant, hogy a Droetker sem a 2.-3. helyezetett sem a szavazók közül kisorsolt nyertest nem hozza nyilvánosságra. Esetleg ti tudtok valamit?
Morgok még egy kicsit: a patikamagazin mostanság a napi játékot délután 2 körül rakja csak ki, izgalmas, hogy majd egész nap az előző napi játékot látom, pedig oligo 25 arckrém a nyeremény és úúúúúúgy szeretnék egyet!
Hogy én ma milyen negatív vagyok

Asszem kiújult a paranoiám.
Tudjátok, elég sok előfizetést nyertem Gusztávéktól, és azzal biztatgattak, nem csak engem, hogy a nyert hozzáférésekkel is részt lehet venni a Peugeot sorsolásán. A játékszabály aszongya, hogy nem vesz részt a sorsoláson az az előfizető, akinek vmilyen okból fel van függesztve a hozzáférése, vagy nem történt meg - bármilyen okból - az elektronikus regisztrációja. Tehát ha ők nem kapcsolták be...
Na most. Lekérdeztem a hozzáféréseket a webes felületen, amiket a sorsolás előtt aktíváltak, azoknak a státusza: "folyamatban", amiket a sorsolás után, azoké "aktív".
Egyformán működnek egyébként a használat szempontjából, de a kisördög sugdos a fülembe: tán a nyert előfizetéseket a sorsoláson mégse akarták szerepeltetni, és egy elegáns trükkel kizárták azokat?
Mert hiába a közjegyző, egy elektronikus sorsoláson ugyan nem tudja ellenőrizni, hogy hogyan mechinálják esetleg a rekordokat....
Amúgy nem vagyok elégedetlen, csak nem értem, hogy akkor minek biztattak itt az autóval, ha eleve nem is vettünk részt a sorsoláson?
Vagy ez már télleg paranoia? :/
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások