Bocsánat...huggiest!
Azthiszem a pampersnek nincs most játéka.
Sziasztok.
Szeretnék pampers vásárlást igazoló blokkot.
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a pampersnek van-e még a pontgyűjtős játéka a Fisher-Price játékokért?
Sziasztok Kismama előfizetők! A november 19-i babaruhabörzére keresek jegyet. Akinek van felesleges, keressen meg, megbeszéljük a cserét!
Szia!
Engem érdekelne a Liberó babafej.
Ha valaki tudna esetleg még felesleges babafejet,akkor nagyon szivesen elfogadnám.
Köszi
Van 4 Liberó babafejem.
Érdekel valakit?
Selika!
Most minden szinte a duplája mégse éri meg beváltogatni mivel semmi jót nem kínálnak.Csak apróságokat sok pontért.A bébi étel és ital 3 pont, a nagyobb üveg 5 ,a tejpép és a deszert és joghurt 5,aNAN 2 18 pont BEBA 2 900g-os 20 pont (de ez nem biztos).
A pampers azt írja ,hogy hamarosan lesz játéka.
Sziasztok, tudja valaki a Nestle-dolgoknál mi mennyi pontot ér ? Ésd pampers -el van-e most valami játék? köszi.
Sziasztok! A gyerekcipők rendezgetése közben találtam 1 db. Sun Shoe típusú 18-as méretű zöld fűzős, és egy Street walking típusú 19-es kék színű fűzős cipőt,( fél magas, bakancsszerű) amit nem is hordtak.
Ha érdekelne valakit, képet tudok küldeni róluk.
Sziasztok! Ma megérkezett a Libero nyuszi! Nagyon aranyos!
Cerbona müzli kódokat cserélnék Libero babákra.
Én már nem is reménykedem benne, hogy ez valaha is ideér. Az előtte hasonló címen meghirdetett teknőc ( ami helyett egy kissé gnomra sikeredett béka jött csak ) is eléggé vánszorogva jött, na de azért messze sem ennyire. Csak azon vagyok kiakadva, hogy 10 Liberó baba az barátok közt is 15000 Ft ( persze csak ha veszem a pelust, ahogy régebben szoktam ) és ha már meghirdetnek egy ilyen lehetőséget, azért állhatnák a szavukat

Hugi71,
én ugyanígy jártam.
Sziasztok!
Úszópelus és liberobabák cserére várnak

Én még a lapozgatható textil mesekönyvet várom a liberótól, amit májusban ígértek a 10 babáért

Sziasztok! Nektek már küldték a 10 Libero babáért a nyuszi bábot?
magdalin
június végén küldtem be, nem reklamáltam, és a héten megjött a 2 póló.

Liberó

babáim

vannak

cserére.

Mailt

írjatok!!!!

magdalin
az én levelem meg eltűnt,most kerestetem.
Hívd fel őket mindenképpen!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások