cica
"Feltétel: vásárolj bármely CBA üzletben 1 db DOVE szappan duopack vagy 2 db 100 grammos DOVE szappant. "
Úgy tűnik, mindegy nekik, milyen csomagolásban, csak 2 db szappant kell vásárolni.
Sok sikert!
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 493 / 511 oldal |
NEMÉRTEM SEGÍTSÉG!!!
Ha jól értelmezem akkor csak a duopack ákciós az ujság szerint?! 1db. szappannak lehet ennyi az ára nem?
A CBA-ból jövök,ha a Dove duopack 299Ft.,akó 1db. szappan miért 275??Itthon néztem csak a blokot (sokmindent vettem igy fel sem tünt)Akkor szerintetek a játékba ha beküldöm elfogadják így??
http://www.eskimo3.hu/elony.html
Mennyi az a legmagasabb omega-3 koncentrátum, amit egy természetes halolaj elérhet?
10%
38%
69%
10%
38%
69%
Fecsi. Szerintem a harmadik kérdésre is megvan a válasz a honlapon, mert én megtaláltam, de nem emlékszem mi volt....
ha megírod lehet, hogy eszembe jut.
ha megírod lehet, hogy eszembe jut.A weblapkészítőknek: gyűlölöm az olyan ablakokat, amik elfoglalják a teljes monitort és nem lehet kilépni (max Ctrl-Alt-Del-lel), amíg be nem töltődik az egész Flash cucc! Konkrétan most a Coca-Colától kaptam egy meghívást az oldalukra mailben. Rá is klikkeltem és egy ilyen ablak jött be. Jobb helyeken tanítják, hogy pszichológiailag igazolt, hogy a felhasználók frusztráltak lesznek, ha nem biztosítanak számukra "menekülési útvonalat", kilépési lehetőséget!
Én inkább megpróbálom visszafogni magam nyereményjátékilag. Amelyik yneremény érdekel és nem teljesen irreális, amit tenni kell érte (pl ha egyébként is használom az adott terméket vagy ismerőseim használják), akkor részt veszek a játékban. Nyáron csináltam hozzátok hasonló dolgokat: néztem az utcán a papírokat, megvettem olyan dolgokat, amire semmi szükségem nem volt...
Pepsinél (+Mirinda, 7UP) folyamatosan érdemes gyűjteni a címkéket, mert mindig a címke játszik és mindig jó a nem akciós is.
ja, ezt rossz fórumba írtam, mert ez pozitív tapasztalat 

novake: én a suliban szedem össze a büfé asztalról a fél literes palackokról a címkét. van olyan aki mielőtt kidobja, megkérdezi, hogy ezzel most nyerek-e mert akkor odaadja 

novake
Remélem, a csupasz palackot a kosárba dobtad!
Én postára menet 290g csoki vadi új csillogó papírjától tisztítottam meg a környezetet.
Remélem, a csupasz palackot a kosárba dobtad!
Én postára menet 290g csoki vadi új csillogó papírjától tisztítottam meg a környezetet.

Hm. Elképzelem, amint az utcán sétálva összeszeditek a papírokat. Környezetvédelmi szempontból hasznos, de ha kamaszkoromban ilyet tett volna édesanyám, hát bizony... Tényleg elég cikis lehet egy kamasznak. (Legalábbis ha az emlékeim nem csalnak, bár még elég frissek ezzel a korral kapcsolatban.
) Emlékszem, amikor a Multis lehúzócsíkos játék volt, nagyon sok lehúzócsíkot láttam, de otthagytam. (Ez a szemetekben nagy bűn lehet.) A koliban viszont tegnap a társalkodóban maradt egy üres Pepsis palack és a címkéjét leszedtem. Szóval mégsem vagyok reménytelen eset. 
) Emlékszem, amikor a Multis lehúzócsíkos játék volt, nagyon sok lehúzócsíkot láttam, de otthagytam. (Ez a szemetekben nagy bűn lehet.) A koliban viszont tegnap a társalkodóban maradt egy üres Pepsis palack és a címkéjét leszedtem. Szóval mégsem vagyok reménytelen eset. 
A honlapon ott volt a válasz. (Már nem emlékszem, hogy mi, bocs.)
Reacska
Te a harmadik kérdésre megtaláltad a választ (honlapon), vagy tudtad?
Te a harmadik kérdésre megtaláltad a választ (honlapon), vagy tudtad?
Köszi Szabolcs az infot - az az igazság, hogy én a játék leírásánál már nem is néztem meg, azt hittem, hogy ugyanaz, mint amit hirdetnek fent-jobb oldalon.
Manci
Igen, két Eskimo-3 játék is van: egy internetes és egy nem internetes.
Igen, két Eskimo-3 játék is van: egy internetes és egy nem internetes.
Nekem van Eskimo 3 füzetem, akar valaki postán kapni? Itt a patikában volt még sok, megpróbálok még szerezni, és elküldöm, csak írjátok meg a címeteket
A honlapon már megválaszoltam a kérdéseket, de állítólag vissza lehet küldeni a tájékoztató füzet első lapját és ajándékcsomagokat sorsolnak ki. Igaz még nem találkoztam tájékoztató füzettel.