Magdalin!
Nekem megjött a babakocsi igaz rákérdeztem és így egy héten belül elküldték.
Sziasztok!
Uszópelusok vannak cserére v. eladásra. 15 kg-ig jók, Huggies.
A csomag sajnos bontott de garantáltan sértetlenek

Sziasztok!
Megérkezett már valakinek a Nestlétől az aji a júniusi beküldésre?

" alt="

">
Magdalin
Ma nekem is megjött apontgyűjtő katalógus tényleg csak kettő ajándék van .A tányér és a tápszertartó doboz. Nekem ezek nem kellenek ,így ha valakit érdekel van 388 nestle pontom.Valamire el cserélném
szofid
nekem is azt mondták,hogy újraindul.Kértem is katalógust,erre kiküldték ezt amiben ez a két dolog volt.majd felháborodva felhívtam őket,és azt mondták kb. 2 havonta lesz ilyen beküldős játék mindig 2 dologra.
Bárcsak neked lenne igazad!
Hali! Beszéltem a Nestlével...:-)) A héten postázzák az ajándékokat, tehát van remény, hogy hamarosan ideér. Nem futárszolgálattal intézik a házhozszállítást, hanem a Magyar Postával...így szerintem jó 2 hét :-) Azt mondták újra indul a pontgyűjtő akció, de nem részletezték....mert szerintem érezik, hogy kevés a tányér meg a fémdoboz!!! :-)))
mel6
www.posta.hu
ügyfélszolgálat-kapcsolatfelvétel
http://www.posta.hu/object.A57DE456-EAE9-420E-94E
0-437D6447EF5B.ivy
Itt írhatod be a panaszt, és ha megadsz telefonszámot, felhívnak. legalábbis én 2-szer itt tettem panaszt, és mindkétszer felhívtak.
Eri1
Még nem, de átküldenéd a címüket?köszi
mel6
írtál már az internetes ügyfélszolgálatuknak?
Én június végén küldtem be, remélem hamarosan ideér a 2 póló

Eri1
Június 18-án küldtem be ajánlva. Krauszné azt mondta biztos, hogy nem ért be, mert utána járt, de kerestessem és a posta által kiadott igazolást a kerestetés eredményéről küldjem el és megkapom a kért dolgot.
Nem tudjátok pénzbe kerűl a kerestetés?
A pampers még nekem is tartozik 1 fürdőjátékkal, levelet már küldtek, hogy egyszer érkezni fog. A húgomnak már nem tartoznak.
Nestle új játéka elég érdekes
Vajon októbertől új ajándékok lesznek?
mel6
Mikor küldted be azt a levelet, amelyet kerestetned kell?
Hát az új Nestle akció nagy csalódás...nem keltette egyáltalán fel az érdeklődésem... Sem tányér, sem fémdoboz nem érdekel! Miért nem képesek normálisan meghálálni, hogy vásárolunk, nme olcsó és az az egy pontokként, ahogy összegyűjtöttük az adott ajándékra a pontokat, nem került kevés pénzbe, na de mindegy. Most hogy tudom, énis fel fogom hívna, hátha az én levelem is elkeveredet a végén.
Ami a Pamperst illeti..a tegnap voltam a Tescoba és Jumbo packot vásárolva (1 vagy 2 csomag után) adtak egy ajándékot. A poén az, hgoy 4-es pelenkát vásárolok és újszülött sapit kaptunk (a lányom megjegyzem már másfél éves ):-))) Na, mindegy!!! Ez van...:-))) KÖSZ az infót!!!
szofid
Nestlé új játéka:
szept 30-ig:
fémdoboz, ami eddig tápszer mellé volt csomagola:100 pont
Műanyag tányér(csak a tányér nem készlet!): 80 pont
Bébiételek értéke:
ital 500ml 5 pont
ital 200 ml és az összes üveges étel, desszert 3 pont
Yogo,compote, desszert:5 pont
Tejpépek, rizspépek:5 pont
Beba 2 400 g 8 pont
Beba 2 800g és bifiduszos is:15 pont
Beba 2 + 20 pont
Nan 2:18 pont
Nem is érdemes ezek után már már gyűjteni és vásárolni!
Nekem is tartoznak még játékkal, kerestetnem kell a feladott levelemet, mert állítólag be sem ért. Ez úgy derűlt ki, hogy felhívtam őket, hogy lesz-e új pontgyűjtő, és véletlenűl rákérdeztem, hogy mikor kapom meg a cuccot.
Pampers-nekem is tartoznak még játékkal-állítólag akkor küldik, amikor ők ismegkapják, sok embernek tartoznak még.
Végre megérkeztek a Pampers játékok 6 hónap után...de még így sem szállították ki az egészet!!! Azt mondták nem tudják teljesíteni a megrendeléseket...hmmmm. Na, mindegy. Csak megjön a pótlás is..remélem! Amúgy van valakinek infója a Nestle játékokról? Érkezett valakinek a Pont, pont...és ajéndék akció keretén belül valami? Onnan is várok egy vonatot...de még mindig semmi, a honlapról is levették :-((( És az elkövetkező akciókról (Pampers és Nestle)?
Van néhány fölösleges baba bónusz kuponom, amelyek aug. 31-ig érvényesek.
- babylove törlőkendő vásárlásához 200 ft kedvezmény
-Johnson's baby babasamponhoz 150 ft
-Johnson's baby törlőkendőhöz 150 ft
- NIVEA baby Kamillás babasamponhoz 100 ft
- Avent cumisüveghez 200 ft
- 36 felvételes film vásárlásához 300 ft
- Scholl papucshoz 10 % kedvezmény
- Siesta cipőkhöz (16-22 méretben) 15%
Ezen kívül a júliusi kedvezményes kuponfüzetből is elég sok kupon megmaradt (aug 31-ig érvényesek ezek is):
tusfürdők, dezodorok, testápoló, sampon, hajformázók, filmelőhívás kupon... Ha érdekel, pontosabban is leírom.
Libero figurák érdekelnek cserébe.
scluk
scluk@citromail.hu
Van valakinek DM bababónuszos kuponfüzete cserére?
Cerbona müzli vonalkódokat Libero babafejekre cserélnék. Gondolom egy babafejért 5 vonalkód reális. Rengeteg vonalkódom van...
scluk Hozzászólás - 2005. július 30. :: 15:10
scluk@citromail.hu
Brendon:
kombidressz,ABC Design babakocsi, Brevi leesésgátló, Avent melltartóbetét, Bébitaxi, Brendon póló, terhesöv terelő, gyerekülés (15-36 kg), előke, fürdőjáték, Brendon ágynemű garnitúra, Brevi hálós járóka, Römer gyerekülés (9-18 kg), Nuk biztonsági olló, Peg Perego elektromos kismotor, Brendon gumi pléd, Concord bébihordozó, Bébé Confort cumisüveg, bé Confort etetőcumi, DX téli ágynemű garnitúra,, etetőszék, kádállvány, libikóka, ajándék 1 alkalomra szóló Baba-mama jóga belépő, Cafe Brendonba szóló rostonsült csirkemell majdnem féláron
MegaToy's:
ágynemű huzattal, gyerekülés(0-18 kg), eldobható melltartóbetét, Canpol lapos tányér, zsebestartó, hálós jűróka , cumisüveg, bébitornázó, pamut lepedő, Bébé Confort gyerekülés (9-18 kg), Pisze orrszívó, Canpol hűthető rágóka, Infant kombidressz, Brevi fürdető- és pelenkázóállvány, Mam fogkefék, Avent csöpögésmentes itatópohár,
Infant plüss rugdalózó, Graco babakocsi, Bébé Confort játszócumi, Sudocrem popsikrém
DM:
Vanish Oxi Action, Mexx woman, Max Factor Lipfinity rúzs, Wella Design hajformázó, Johnson's testápoló, Nivea Visage Young arctisztító tej, Nivea izzadásgátló deo stift, Whiskas alutasakos eledel, WU2 sampon, Durex óvszer,Lactacyd Femina intim mosakodóhab, Astor ULtra Volume szempillaspirál, PErl Weiss fogfehérítő krém, Calgonit mosogatógép tbl., Knüsperli müzli
Ha érdekel, jelentkezz, megegyezünk
1 kék bébi fördőlepedő cserére vár,origi!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások