Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 494 / 1757 oldal |
Rama sütiskönyvek
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Ráma receptkönyv
Apenta napszemüveg.
Egri borkóstoló voucher 2 fő részére.
Seni Care termékminták.
Egri borkóstoló voucher 2 fő részére.
Seni Care termékminták.
escargot: 8 éves a sony ericssonom és tökéletesen müködik javítva még nem volt. nagyon megbízható minőség. nekem a nokia egy szar.
Apenta óra, NGC DVD, Állatkerti belépő, 6000 ft-os bírság Pestről (kölcsönkérték az utánfutónkat)
Rama süteményes könyv
igen
" alt="
">
" alt="
">
A lényeg hogy jókor jött!
" alt="
">
" alt="
">trendy jól emlékszel, ki is nyiffant az a teló, ez a párja volt (2-t vettünk akcióban, amikor dúlt még a szerelem 2008-ban valentin-napi akció volt
" alt="
"> - eszméletlen jó zenehallgatásra a sony ericsson, csak a strapát nem bírja egyik sem sajnos...viszont az aksija még így 3,5 év után is szuper mind a kettőnek, csak a csatlakozó ócska - még a régi SE-s és ki-be kapcsolgat, nem ismeri fel a sim kártyát, telefonálás közben megszakad a hívás és kiírja, hogy hibás sim...és most már végérvényesen elaludt mind a kettő...a párom már lecserélte fél éve az övét)...a lényeg, hogy nem kellett vegyek
" alt="
"> és bevallom őszintén egy teljesen alap 3000 Ft-s telefonnak ugyanígy örültem volna
" alt="
">
a 8 éves nokiámnak a kopáson kívül semmi baja..igaz, sms-küldésen kívül semmi extra funkció nincs benne
" alt="
"> - de abban egy másik sim van
" alt="
"> - eszméletlen jó zenehallgatásra a sony ericsson, csak a strapát nem bírja egyik sem sajnos...viszont az aksija még így 3,5 év után is szuper mind a kettőnek, csak a csatlakozó ócska - még a régi SE-s és ki-be kapcsolgat, nem ismeri fel a sim kártyát, telefonálás közben megszakad a hívás és kiírja, hogy hibás sim...és most már végérvényesen elaludt mind a kettő...a párom már lecserélte fél éve az övét)...a lényeg, hogy nem kellett vegyek
" alt="
"> és bevallom őszintén egy teljesen alap 3000 Ft-s telefonnak ugyanígy örültem volna
" alt="
">
a 8 éves nokiámnak a kopáson kívül semmi baja..igaz, sms-küldésen kívül semmi extra funkció nincs benne
" alt="
"> - de abban egy másik sim vanescargot!
Mikor megnyerted júniusban,akkor is ezt írtad!
" alt="
">
Bocs,ezt a labdát le kellett ütnöm!
" alt="
">
Mikor megnyerted júniusban,akkor is ezt írtad!
" alt="
">
Bocs,ezt a labdát le kellett ütnöm!
" alt="
">Kiskegyed-Cofidissel nyert Hauser gofrisütő
" alt="
">
" alt="
">Vasárnap Gyermelyi tésztafőző edény. - nem tudom milyen a "régi", de nekem ez is tetszik
" alt="
">
Tegnap Aquaworld belépők (Best magazin)
" alt="
">
" alt="
">
Tegnap Aquaworld belépők (Best magazin)
" alt="
">Samsung Monte a Mentostól
" alt="
">
a héten kipurcant a régi telóm XD
" alt="
">
a héten kipurcant a régi telóm XD
Tökéletes nap
" alt="
">
3 db Algida bögre
Tesco 30 ezres Babával nyert utalvány
Egy csodaszép kitűző (fb)
Egy nesszeszer Amerikából
És egy Joy magazin is
" alt="
">
" alt="
">
3 db Algida bögre
Tesco 30 ezres Babával nyert utalvány
Egy csodaszép kitűző (fb)
Egy nesszeszer Amerikából
És egy Joy magazin is
" alt="
">Rama sütiskönyv ide is.
" alt="
">
" alt="
">4 db narancs fagyiskehely. Rama könyvek.
Balaton törcsi, hatalmas és nagyon jó az anyaga
" alt="
">
" alt="
">S.K. átvettem a Verdák 2 pólót a Cinemában.
" alt="
">
" alt="
">Tegnap reálhozam a páromnak! :-)
4db. rama receptkönyv!
Baranyi Ági cseréje!
Baranyi Ági cseréje!