Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 494 / 609 oldal |
szerinte úgy érti hogy mindenhol ott van
na mentem zuhanyozni csak előbb még kiteregettem a kimosott ruhát
ezt hogy érted, hogy a kőben is?
nem nem beszélek görögül ő beszél elég jól magyarul (itt tanult) meg ha úgy nem megy akkor angolul angolul tudok nagyon jól
nálunk sem volt templomi, igazándiból nekünk sincs semmi bajunk a vallással, csak nem akartunk kétfelé rohangálni
pici, egyszerű esküvőt akartunk
és ha igaz, hogy Isten a kőben is ott van, hát akkor a színe előtt történt
én kértem nagyon, hogy legyen jelen
pici, egyszerű esküvőt akartunk
és ha igaz, hogy Isten a kőben is ott van, hát akkor a színe előtt történt
én kértem nagyon, hogy legyen jelen

Nyíltszív! Akkor beszélsz görögül? Mi csak a bibliai görögöt tanuljuk az egyetemen.
jaja ti nem netek ti is frissebbek lennétek
jó ötlet, legalább felfrissülsz.
ha akartok kérdezzetek még nyugodtan majd visszaolvasom 10-15 perc vagyok
aokat=sokat
na még van egy szűk óra az újabb képig
azt hiszem addig elszaladok lezuhanyozni
azt hiszem addig elszaladok lezuhanyozni
Persze! Mi nem hívtuk meg a tágabb értelemben vett családot, hanem küldtünk üdvözlőkártyát. Volt, aki megsértődött, de aztán megbékélt, mert 5 évben egyszer találkoznak (páromnál), s így kibékültünk. Nem csináltunk problémát belőle egy percig sem. Persze itt Pesten minden más... olyan zsúfolt minden, hogy az emberek nem aokat ápolják a kapcsolatokat. Szinte el is lehet tűnni egymás elől...
esküvő után meg vacsor és tánc hajnalig
én egy újságban találtam olyan ruhát ami naggyából tetszett csak néhány dolgot változtattunk rajta. De tuti imádni fogom. Nekünk sem lesz nagy felhajtással a lgazi, a program tulajdonképpen annyi hogy reggel fényképezés, 4- kor esküvő (csak polgári, az egyházival sincs különösebb gondunk, de én katolikus vagyok a barátom meg ortodox (görög állampolgár))
Norbi: írtam mailt Neked
az csudajó, ha nem kell visszaadni
és majd a kislányok felveszik, mikor előkerül a szekrényből
és majd a kislányok felveszik, mikor előkerül a szekrényből

teljesen egyetértek veled. Ezért hagytunk ki egy csomó mindent. Csak nálunk a szűk család is 50 fő, az én részemen. Plusz a párom, meg a barátok, na meg egyházi körökben ez úgy megy, hogy az évf-társaim is ott voltak, meg a párom az egyetemen tanít, tehát a tanárok is ott voltak. De a létszámtól függetlenül nagyon egyszerű volt.
Sziasztok!
Rettentően szégyenlem, de én az alábbi kédésekre nem tudom a választ:
- Melyik az a médialejátszó, amelyik már a sörnél is népszerűbb?
- Valakinek nagyon elege van mindenből, úgy érzi, hogy nem érdekli semmi?
Ha valakinek van kedve elküldeni, azt megköszönöm.
Üdv:
Norbi
(latyak.norbert@freemail.hu)
Rettentően szégyenlem, de én az alábbi kédésekre nem tudom a választ:
- Melyik az a médialejátszó, amelyik már a sörnél is népszerűbb?
- Valakinek nagyon elege van mindenből, úgy érzi, hogy nem érdekli semmi?
Ha valakinek van kedve elküldeni, azt megköszönöm.
Üdv:
Norbi
(latyak.norbert@freemail.hu)
én sokáig jártam utána, de aztán meglett az igazi
béreltem, jó drágán, talán ez volt az egyetlen igazi nagy kiadásunk az esküvőre, de nem akartam rajta spórolni
tökéletesre szerettem volna, és meg is lett
béreltem, jó drágán, talán ez volt az egyetlen igazi nagy kiadásunk az esküvőre, de nem akartam rajta spórolni
tökéletesre szerettem volna, és meg is lett
a ruhát én is varratom és "csak" az anyagköültségbe kerül. A keresztanyám varrónő, ez az esküvői ajándéka