Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 494 / 511 oldal |
A honlapon én is megnéztem, ott működik a játék és egész klasz dolgokat írtak róla...
Ez a tájékoztató a játék megfejtéséhez kell nektek? Mert az összes kérdéshez szükséges infot megtaláljátok a honlapjukon. (Legalábbis én mintha megtaláltam volna.)
Reacska! Én is pont ma néztem, egy elég forgalmas gyógyszertárban kerestem, de én sem találtam 

Sziasztok! ma bementem a gyógyszertárba és azt mondták, hogy nincs semmiféle eskimo 3 tájékoztató füzetük.
Találkozott már valaki ilyennel?
Találkozott már valaki ilyennel?
Nekem két fiam van, az egyik 7, a másik 9 éves. A nagyobbik lelkesen segít nekem, lesi az utcán az összes szemetet. Mindig kérdi: Nem kellene felvennünk? Megpróbálom normális keretek között tartani a dolgot. A postást is várja, az első kérdése a suliból érkezvén: Jött valami nekünk?
Igen, ezt én is tapasztaltam, kedvenc lelőhelyeim egyike a gimi előtti park, mindig találok ott valami értékes gyűjtenivalót. Ha a 12 éves lányíom velem van, ilyenkor arrébb somfordál, és úgy tesz, mintha nem velem lenne
Múltkor szólt, hogy gyűjtögetés közben ne beszéljek hozzá, mert ő úgyse néz felém se, sőt, erőteljesen másfele igyekszik orientálódni, s még a végén a járókelők skizofrénnek hisznek, aki magával beszélget
Múltkor szólt, hogy gyűjtögetés közben ne beszéljek hozzá, mert ő úgyse néz felém se, sőt, erőteljesen másfele igyekszik orientálódni, s még a végén a járókelők skizofrénnek hisznek, aki magával beszélget

Eljátszod, hogy tényleg kidobtad a szemetesbe (kézügyesség, gyakorlás),
vagy fájó szívvel ott hagyod és éjszaka róla álmodsz. (Esteleg este vagy másnap ellógsz arra megkeresni..)
Ha megnőnek, sem jobb a helyzet:
Kamasz fiad elött sem hajolhatsz le, mert letagadná, hogy az anyja vagy.
vagy fájó szívvel ott hagyod és éjszaka róla álmodsz. (Esteleg este vagy másnap ellógsz arra megkeresni..)
Ha megnőnek, sem jobb a helyzet:
Kamasz fiad elött sem hajolhatsz le, mert letagadná, hogy az anyja vagy.
Én azt szeretném kérdezni, mi a manót kell mondani
2 éves kislányodnak (aki azért mert kicsi, attól még nem gyagyás
) és 5 éves fiadnak (aki már pláne nem gyagyás
) amikor lehajolsz és felveszel egy számodra kincset érő, akár hó alól mocskosan is kibányászott csoki, chips, ... egyéb papírt és ők kérdőn, kissé talán rosszallóan néznek rád?
Azt nem mondjátok (már próbáltam és nem jött be), hogy csúnya, rendetlen bácsik, nénik, stb. eldobták, és anyuci csak kidobja majd a legközelebbi kukába. Ugyanis ezután kicsi lánykám szinte páztázta szemével az utakat és a legkülönbözőbb szemetekkel (mert amúgy ő nagyon nem bírja a rendetlenséget) akarta ugyanezt csinálni. El tudjátok képzelni...!
2 éves kislányodnak (aki azért mert kicsi, attól még nem gyagyás
) és 5 éves fiadnak (aki már pláne nem gyagyás
) amikor lehajolsz és felveszel egy számodra kincset érő, akár hó alól mocskosan is kibányászott csoki, chips, ... egyéb papírt és ők kérdőn, kissé talán rosszallóan néznek rád?
Azt nem mondjátok (már próbáltam és nem jött be), hogy csúnya, rendetlen bácsik, nénik, stb. eldobták, és anyuci csak kidobja majd a legközelebbi kukába. Ugyanis ezután kicsi lánykám szinte páztázta szemével az utakat és a legkülönbözőbb szemetekkel (mert amúgy ő nagyon nem bírja a rendetlenséget) akarta ugyanezt csinálni. El tudjátok képzelni...!
Szomorúan állapítottam ma meg, hogy ez a havas idő cseppet sem kedvez a "gyűjtőszenvedélyemnek". Jó kis csokipapírok a hó alatt vannak, vagy ha nem, akkor jó esetben vizesek, rossz esetben sárosak, lucskosak, szinte teljesen gyűjthetetlenek.
Plusz külön bosszúság, hogy vannak elvetemült emberek, akik képesek a vonalkódot eltépni, és a csokipapírt eme nemes részétől megfosztva az utca kövére hajítani, miáltal a hulladék valóban hulladékká alakul , mert még én sem hajolok le érte
(Pedig az a családom szerint nagy szó!)
Viszont találtam Pepsi-s palackot elhajigálva, kevéssé lucskosan, az is valami...
Plusz külön bosszúság, hogy vannak elvetemült emberek, akik képesek a vonalkódot eltépni, és a csokipapírt eme nemes részétől megfosztva az utca kövére hajítani, miáltal a hulladék valóban hulladékká alakul , mert még én sem hajolok le érte
(Pedig az a családom szerint nagy szó!)
Viszont találtam Pepsi-s palackot elhajigálva, kevéssé lucskosan, az is valami...
Köszi a figyelmeztetést, bár engem nem érint, hátha valakinek jól jön az infó. Nem lehet ilyenkor másik helyen kérni? Ami biztos, a Déli ABC-nél lévő CBA-ban szokott lenni, ha Pesten jársz, érdemes az orruk alá tolni, szerintem simán lepecsételik.
Szasztok!
Figyelem! A szigetszentmiklósi felujított CBA-ban nincs JÁTÉK bélyegző!! Megszívtam!!
Figyelem! A szigetszentmiklósi felujított CBA-ban nincs JÁTÉK bélyegző!! Megszívtam!!
KLedves Kriszta!
Nézzetek utána! A Postán követik a csomagok lútját és így az is kiderülhet, hogy hol akadt el, ha egyáltalán feladták (ha nem lépnek semmit), akkor fel sem adták. Én is anya vagyok és ezért még talán "vérre" is mennék - hogy kiderüljön - a gyerek miatt!!
Timi
Nézzetek utána! A Postán követik a csomagok lútját és így az is kiderülhet, hogy hol akadt el, ha egyáltalán feladták (ha nem lépnek semmit), akkor fel sem adták. Én is anya vagyok és ezért még talán "vérre" is mennék - hogy kiderüljön - a gyerek miatt!!
Timi
Kedves Edina!
Én is játszotam evvel a játékkal és érdekes módon pont a 7. kérdés volt rossssz válasz!? Miért? Én tudom, ill. sejtem a választ! Mert az emelt díjas szolgáltatás összegéből kb. a 80 %-át megkapják ezek a "cégek".... Én nem játszottam többet!
Viszont 1x nyertem a Mindmegette.hu-n gofrit, ami sértetlenül megérkezett és ettük vagy 2 hétig, mert annyit küldtek.
Timi
Én is játszotam evvel a játékkal és érdekes módon pont a 7. kérdés volt rossssz válasz!? Miért? Én tudom, ill. sejtem a választ! Mert az emelt díjas szolgáltatás összegéből kb. a 80 %-át megkapják ezek a "cégek".... Én nem játszottam többet!
Viszont 1x nyertem a Mindmegette.hu-n gofrit, ami sértetlenül megérkezett és ettük vagy 2 hétig, mert annyit küldtek.
Timi
valaki már megjegyezte az nlcafé lassúságát. most újabb tapasztalat: a honlapon az adventi nyereményjáték nyerteseit jan8 és jan 16. és a közte levő pár nap? akkor nem nyert senki semmit?
Sziasztok!
Muszáj valakiveg megosztanom a mérgemet! Már másodszor járunk pórul egy sms-es játékban! Itt a fórumon ajánlotta valaki a 90-630-120-as számot, 7 kérdésre kell válaszolni és valamikor egy Skoda Fabiát lehet nyerni. Néha sikerrel keresztülverekedjük magunkat a kérdéseken, de most már másodszor szívattak meg.
A kérdés: Ón vegyjele Válaszunk: Sn Válasz: rossz felelet
Akkor mi az ón vegyjele? Vagy van más periódusos rendszer is?
Volt még egy kérdés a védőoltás feltatalálójával kapcsolatban is. Én kikerestem a Technika krónkiájából, a férjem az interneten nézett utána, a nevek egyeztek (már nem emlékszem rá) mégis őszerintük rossz volt a válasz!
Nem emlékszik valaki, hogy ki a játék szervezője?
Muszáj valakiveg megosztanom a mérgemet! Már másodszor járunk pórul egy sms-es játékban! Itt a fórumon ajánlotta valaki a 90-630-120-as számot, 7 kérdésre kell válaszolni és valamikor egy Skoda Fabiát lehet nyerni. Néha sikerrel keresztülverekedjük magunkat a kérdéseken, de most már másodszor szívattak meg.
A kérdés: Ón vegyjele Válaszunk: Sn Válasz: rossz felelet
Akkor mi az ón vegyjele? Vagy van más periódusos rendszer is?
Volt még egy kérdés a védőoltás feltatalálójával kapcsolatban is. Én kikerestem a Technika krónkiájából, a férjem az interneten nézett utána, a nevek egyeztek (már nem emlékszem rá) mégis őszerintük rossz volt a válasz!
Nem emlékszik valaki, hogy ki a játék szervezője?
Kriszta!
Két héttel a drotkeres szavazás lezárása után: ma kiírták, hogy a szavazás befejeztetett. Micsoda gyorsaság! Minő pontosság! Többet vártam egy drotkertől. Drukkoljunk a sütinkért. Az eredményről majd írj.
Két héttel a drotkeres szavazás lezárása után: ma kiírták, hogy a szavazás befejeztetett. Micsoda gyorsaság! Minő pontosság! Többet vártam egy drotkertől. Drukkoljunk a sütinkért. Az eredményről majd írj.
horimarika
Mehetsz. És 200 Ft-ért (vagy többért) írnak egy tudakozványt, amire egyszer majd választ is kapsz.
Mehetsz. És 200 Ft-ért (vagy többért) írnak egy tudakozványt, amire egyszer majd választ is kapsz.

FÜGI!!!!!!!
Próbáltam emailt írni, de mindig visszajött. Azért ide a negatívkodósba írok, mert ezek szerint mehetek a postára reklamálni. Mióta ide járok, szintén zenészekhez, azóta igen korrekt postanaplót vezetek és az szerint 6-án feladtam a minipakkot neked,a papír is megvan. Próbálom a mailt is, hátha.
Próbáltam emailt írni, de mindig visszajött. Azért ide a negatívkodósba írok, mert ezek szerint mehetek a postára reklamálni. Mióta ide járok, szintén zenészekhez, azóta igen korrekt postanaplót vezetek és az szerint 6-án feladtam a minipakkot neked,a papír is megvan. Próbálom a mailt is, hátha.
Mindenkinek köszi a segítséget. Nem tudtam, hogy a Daninak vizsgaidőszaka van, tőle elnézést és egy nagy kalappal a még hátralévő vizsgákig!
Vásároljon jan. 6 és 31. között egy darab DOVE szappan duópackot, vagy 2 db 100g-os DOVE szappant! A vonalkodokat és a vásárlást igazoló "JÁTÉK" bélyegzővel lepecsételt blokkot küldje el a Bp. 1438, Pf 458-as cimre! A beküldők között kisorsolunk 10 db 2 személyes wellness-hétvégét és a főnyereményt 1 db CITROEN C3 gépkocsit. Beküldési határidő: 2003 február 7.
A kedvetekért előkerestem, ez van a CBA újságban. De ne strapáljátok Magatokat, úgyis én nyerem! :-))))))))
A kedvetekért előkerestem, ez van a CBA újságban. De ne strapáljátok Magatokat, úgyis én nyerem! :-))))))))