// Baba-Mama csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 495 / 539 oldal |
Babanaplót keresek
Sada!
Köszi a gyors választ, a tavalyelőtti esőköpenyből nekem sok össze jött kapott minden rokon gyerek, a tavajiról le maradtam mivel nem kaptam szórólapot.Az ezévit is kihagyom mert inkább nestlere cserélem ,mivel már rég nem pelenkásak a gyerekeim de eddig elraktam a zacsikat de most kell a helly a kinőtt ruciknak.
Köszi a gyors választ, a tavalyelőtti esőköpenyből nekem sok össze jött kapott minden rokon gyerek, a tavajiról le maradtam mivel nem kaptam szórólapot.Az ezévit is kihagyom mert inkább nestlere cserélem ,mivel már rég nem pelenkásak a gyerekeim de eddig elraktam a zacsikat de most kell a helly a kinőtt ruciknak.
Most semmit, de minden összel szokott garantált ajándék lenni a "bélyegekért", gyűjtsd tovább!
Tavaly ágynemű, esőkabát, mesekönyv volt a választék
tavalyelött pedig esőkabát/pelerin.
Tavaly ágynemű, esőkabát, mesekönyv volt a választék
tavalyelött pedig esőkabát/pelerin.
Most a liberóval mit lehet nyerni?Mert nekem van 14 liberós babaám(lila és a nadrágját veszi fel).
Nestlé pontokat libero babafigurákra cserélnék
7 db Milupa vk cserére vár!
Smile, sada köszi
Én is erre gondoltam, de először azt hittem, a pelenán lévő képet kérdezik, és nem a csomagoláson lévőt
Én is erre gondoltam, de először azt hittem, a pelenán lévő képet kérdezik, és nem a csomagoláson lévőt
A logikus is a kiskacsa lenne, az a legkisebb.
Juno!
Itt a Kismama újságban a képen úgy látom,hogy kiskacsa,ha a kis figurákra gondolnak.Gondolom az ottani kvízhez kell neked is,sajnos csak kedden megyünk vásárolni,ott meg tudnám nézni,de a beküldési határidő végett már késő lenne.
Itt a Kismama újságban a képen úgy látom,hogy kiskacsa,ha a kis figurákra gondolnak.Gondolom az ottani kvízhez kell neked is,sajnos csak kedden megyünk vásárolni,ott meg tudnám nézni,de a beküldési határidő végett már késő lenne.
Tudja valaki, hogy milyen figura található a Huggies Newborn újszülött pelenkán? kiskacsa, kutya, vagy ló? (Mi már kinőttünk belőle...)
Megérkezett a várva-várt Pampers pancsis játék.
Január elején küldtem be a pontokat.
(
Január elején küldtem be a pontokat.
(10 libero,
3 milupa tea vk,
10 kislányos uszó pelus,
3 csomi bontatlan nivea popsitörlő cserére vár
írtam lent,hogy 7 nestlé 1 liberó baba,mert árban szerintem így egyezik.érdekel?
mancus!
Hány nestle pontért adnál egy Libero babafejet?
Hány nestle pontért adnál egy Libero babafejet?
A telefonért küldtem febr 11.én,de még sehol,majd két hét múlva tudnak róla nyilatkozni,hogy kiszállítják e a következő turnussal.
Már jó lenne.
A májusi beküldést meg már biztosan karácsonyra szánják.
Már jó lenne.
A májusi beküldést meg már biztosan karácsonyra szánják.
Reménykedem benne, hogy idén még használni tudjuk minden 

az asztaolkát kaptam meg 3 hete, azt is márciusban küldtem
Én csigára és fürdőjátékra várok március óta
Hugi71
egyszer majd csak megérkeznek azok is.
A tavaly beküldött csiga hamar megérkezett.
egyszer majd csak megérkeznek azok is.
A tavaly beküldött csiga hamar megérkezett.
Nestlét keresek én is, akinek nem kell, és elcserélné az írjon, meg azt is, hogy mit kér érte