Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 495 / 1757 oldal |
Algida szívecskés bögre kiskanállal, és lila kehely.
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
rama receptkönyv
Rama sütiskönyv!!!
dudubaba levele
" alt="
">
Köszi
" alt="
">
" alt="
">
Köszi
" alt="
">Balaton törcsi a Coop játékával nyert.
" alt="
"> Meglepi volt, nem tudtuk, hogy nyertük.
A legnagyobb poén, hogy az én nevemre 5 pályázat ment, a férjemére 1, és azt az 1-et húzták ki.
" alt="
">
" alt="
"> Meglepi volt, nem tudtuk, hogy nyertük.
A legnagyobb poén, hogy az én nevemre 5 pályázat ment, a férjemére 1, és azt az 1-et húzták ki.
" alt="
">Tegnap este írtam a Gyermelyinek gyorsak voltak ezt válaszolták:
Tisztelt Hölgyem!
Az elmúlt héten kifogyott a raktárkészletünk a "meghirdetett" edényből, és egyelőre nem sikerült beszereznünk ilyen ajándékot. Nem szerettük volna tovább váratni a kedves beküldőket, ezért választottunk más edényt.
Az új tésztafőző kiválasztásánál figyelembe vettük, hogy mind méretben, mind minőségben megegyezzen a régivel. Az új edény egy magasabb árkategóriát is képvisel.
Természetesen, ha ez az új edény nem megfelelő az Ön részére, akkor bontatlan csomagolásban van rá lehetőség, hogy kicseréljük más ajándékra.
Ha ragaszkodik a tésztafőző edényhez, akkor megpróbálunk a régi edényből beszerezni, és cserélni.
Tisztelt Hölgyem!
Az elmúlt héten kifogyott a raktárkészletünk a "meghirdetett" edényből, és egyelőre nem sikerült beszereznünk ilyen ajándékot. Nem szerettük volna tovább váratni a kedves beküldőket, ezért választottunk más edényt.
Az új tésztafőző kiválasztásánál figyelembe vettük, hogy mind méretben, mind minőségben megegyezzen a régivel. Az új edény egy magasabb árkategóriát is képvisel.
Természetesen, ha ez az új edény nem megfelelő az Ön részére, akkor bontatlan csomagolásban van rá lehetőség, hogy kicseréljük más ajándékra.
Ha ragaszkodik a tésztafőző edényhez, akkor megpróbálunk a régi edényből beszerezni, és cserélni.
Rama sütis könyvek.
Balaton emblémás törölköző ide is
" alt="
">
" alt="
">Algida szívecskés bögre kiskanállal, és lila kehely.
Carte d'Or kelyhek, sárga és kék.
Algida kehely
Én is Arian márkájú, igényes edényt kaptam, de még a legelején játszottam.
Köszi mindenkinek a hozzászólásokat!
Majd írok, mit tudtam intézni.
Igen, mindig teszek a főzővízbe olajat
" alt="
">
Majd írok, mit tudtam intézni.
Igen, mindig teszek a főzővízbe olajat
" alt="
">Coopos Balaton törölköző
Amit én kaptam az is kínai,üvegfedős és elég könnyűnek tünik
Nekem is Arian márkájú, kék dobozú és kicsit nehéz.
Nekem 1 hete ARIAN mákájú, nagyon igényes minőségi edényt hoztak.
Az enyém kínai, üvegfedős, és az edény elég könnyű
" alt="
"> Pedig az első határidőig küldtem be a pontokat, és a szórólapon sincs rajta, hogy a kép csak illusztráció
" alt="
"> Itt áll halomban a tészta a szekrényemben, azért vásároltam, mert annyira dicsértétek itt a fórumon az edényt, hát ilyet a kínai piacon is kaptam volna
" alt="
">
" alt="
"> Pedig az első határidőig küldtem be a pontokat, és a szórólapon sincs rajta, hogy a kép csak illusztráció
" alt="
"> Itt áll halomban a tészta a szekrényemben, azért vásároltam, mert annyira dicsértétek itt a fórumon az edényt, hát ilyet a kínai piacon is kaptam volna
" alt="
">A másfél hete átvett Gyermelyi tésztafőző edényem török gyártmányú és fém fedelű. Szerintem jó minőségű.
Hogyan lehet az, hogy nem egyforma minőségű edényeket szállítanak, ki ilyet-ki olyat kap.
Hogyan lehet az, hogy nem egyforma minőségű edényeket szállítanak, ki ilyet-ki olyat kap.
Tegnap a férjemnek Disney ajándékcsomag. A kisfiunk örült neki nagyon
" alt="
">
" alt="
">