Sohaj
A szerencsét elfelejtetted becsomagolni?
Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 495 / 1052 oldal |
Smile! Köszi!! Bízom benne, hgoy jön a csomag hamarosan, mert a kislányom minden játékot kinő :-))) Nem gondoltam, hgoy enníire csúsznak a kiszállítással... Köszi és várom a futárt :-)
Nescafe bögre,könyv
egy nescafe bögre, múlt héten K&H sapka, póló
Löwen korsó (szuper)
Galeria level köszönöm
Nestlétől levél amiben csak 2(!) ajándékra lehet beváltani a pontokat:kistányérra,fémdobozra...elég nevetséges!
Fáreó te leveled még nem futott be!
Galeria level köszönöm
Nestlétől levél amiben csak 2(!) ajándékra lehet beváltani a pontokat:kistányérra,fémdobozra...elég nevetséges!
Fáreó te leveled még nem futott be!
2 db piros Danone utitársas.
családi belépő a balatonhirektől
szofid!
Nem Pesten lakom. De ha febr,márc óta várod a pampers ajándékod,akkor valószinű benne lesz ebben a kiszállításban.Ápr 12-ig kell kiszállítaniuk a mostani adagot. Még én is várok egyet,de az májusi feladás,majd szept-okt tájékán jön.
Jött citt nagylexikon(lehet,hogy maguktól is küldik? Tegnap kértem újat,kicsit korán ideért volna. Hugi71 levele,köszi.
Nem Pesten lakom. De ha febr,márc óta várod a pampers ajándékod,akkor valószinű benne lesz ebben a kiszállításban.Ápr 12-ig kell kiszállítaniuk a mostani adagot. Még én is várok egyet,de az májusi feladás,majd szept-okt tájékán jön.
Jött citt nagylexikon(lehet,hogy maguktól is küldik? Tegnap kértem újat,kicsit korán ideért volna. Hugi71 levele,köszi.
Költözés után újra itt.
Elmúlt hetek termése egy szem Hihetetlen család esernyő - mondjuk ez nagyon jó.
Sem Bombi, sem Tibi, sem semmi.
Elpártolt tőlem Fortuna:-(
Elmúlt hetek termése egy szem Hihetetlen család esernyő - mondjuk ez nagyon jó.
Sem Bombi, sem Tibi, sem semmi.
Elpártolt tőlem Fortuna:-(
smile:
a Pampersre én is várok, ezért kérdem, hogy Bp-en laksz? Már türelmetlenül várom én is a telefot meg a csodamasinát :-) nem épp 6 hónapja...de úgy látom hogy amig kézben vehetem lesz annyi :-(
a Pampersre én is várok, ezért kérdem, hogy Bp-en laksz? Már türelmetlenül várom én is a telefot meg a csodamasinát :-) nem épp 6 hónapja...de úgy látom hogy amig kézben vehetem lesz annyi :-(
Danone garantált társas érkezett végre

Tegnap este 10 után megjöttek a sörök,ma pedig megérkezett a Nestle Exkluzív zónás bögre. 

2 Bertolli kötény
Sörszék este pedig a pampers telefon ért ide 6 hónap várakozás után végre.
SÁ sörözőszék és hűtőtatyik érkeztek.
Ezeken kívül 3 darab ajánlott levél, amit elhagyott a postás - holnap hívnak, mi lett velük. Ezt mondjuk a negatívba is írhattam volna, egy óra sorbanállás után... 
Ezeken kívül 3 darab ajánlott levél, amit elhagyott a postás - holnap hívnak, mi lett velük. Ezt mondjuk a negatívba is írhattam volna, egy óra sorbanállás után... 
itt a sör, végre
akciós nincs közte
akciós nincs közte

An13 , és Mahtab.- még semmi nem jött Töletek.
Bippes zsak
a türcsi nagyon tetszik 
a türcsi nagyon tetszik 
Borsoditól társasjáték 

3 Fundy maci postán +
www.delhus.hu/grill
Az Ön nyereménye:
Grillételek, kerti partik című könyv.
www.delhus.hu/grill
Az Ön nyereménye:
Grillételek, kerti partik című könyv.