És még egy kiegészítés Zsoltnak: szerintem addig is, amíg Dani jobban ráér majd, érdemes olvasgatni a Fórumot, nagyon sok segítőkész ember összegyűlt itt, tőlük értesülhetsz az újabb akciókról is.

zsolt
Had legyek én a kéretlen prókátor!
A CBA-Dove játékról képtelenség pontos infot beszerezni (www.cba.hu-n sz...), a reklámújságban sem volt. A Loreal hajfesték szerintem ajándékakció, nem nyereményjáték, ha jól emlékszem, bár néha ilyen is felkerül.
A többiben pedig megértést kérünk így a vizsgaidőszakban a mi önzetlen weblapszerkesztőnknek, a vizsgák után biztosan minden blökis játékot felrak. Mivel ezekben a játékokban nincs gyorsasági ajándék, elég, ha egyenlőre azt tudjuk, hogy vannak.
Így év elején mindig kevesebb a játék.
Már régóta olvasom a fórumot és a véleményetekre lennék kíváncsi. Mintha az utóbbi hetekben a nyereményjátékok közlése egy kicsit elakadt volna: nincs fent a Darling, a Loreal hajfesték, a Színes RtV pénzözön, valaki írta, hogy van CBA-Dove játék is, azt sem találtam itt. Ti mit gondoltok, mi ez a "lazaság?"
Kriszta és a többiek! Én rendszeresen zaklattam a postát, ha csak kicsit is sérülten hozták ki a borítékot vagy csomagot. Gyakran előfordult olyan is, hogy ki volt fizetve a házhozszállítás, de nem hozták ki a csomagot, mondván "úgysem vagyunk itthon", így nekünk kellett bemenni érte a postára. Kicsit félve kezdtem el a "hadjáratot" a postásunk ellen... Ki tudja, talán rosszabbra fordul a helyzet. De nem! Ha a felsőbb vezetésnek jelzitek a problémát, akkor szerintem elég megnyugtatóan kezelik az ilyen ügyeket. Nem a Magyar Posta nyúlja le a cuccainkat, hanem az egyes postások. Ellenük pedig lehet (és kell is) küzdeni. *** A másik hozzászólásom pedig az lenne a témáho, hogy teszem azt, ha nekem nem érkezik meg valamilyen nyeremény, csalódott vagyok, de ha a gyerekemnek nem érkezne meg (speciel még nincs, de ha lenne), én nagyon begurulnék, mert egy gyereknek ez sokkal nagyobb csalódás, mint egy felnőttnek!!!
én azért nem ringatom ennyire magam, de azért egy üveg óriás nutella becsöngethetne...

azt én is észrevettem! de ne is sürgessük őket mert elkapkodják és véletlenül nem én nyerem az utat

az uno.hu-sok meg tök jól csinálták, tényleg minden nap volt nyertes (köztük én is

)
Nagyon úgy fest, hogy a Nők Lapja Café sem kapkodja el az adventi játék sorsolásait... most tartanak a 24-ből 2-nél. Talán húsvétra összejön nekik...

szia zita
akkor mostmár te is a webnyereményesek fórumához tartozol

írogass sűrűn és te is ossz meg velünk minden élményedet, legyen az pozitív vagy negatív. sok szerencsét

Sziasztok!
Ma akadtam Rá a fórumotokra,nagyon jó. Kezdésnek Én is írnék 2 negatív élményt. (egyébként Én is megrögzött "visszaküldős"vagyok, bár eddig jóval a negatív irányba billenek). Szóval, tavaly nyertem a Meglepetéssel, az újság szerint egy Chanson d'Eau parfümöt+sprayt, de már csak a spray érkezett meg... Sajnos, Én is neheztelek a postásokra! (Persze, nem a spray-t nyúlták le)
A Fa nyereményjátékon is játszottam (Beau Monde/Wellness előfizetés) Nos, az értesítő a nyereményről, kb. 2 héttel az 1. újság megérkezése után érkezett meg. Mivel nem is számítottam rá, hogy nyerek (az első 10000 beküldőnek járt, és Én elég soká küldtem be), megvettem a Baeu monde-ot a megjelenés utáni napon. Jó, persze, örülök, hogy nyertem, de szerintem, az értesítést hamarabb kiküldhették volna, vagy az újságot már a megjelenés napján, így a 1/4 éves előfizetésem 2 hónapig nyeremény csak.
nekem is volt egy elég negatív tapasztalatom, de nekem a postásokkal!
Még karácsony előtt rendeltem barátnőmtől 4 db avon krémet. Megbeszéltük, hogy felküldi nekem postán mert egerben lakik a lányzó. Vártam, vártam, nem jött. Felhívtam a lányt és megkérdeztem, hogy feladta-e már egyáltalán. Naná, sőt ajánlva adta föl. bement az egri postára úgy Jan 10-én és odaraktak elé egy sáros tépett borítékot amiben 2 (azaz kettő!) krém volt, a feliratot a borítékon miszerint 4 volt benne, átsatírozta valaki. Ja és az irányítószámom is át volt írva rajta, egy lehetetlen irányítószámra, ahonnan végül visszajött.
Szóval gondolhatjátok mi lett a nyereményetekkel...

Nem vagy túl szerencsés a nyereményeiddel.
Sajnálom a csimotádat. Ők még nehezebben tudják feldolgozni az ilyen fonákságokat.
Nekem -tudtommal - csak 1 ilyen elkallódott ajándékom volt. Igaz, korábban nem voltam ilyen naprakész, hogy nyertem-e vagy sem, mint mióta ezt a lapot látogatom, így nem is tudhatom biztosan .
"Csak azt nem tudom, hogy a postaládánkon, a kapucsengőn és az ajtón lévő névtáblán kívül hová tegyek hirdető oszlopot, hogy itt lakunk!!!!!???????? "
Cserélj férjet -nevet- hátha akkor nem adják másnak, ami a tied!

A droetkert már itt is többen reklamáltuk, jan 13-a óta nem sikerült nekik eredményt hirdetni, ez is jól mutatja mennyire nem vesznek komolyan minket.
A következő megreklamált nyeremény:
A kislányom rajzpályázaton díjazott lett, a díjátadásra Bp-re nem
utaztunk fel. Az illetékessel megbeszéltük, hogy lepostázza./ dec.10/
Tegnap rácsörögtem, hogy sehol semmi a gyerek meg várja.
Erre ma v isszaszól: dec.19-én X iktatóval lepostázták a gyerek iskolájába, ott keressem.
Persze ott senki nem illetékes így a nyeremény sincs meg.
Szóval a mai jó tapasztalatok után kezdek elgondolkodni, érdemes-e játszani és nyerni, ha ennyi idegességgel járnak a soha meg nem kapott ajándékok?
Példám az elveszett nyereményekre:
A Cerbonával nyertem 1 tupper edényt, amelyet nov-óta körözök.3 e-mail és 1 telefon hívás után a Cerbonások Pr-ese visszajelzett, hogy nyereményünket a tupper képvisellője személyesen hozott ki, de mivel mi nem lakunk az adott címen/ csak 5 éve folyamatosan/ a házban lakó hasonló nevű családnak adta át. Beszéltem a szomszéddal. Tényleg kapott edényt, de úgy tájékoztatták ő nyerte, mellesleg ő is játszik mindennel, de már elajándékozta.
Szóval az én nyereményemnek így örülhetett más, ráadásul még kellemetlen helyzetbe is kerültünk a szomszéddal ezek után.
Ennyi a történetem, csak azt nem tudom, hogy a postaládánkon, a kapucsengőn és az ajtón lévő névtáblán kívül hová tegyek hirdető oszlopot, hogy itt lakunk!!!!!????????
Évi
A playtobillesek azt mondták, amikor reklamáltam, hogy biztos nálam van a hiba a cookiek beállításánál. Hiába mondtam, hogy a nőklapja, a prohardver, az index, minden megy, csak a playtobill nem, nem hitt nekem, és két teljes napon át levelezgettünk, minden eredmény nélkül. Aztán egyszer csak kaptam egy emilt, hogy akkor MOST próbáljam, és azóta gond nélkül működik.
Nem akarok rosszmájú lenni, de lehet, hogy mégsem nálam volt a hiba???
Neked még mindig nem megy?
Eddig nekem se sikerült belépnem a playtobill oldalra. Most az előbb próbálkoztam és csodák csodája sikerült, pedig én nem jeleztem nekik.
Most léptem le róla. Próbáljátok meg ti is!
Szia queene! Ahhoz semmit, de még régebben kérdezted, ki hogy boldogul a playtobill oldallal. Eleinte nekem is sikerült, aztán már régóta semmi, próbálkoztam mindenfélével. Írtam emilt, jött a válasz, hogy átmeneti gondok voltak, de már oké. Hát azóta sem oké.

Nálad mi a helyzet?
Ti mit szóltok a gamechannel-hez?
Volt ugye az az e-mail a Lemuriától, hogy nosza, regisztráljak, és nyerhetek vele. Nem ment a regisztráció egy istennek sem, hiába irkáltam emileket, hogy segítsenek, egy sort sem válaszoltak, hiába próbálkoztam, cseréltem le a böngészőt, változtattam a beállításokon, sehogy sem ment. Most meg tele van a honlap a nyertesekkel...
Ti ezt értitek?
Kár volt elkiabálnom. Úgy tűnik, csak egy ritka pillanatot fogtam ki.

help, queene
" www.freemail.hu nálatok üzemel? "
Itt és most igen, délelött sem volt gond, 11-15-ig nem voltam szgép közelben.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások