help
Szerintem nem nálad van a hiba, nekem se megy egész nap, még Outlook-kal sem jönnek le a levelek. Valószínűleg karbantartanak. Vagy épp törik fel, mint a gyaloglot 8-án

Gyerekek, a www.freemail.hu nálam nem jön be, nálatok üzemel?
Szerintetek, a hiba oka lehet, hogy az origón mejelenő freemail regisztrálóba beírtam az adataimat?
hogyan jussak bele saját levelezésembe? Help- egy bal kezesnek!!!!
Én 36 MasterCard bizonylatot küldtem be! Akkor már esélyesebb vagyok mint Anonymous! :-)))
Nem tudjátok mikor hirdetnek eredményt? Azt írták a weblapon hogy a nyerteseket azonnal értesítik. Az akciónak már egy hete vége, de engem még nem értesítettek.

A Dr. Oetkerre visszatérve, a szavazat számlálást óvodások végzik, hogy egy hétig tart?
Azért nem válaszolnak, mert számolják a szavazatokat
Nem kis munka ám az, az egész Webnyeremény oda járt szavazni

Mindenkit nyaggattam a Dr.Oetker játékkal, eredmény még semmi. Nem hiszem, hogy marha nagy feladat lenne a számítógépes szavazatok összesítése. Levelet is írtam nekik, válasz nuku.
Amióta átalakították a Playtobillt, nem tudok belépni
Már egy napja levelezgetek az egyik készítővel, aki szerint a cookiek engedélyezésében lehet a bibi, de engedélyezve vannak, és mégse...
Már letiltotta nekem a cookie-ellenőrzést és akkor se...
Lehet, hogy el kell búcsúznom a Playtobilltől?
Nektek is van/volt ilyen problémátok????
A Tchibo és A Podravka is írt ki receptbajnokságot.Nekem az elmúlt 12 hónapban még egy köszönöm se jött tőlük, pedig jobbnál -jobb receptekkel bombáztam őket. A nyertesek listája sincs sehol, kicsit kedvemet szegik az ilyen cégek....
Na játékos társak, a DR. Oetker játék lezárult a kiírás szerint jan. 03-án.
Ha valaki Fortuna kegyeltje lesz, vagy legalább látja a nyerteseket jelezzen! Drukkolok magunknak...
Kedves Sada! Köszi a választ! Sőt, még egy jó hír, időközben a barátnőmékhez is kivitték az összes vonalkód után járó macskakaját, így ők is megnyugodtak. Azt én sem tudom, a fődíj kié lett, az évek során ezt pl. soha nem sikerült kiderítenem, hol jelenik meg a Whiskas nyertesének neve. De valaki biztos ráakad majd.
Legyőztél.

Éva
Pont tegnap gondoltam rá, hogy vissza kellene keresni a neved és megkérdezni, megkaptad-e? (de lusta voltam...)
Nagyon örükök, hogy megkaptad.
Viszont jó lenne tudni, ki nyerte a Fordkát?
Most hogy már vége az akciónak: ki hány EC/MC bizonylatot küldött be?
Én pl. 29-et.
Nem tudom ez mennyire lesz elég. Egyébként nekem sem tetszett a játékkiírás.
Pozitív tapasztalat, de feltétlenül be kell írnom ide, mert ebben a topikban panaszkodtam. Sada, köszönöm a biztatást, szerencsére NEKED lett igazad! Még karácsony után megérkeztek a Whiskas-alutasakos kaják, mégpedig egyenként beborítékolva, amit a postás nem is tudott másként kihozni, mint egy extra zöld Magyar Posta feliratú zsákban (még azt hiszik, kiraboltam valamelyik pénzszállítót :-)). Ezúton vonom vissza tehát negatív véleményemet a Whiskasról, utólag is elnézést kérve tőlük, amiért türelmetlenkedtem :-))
Ja.
A Visa játék szimpatikusabb: Nem kell mást csinálni, mint használni a kártyát, a többi megy magától.
Az Eurocard/Mastercard 2001-es játéka demokratikusabb volt. A mostani inkább negatív reklám.
Sziasztok!
Az Eurocard/Mastercard játékát én egy kicsit diszkriminatívnak érzem az EC/MC saját ügyfeleivel szemben is.
A "Felbecsülhetetlen emlékek" című játékukban az nyeri a fődíjat, aki a legtöbb (!) 1000 Ft feletti bankkártyás fizetést igazoló bizonylatot küldi be.
Ergo egy normál magyar kártyabirtokosnak esélye sincs megnyerni a 3,5 milliós díjat.
Bosszantó továbbá, hogy a szabályzat kiköti: csak normál postai küldeményként lehet beküldeni a bizonylatokat, tehát hiába küldessz 1000 db-ot, amikor nyugodtan mondhatják azt is: nem kaptuk meg, sorry.
Hármonk nevében ingyenlottózom: Lányom egyenlege 0, fiamé 99, az enyém 1044. Van rá 362 napom, hogy összejöjjön annyi, amit érdemes levásárolni.
Elkezdtem ingyenlottózni. Eddig 9Ft-om van. Ez most negatív tapasztalat?

*** Bettina írta korábban ebbe a topicba: "A Lays-től én kb. 25 chipses tálat kaptam meg, bár majdnem a kétszeresét nyertem. Úgy gondolták, hogy elég már. Meg nyertem két Siemens C45-ös mobilt is." Ez miért negatív???
era
Én is egy voltam az 1000 közül. Szept. 06-án jött meg a levél és 10-én a csomag: 1 db tusfürdő és 1 db testápoló...
Nálad nyílván a posta a ludas! Levélben reklamálj, habár már kicsúsztál a 90 napból. A postán kerestetni csak a feladó tud.
Sajnos nekem is volt egy negatív tapasztalatom, amit megosztok veletek.
A Johnson&Johnson nyári játékán vettem részt, amin 1000 szerencsés ajándékcsomagot nyert. Szeptember 03-án kelt levelükben örömmel tájékoztattak arról, hogy én is nyertem. Azt is írták, hogy az ajándékcsomagot két héten belül postán küldik. Mivel nem kaptam semmit sem, 2 hónap múlva felhívtam őket, azt mondták, hogy ne türelmetlenkedjek, hamarosan küldik. Azóta sem kaptam csomagot. Nem nagy ügy, de érdekes, hogy milyen komolytalanul állnak hozzá egyes cégek, miközben mi minden apróságnak örülni tudunk.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások