O.K.
Köszi

A Libero UP & GO vagy Baby & Go figurák játsznak, de csak keddig!
Részletek a főoldalon.
mel6
Szia Van most valami játék a liberó babákkal?
Nekem van 1 jópár db.
cserére vár:
-milupa vonalkód
-mildi nyuszi
-univer embléma
érdekel:
nestlé
liberó baba
mtoth Hozzászólás - 2005. július 07. :: 22:18
Neve kezdőbetűi: L.A. Bp.
NEM BP, HANEM DUNAH. BOCS!!
Van
- 11 db rózsaszín hableányos uszópelusom kislányoknak
- 10 db libero babafejem
- 2 milupa vk-om
- 3 csomi nivea soft popsitörlő
Amit kérek:
knorr tányér 2 db, vagy vmi hasznos dolog.
Vkivel cseréltem 16 univert maggi-knorr keverékekre, csak kitöröltem minden mailjét, így nem tudom a címét. Üzenem neki: ma feladtam.
Neve kezdőbetűi: L.A. Bp.
Isaszegen kétszer használt járóka eladó .
Érdeklődni telefon:06-30/2614-096 v.06-28/493-201
Hol kérdezted tőlük?
Én csak ezt a 2-3 hónapos igéretet kaptam tegnap.Már pár napja egyébként is rá akartam kérdezni.
Nekem volt egy március végi és egy május eleji feladás a Pampersből; és mindegyikre ez a 2-3 hetes válasz jött

Én most rákérdeztem hogy ez a májusi feladásra vonatkozik vagy a februárira is,de még nem kaptam választ. ha mindenre akkor tényleg a karácsonyi ajándék lesz.

Bár nem tudunk mit csinálni várjuk tovább a játékokat,de én személy szerint 5 hónap után már elég türelmetlen vagyok.
Köszi, akkor szorgosan gyűjtöm tovább, csak lesz valami belőle :-))) Amúgy ma kaptam a DONO Kft-től levelet :-) Gondolom mindneki ismeri (Pampers-Fisher-Price programot lebonyolító Kft ) és semmi újdonságot nem ír, csak hogy türelmem és megértésemet kérik...2-3 hónap múlva postázzák az ajándékokat :-))) Hát várok, majd küldik :-)))
szofid
Még nem lehet tudni, hogy mi lesz a nestlével,csak az infóvonalon mondanak egy két infót
Érdkelene a Neste pontgyűjtős játék folytatása... A honlapon nem lehet megtudni semmit. Nektek honnan van az infótok? Érdekelne, mert a manóm nagyon imádja a termékeiket és gyűlnak szépen a pontok :-) KÖSZI
Szia Wodehouse!
Igen de a kicsi is és a nagy üvegs is csak 1 pontot ér.A következő turnusba már nem lesz sem a bicó sem a kocsi sem az autósülés.
Sziasztok,
a Nestlé gyümölcsleve részt vesz a pontgyűjtő akcióban? Köszi.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások