ildicc
A SÁ széket és a hűtőtáskát futár hozta, a cd-t a posta.
Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 497 / 1052 oldal |
3 garantált Danon társas (piros) ,ls 3 borsodi társas.
a hugomé már megjött. Aposta házhoz megy feliratú postás autóval érkezett. Az enyém sem ért még ide.
az 5 titokzatos valami 5 soproni cd tartó. Csak a szék nem akar ideérni. Apropó, aki megkapta - a széket is postás hozza?
4 visa hátizsák, 1 piros danone társas és 5 titokzatos valami - este mehetek érte a postára...
piros Danone társas
így nekünk már nem tartoznak, végeredmény 1 kék és 1 piros
így nekünk már nem tartoznak, végeredmény 1 kék és 1 piros

Akkor még mi többiek is reménykedhetünk,hogy előkerül a Danon társasunk.
Megjött a Danone garantált társas. Bár fura, mert az apámé és a bátyámé hiányzott, és az én nevemre jött
Fura. A bátyámnak jött SMS, hogy késöbb érkezik, apámnak nem, erre nekem jön.
Ja kék, már megint.
De én örülök neki..........
Fura. A bátyámnak jött SMS, hogy késöbb érkezik, apámnak nem, erre nekem jön.
Ja kék, már megint.
De én örülök neki..........
Megjött a sör. Akciós nincs benne. Csak nálunk és a szüleimnél volt,ment tovább Budapestre.
VISA hátizsák, nagyon szuper!
2 soproni Cd tartó
3 Bertolli fakanáltartó. Borzasztó, ez antireklám!!!!!! A Tánti képe nem kellett volna rá, elég lett volna a BERTOLLI felirat. Különben is én olyan kancsó formájú valamire számítottam......
Smile, melyik képen van Galéria kisfia?
A hiányzó Swarovski kristályok, amiket jó régen nyertem, még júniusban.
Megjött a sör!
Harta, Bács-Kiskun megye. Nem tudom merre mennek tovább, a nagyi vette át, ő beszélt velük.
Harta, Bács-Kiskun megye. Nem tudom merre mennek tovább, a nagyi vette át, ő beszélt velük.
2 db parmezántartó. Üveg, fa tetővel, BERTOLLI felirattal. Még várok 3 db fakanáltartót, nem tudom miért nem együtt küldték.
3 Bertolli parmezántartó, tegnap K&H póló
K&H póló L-es
L&M cigis CD-tartós táska.
L&M cigis CD-tartós táska.
renn levele érkezett
Pampers fürdőjáték március 22-i feladás
Pampers csiga június 21-i feladás
és még mindig lógnak március 22-i feladásból játékkal,ugyhogy nem tudom mi alapján postáznak,pedig volt náluk bogárka is...csak nem a részemre
Pampers fürdőjáték március 22-i feladás
Pampers csiga június 21-i feladás
és még mindig lógnak március 22-i feladásból játékkal,ugyhogy nem tudom mi alapján postáznak,pedig volt náluk bogárka is...csak nem a részemre
Flóri levele. Köszönöm.