Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 497 / 511 oldal |
Akkor már két játékról tudok amiben nem kell tovább reménykednem/ nünk. Köszi az infót.
Sokaknak okoz gondot a Globus csillagok eltávolítása, miközben egyesek már az üzletben sikeresen végrehajtják ezt a műveletet...
Bocsánat, ez utóbbit én követtem el...
Nekem pedig érkezett egy 1.000,- Ft-os vásárlási utalvány pénteken (CBA-Milli).
Szepi
Szívből gratulálok! Örülök, hogy legalább másoknak bejött. Ezek szerint érdemes pályázni.
Máskor is szólj hozzá, tudod ez a fórum mindenkié és csak akkor ér valamit, ha nem csak passzívan olvassuk, hanem biztatjuk egymást, megosztjuk tapasztalatainkat.
Mégegyszer köszi, és kellemes ünnepeket, boldog új évet és jó fórumozást.
Szívből gratulálok! Örülök, hogy legalább másoknak bejött. Ezek szerint érdemes pályázni.
Máskor is szólj hozzá, tudod ez a fórum mindenkié és csak akkor ér valamit, ha nem csak passzívan olvassuk, hanem biztatjuk egymást, megosztjuk tapasztalatainkat.
Mégegyszer köszi, és kellemes ünnepeket, boldog új évet és jó fórumozást.
Kriszta!
Bár rendszeres látogatója vagyok a fórumnak, eddig még nem szólaltam meg. Most ugy érzem, válaszolnom kell, és tudok is a feltett kérdéseid közül az egyikre, ill. az elsőre. A nyereményujság nyerteseit havonta sorsolták, az aktuális sorsolás nyertesei meg is kapták nyereményüket. A fődijak sorsolása is megtörtént. Mint az egyik nyertes , tájékoztatlak arról, hogy a kétmillióforintos takrékbetétkönyvet egy győri pályázó nyerte,az egymillióforintost könyvet énnyertem szegedi játékosként, az ötszázezrest pedig egy salgótarjáni pályázó. A mult héten személyesen leheett átvenni, ünnepélyes keretek között Budapesten. A "fogadáson" részt vettek a szponzoráló cégek képviselői, akik saját t ermékeikből összeállitott ajándékcsomagokat adtak át a főnyeremények mellé. Kaptunk még különböző reprezentativ szakácskönyveketdedikálva, virágcsokrot, pezsgőt. A sorsolás hivatalos nyereményközlése és az átadás fényképei a Progressziv Magazin /talán januári/ számában lesz.
Hát röviden ennyit a "negativ tapasztalatok"-ról.
Minden fórumosnak hasonló szerencsét és örömeg kivánok, amit én éltem át ezen a nevezetes napon.
Bár rendszeres látogatója vagyok a fórumnak, eddig még nem szólaltam meg. Most ugy érzem, válaszolnom kell, és tudok is a feltett kérdéseid közül az egyikre, ill. az elsőre. A nyereményujság nyerteseit havonta sorsolták, az aktuális sorsolás nyertesei meg is kapták nyereményüket. A fődijak sorsolása is megtörtént. Mint az egyik nyertes , tájékoztatlak arról, hogy a kétmillióforintos takrékbetétkönyvet egy győri pályázó nyerte,az egymillióforintost könyvet énnyertem szegedi játékosként, az ötszázezrest pedig egy salgótarjáni pályázó. A mult héten személyesen leheett átvenni, ünnepélyes keretek között Budapesten. A "fogadáson" részt vettek a szponzoráló cégek képviselői, akik saját t ermékeikből összeállitott ajándékcsomagokat adtak át a főnyeremények mellé. Kaptunk még különböző reprezentativ szakácskönyveketdedikálva, virágcsokrot, pezsgőt. A sorsolás hivatalos nyereményközlése és az átadás fényképei a Progressziv Magazin /talán januári/ számában lesz.
Hát röviden ennyit a "negativ tapasztalatok"-ról.
Minden fórumosnak hasonló szerencsét és örömeg kivánok, amit én éltem át ezen a nevezetes napon.
A nyeremény újság pályázatára sok sok pályázatot küldtem be, eredményről semmi hír.
A CBA Milli akciójával valaki nyert?
A TEFAL első 100-iba valaki belekerült már?
A Darling takarókból kapott valaki már?
A CBA Korona tésztával nyert valaki?
A Tibi csoki akcióval jött be valakinek nyeremény?
Lehet, hogy sokat kérdeztem, de mindenre csak küldök-küldök
visszajelzés meg fasorba se.
Ha valaki valamit tud ezen akciókról kérem ossza meg velem-velünk!
A CBA Milli akciójával valaki nyert?
A TEFAL első 100-iba valaki belekerült már?
A Darling takarókból kapott valaki már?
A CBA Korona tésztával nyert valaki?
A Tibi csoki akcióval jött be valakinek nyeremény?
Lehet, hogy sokat kérdeztem, de mindenre csak küldök-küldök
visszajelzés meg fasorba se.
Ha valaki valamit tud ezen akciókról kérem ossza meg velem-velünk!
Ez nekem is furcsa volt, de szerintem egy borítékban csak 2 vonalkód lehetett. Érdekes szerencse. Az Intersparnál a Danette puding játéknál a szórólapot kellet bedobni egy dobozba, volt aki 4-szer nyert, a száz LEGO-ból.
Felkerültek a A Chocapic nyereményjáték 2002. december 16-i sorsolás nyertesei:
http://www.nestle.hu/aloldalak/nestletermek/akcio
k/chocapic_nyertesek_1216.asp
Különös egy nyerteslista a Chocapic nyereményjátéké:
Vannak, akik kettesével nyernek...
Ha az első kihúzott borítékban 25*2 vonalkód van, akkor a feladója az
egyetelen nyertes?
http://www.nestle.hu/aloldalak/nestletermek/akcio
k/chocapic_nyertesek_1216.asp
Különös egy nyerteslista a Chocapic nyereményjátéké:
Vannak, akik kettesével nyernek...
Ha az első kihúzott borítékban 25*2 vonalkód van, akkor a feladója az
egyetelen nyertes?
kriszta
Cerbona marketing osztályvezető:Király József e-mail: kiraly.j@cerbona.hu
Már letelt a trv-ben meghatározott átadási határidő és kerestetni is csak ők tudják a postán.
Sok sikert!
Cerbona marketing osztályvezető:Király József e-mail: kiraly.j@cerbona.hu
Már letelt a trv-ben meghatározott átadási határidő és kerestetni is csak ők tudják a postán.
Sok sikert!
Kriszta
Cerbonának írj email-t, honlapjukon az elérhetőségek között ott a fő marketinges címe!
Cerbonának írj email-t, honlapjukon az elérhetőségek között ott a fő marketinges címe!
Nagyon aggódom, hogy a Bombi játék Lego nyereményét mikor postázzák? Ha karácsony után akkor, hogy teszem a fa alá a Fiamnak?
A Cerbonával nyert tupper edény sem érkezik meg az égnek sem, Anyukámnak is vennem kell ajándékot?
Bánt, hogy hiába nyertem meg az ajándékokot időben, mégis vennem kell.
Nem a pénzt sanálom a szeretteimtől, csakhát a gyes ilyenkor érződik leginkább, hogy mire nem élég!
A Cerbonával nyert tupper edény sem érkezik meg az égnek sem, Anyukámnak is vennem kell ajándékot?
Bánt, hogy hiába nyertem meg az ajándékokot időben, mégis vennem kell.
Nem a pénzt sanálom a szeretteimtől, csakhát a gyes ilyenkor érződik leginkább, hogy mire nem élég!
Éppen tegnap siránkoztam itt a fórumon, hogy még nem érkeztek meg az alutasakos macskakaják a Whiskas vonalkódokért cserébe. Ma jött a posta, de nem örültem neki túlzottan, én ugyanis (itteni fórumos tippet követve) egy nagy borítékban küldtem be 17 db normál, egyenként megcímzett, megfelelő vonalkódot tartalmazó borítékot. Viszont a 17 db macskakaja helyett csak 1 db jött. Ismerősöm, akinek szintén adtam a tippet, hogy küldje be egy nagy borítékban, de ajánlottan, ugyancsak így járt, azaz 1 darabot küldtek neki. Szerintetek érdemes reklamálni? Mert én úgy gondolom, ez egyáltalán nem fair!!
Bubus
Eszerint túlélték!
DE 1000-es szerintem hamarosan fölkerül, mert a novemberi lista a hétvégén eltünt.
Eszerint túlélték!
DE 1000-es szerintem hamarosan fölkerül, mert a novemberi lista a hétvégén eltünt.
Hogy legyen kiket szídni: a Douwe Egberts-esek sem valami gyorsak, már hónap közepe is elmúlt és a nyertesek sehol. A Bombi egeret is várom, csak várom. Viszont a drotkeresek azonnal visszaírtak, hogy minden sütit kipróbálnak, csak utána jelentetik meg.
A Tchibo honlapján is van recept bajnokság, lassan 1 éve küldöm a recepteket, de még nyertes receptet nem láttam, ill. soha visszajelzést sem kaptam arra, hogy legalább elolvasták. Lehet hogy telhetetlen vagyok, de jól esne legalább annyi: Köszönjuük receptjét!
Közületek valaki nyert már kávés recepttel?Próbálkozzatok, hátha nektek bejön az ami nekem nem....
Közületek valaki nyert már kávés recepttel?Próbálkozzatok, hátha nektek bejön az ami nekem nem....
szerintem sincs túl sok értelme az év vége felé játszani. én mindenesetre mielőtt elfelejtem, azért hétfőn gyorsan veszek valamit a pénzemből, mert nem örülnék, ha a nehezen összegyűjtött 9500 ft-om csak úgy megsemmisülne :I ebből meg már lehet valamit venni 

Ha karácsonyi ajándékot akarsz belőle 19-ig kell megrendelni. Amúgy lehet az utolsó napig játszadozni, hátha bejön Mindenesetre ilyen kisebb öszegeknél, érdemes meggondolni, h. van-e valami értelmes, amire elköltöd. Az áruválaszték és az árak eléggé érdekesek
nekem is van 1248 ftom.Elgondolkoztam,de megéri játszani,mert még beüthet egy nyeremény ami nagy.
Ez nem szo szerint tapasztalat, de jo tudni: az ingyenlotto (ill. a fotexnet) dec.31-en esz nelkul torli az addig halmozott virtualis egyenleget. Direkt rakerdeztem, es ha 30-an nyer valaki, azt 31-en 0:20 korul a szamlajara teszik, majd a nap folyaman torlik is... ugyhogy az ev vege fele nem erdemes mar jatszani.