Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 498 / 1759 oldal |
Algida kehely
Én is Arian márkájú, igényes edényt kaptam, de még a legelején játszottam.
Köszi mindenkinek a hozzászólásokat!
Majd írok, mit tudtam intézni.
Igen, mindig teszek a főzővízbe olajat
" alt="
">
Majd írok, mit tudtam intézni.
Igen, mindig teszek a főzővízbe olajat
" alt="
">Coopos Balaton törölköző
Amit én kaptam az is kínai,üvegfedős és elég könnyűnek tünik
Nekem is Arian márkájú, kék dobozú és kicsit nehéz.
Nekem 1 hete ARIAN mákájú, nagyon igényes minőségi edényt hoztak.
Az enyém kínai, üvegfedős, és az edény elég könnyű
" alt="
"> Pedig az első határidőig küldtem be a pontokat, és a szórólapon sincs rajta, hogy a kép csak illusztráció
" alt="
"> Itt áll halomban a tészta a szekrényemben, azért vásároltam, mert annyira dicsértétek itt a fórumon az edényt, hát ilyet a kínai piacon is kaptam volna
" alt="
">
" alt="
"> Pedig az első határidőig küldtem be a pontokat, és a szórólapon sincs rajta, hogy a kép csak illusztráció
" alt="
"> Itt áll halomban a tészta a szekrényemben, azért vásároltam, mert annyira dicsértétek itt a fórumon az edényt, hát ilyet a kínai piacon is kaptam volna
" alt="
">A másfél hete átvett Gyermelyi tésztafőző edényem török gyártmányú és fém fedelű. Szerintem jó minőségű.
Hogyan lehet az, hogy nem egyforma minőségű edényeket szállítanak, ki ilyet-ki olyat kap.
Hogyan lehet az, hogy nem egyforma minőségű edényeket szállítanak, ki ilyet-ki olyat kap.
Tegnap a férjemnek Disney ajándékcsomag. A kisfiunk örült neki nagyon
" alt="
">
" alt="
">veruss
Írjál,hogy ismerőseid nem olyat kaptak ,mint Te!
Írjál,hogy ismerőseid nem olyat kaptak ,mint Te!
Az enyém is fém fedős,jónak tűnik!
EU-s.
Olajat öntöttél a főző vízbe?
EU-s.
Olajat öntöttél a főző vízbe?
veruss:barátnőmé ugyanilyen volt,mint amit leírtál,koszos,rozsdás,lefotózta és kicserélték neki. igaz sokára,de cserélték
Xilovit zöld teás rágó+ 5 gr-os édesítőszer
Igen írok nekik. Kíváncsi vagyok rá, hogy aki ugyan ilyet kapott, milyen tapasztalatai vannak a használattal kapcsolatban. Ennek az anyaga olyan vékony és könnyű, az alja pedig szinte semmi
" alt="
">
" alt="
">
bocsi...
pontosan
Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség!
pontosan
Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség!
Ügyes rejtvény magazin. Napszüret nyeremény
" alt="
">
Veruss
Először nekik írj, majd, ha nem teszik a válaszuk, jöhet a Fogyasztó Védelem!
" alt="
">
Veruss
Először nekik írj, majd, ha nem teszik a válaszuk, jöhet a Fogyasztó Védelem!
veruss ez nem ajándék, hanem ezért Te pénzt költöttél... nem is kevesett...
Tegnap futár hozta az Algida bögrét(törötten) és a kelyhet(lila).
Én is megkaptam vasárnap tésztafőző edényt. Már bánom, hogy ezért a gyenge minőségű "piaci" edényért gyűjtögettem a pontokat
" alt="
">
A szórólapon látható tésztafőző edény egy jó minőségű edény (Arian), amit a barátnőm is kapott még az elején. Tudom, ajándék lónak.... de én akkor is csalódott vagyok. Ráadásul ki is próbáltam, és a szűrőbetét alján olyan fekete pöttyök lettek, amik megfogják az ujjam, ahogy hozzányúlok, magán az edény alján pedig, olyan apró rozsdás lukacskák lettek
" alt="
"> Szóval köszönöm Gyermelyi! Azon gondolkozom, hogy lefotózom és elküldöm nekik egy levéllel.
" alt="
">
A szórólapon látható tésztafőző edény egy jó minőségű edény (Arian), amit a barátnőm is kapott még az elején. Tudom, ajándék lónak.... de én akkor is csalódott vagyok. Ráadásul ki is próbáltam, és a szűrőbetét alján olyan fekete pöttyök lettek, amik megfogják az ujjam, ahogy hozzányúlok, magán az edény alján pedig, olyan apró rozsdás lukacskák lettek
" alt="
"> Szóval köszönöm Gyermelyi! Azon gondolkozom, hogy lefotózom és elküldöm nekik egy levéllel.