mancsa levele! köszönöm!
neked összejött valami az algidával?
Most ment el az AÁ futár
Még a ládában sem volt akciós sör.
Jár még az Aranyászok futár a hosszú nyak akcióhoz tartozó 20 üvegekkel, vagy csak engem felejtettek ki?
Megjött a Jacobs cd is, meg a Carte d'or fagylaltkehely is.
Kismama újság,benne van Galeria kisfia,tündéri.

Aki pampers ajándékot vár az mostmár nyugodtan lesheti őket. Edina írta,hogy a régebbi feladásokat kiküldték,aug 12-ig kell a futárcégnek kézbesítenie.
Végre a BIP maci, 22-i dátum volt a postai értesítőn, de csak tegnap dobták be ! Már féltem, hogy eltűnt a postán, mint 2 DB komfort kacsám !
Nagyon szép maci !
K&H póló, nekem tetszik, bár kérdés, hogy a mosást hogy fogja bírni a minta !
Timcsu! Március végi beküldés volt, májusban jött rá a papír, hogy rövidesen megkapom. A férjem vette át, ő aztán nincs tisztában olyan dolgokkal, hogy érdeklődni kellene

Hugi 71
Akkor én is várom a játékot. mikor adtad fel?Esetleg nem kérdezted meg, hogy idekanyarodik-e hozzánk is?
Hugi merre felé laksz?
Mi is nagyon várjuk már!!!
Megérkezett a Friskies hordozható cicajátszótér.
Felvételi sms ponthatárról az egyik 127, a másik 102, és egy kis pénzecske az AÁ 100 üveg eladásából, valamint értesítő csomagról(bár tudtommal nem várok semmit)
na megjott a soproni sorivoszekem
tokjooooooooo
bevallom, azt hittem h valami ilyen gagyi lesz, erre meg jol nez ki meg minden.
ja asszony meselte h postas illegett billegett, gondolom yattra vart...
K&H póló nekem is. Hááát, nem is tudom.De azért ennek is örülök! Remélem, a táska jól néz ki

Jó lenne, ha az is megérkezne

nálam is K&H póló...(ami nem úlzottam tetszik....eleve elég érdekes kék színe van,+ a minta rajta szerintem elég rossz minőségű lenyomat....na nem baj...tesipólónak jó lesz

+egy K&H papucs....ami meg 39es illetve szintén ily4en szép kék...anyumnak jó lesz...

K&H poló.....érdekes színe van

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások