Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 498 / 511 oldal |
Kösz a súly mérési ötletet. A feladón ügynökség szerepelt, így a jószándékúak könnyen vágják a tartalmat
icus
A súlyát kellett volna leellenőrizni. Az rajta volt a szállítón is.
Sérült csomagot nem vagy köteles átvenni jegyzőkönyvezés nélkül.
A súlyát kellett volna leellenőrizni. Az rajta volt a szállítón is.
Sérült csomagot nem vagy köteles átvenni jegyzőkönyvezés nélkül.
Lehet, hogy csak mi vagyunk ilyen paranoiásak a postások tekintetében...
Látszik egy ilyen csomagon, hogy nyeremény, vagy termékminta, és nem egy sima csomag? Mert mondjuk olyan csomagot, amit anyukámnak, anyósomnak, vagy más családtagnak küldtem, (vagy ők nekem), még nem bontottak ki, és nem is hiányzott belőle soha semmi.
Vagy a postásoknak már orruk van a "lenyúlható" csomagokhoz?
Látszik egy ilyen csomagon, hogy nyeremény, vagy termékminta, és nem egy sima csomag? Mert mondjuk olyan csomagot, amit anyukámnak, anyósomnak, vagy más családtagnak küldtem, (vagy ők nekem), még nem bontottak ki, és nem is hiányzott belőle soha semmi.
Vagy a postásoknak már orruk van a "lenyúlható" csomagokhoz?
A fakanál-Bip játékán nyertem 1 évnyi mosogatószert/ 4 Zöld, 4 Sárga Bip/
de az az érzésem a posta megcsonkolta a csomagomat, mert 8 db nem 12 hónap . A dobozban lingi-tangliztak a mosogatószerek, csomagolás 100x átvolt ragasztva, el volt ázva, mint amit már egyszer felbontottak.
Kíváncsi lennék, nyert-e valaki más is a fórumozók közül, ill. az Ő csomagjában mi volt? A mi postásunkért tűzbe tenném a kezem, de hány postán, elosztón megy át egy csomag míg egy vidéki városba leér?
Vagy örüljek, hogy nyertem és ne rossz májúskodjam?
de az az érzésem a posta megcsonkolta a csomagomat, mert 8 db nem 12 hónap . A dobozban lingi-tangliztak a mosogatószerek, csomagolás 100x átvolt ragasztva, el volt ázva, mint amit már egyszer felbontottak.
Kíváncsi lennék, nyert-e valaki más is a fórumozók közül, ill. az Ő csomagjában mi volt? A mi postásunkért tűzbe tenném a kezem, de hány postán, elosztón megy át egy csomag míg egy vidéki városba leér?
Vagy örüljek, hogy nyertem és ne rossz májúskodjam?
A Lays-től én kb. 25 chipses tálat kaptam meg, bár majdnem a kétszeresét nyertem. Úgy gondolták, hogy elég már. Meg nyertem két Siemens C45-ös mobilt is.
A Lay's Mo. Kft. telefonszáma: 1/226-5545 (S.V.E. Hungary Kft. másnéven). Próbáld meg itt, hátha.
nem tudjátok hol reklamálhatnék? 

Savika,
Én a Lay's chipes tálat nagyon régen megkaptam már. Egy pesti ismerősöm egy héttel később kapta mint én. Viszont mindketten a névsor elején vagyunk, úgyhogy lehet, hogy ez volt a szerencsénk. Szerintem reklamálj! (Egyébként egy átlátszó műanyag, mély tál - keverőtálnak kifejezetten alkalmas. Meg persze chipsnek is jó.)
Én a Lay's chipes tálat nagyon régen megkaptam már. Egy pesti ismerősöm egy héttel később kapta mint én. Viszont mindketten a névsor elején vagyunk, úgyhogy lehet, hogy ez volt a szerencsénk. Szerintem reklamálj! (Egyébként egy átlátszó műanyag, mély tál - keverőtálnak kifejezetten alkalmas. Meg persze chipsnek is jó.)
Köszike a megjegyzést, de a kezem már magától ír... gyakran a gondolat menetem meg 1-2 lépéssel lemarad. No de legyen ez a legnagyobb gond, most nem a gépírás vizsgán vagyok. Egyébként ált. helyesen alkalmazom a nyelviszabályokat. Bocsi, mindenkitől akit zavarnak a hibák
ezentúl majd átolvasom, amit bevittem....
ezentúl majd átolvasom, amit bevittem....
Én sem akarok védőügyvéd lenni, de velem is gyakran előfordul, hogy felcserélem a betüket ...
Szia Krisztina! Nem kioktató hanem építő jelleggel mondom: az ect nem ect hanem etc.,mert latinul et cetera rövidítése.
miért van az, hogy rajtam kívül már szinte mindenki megkapta a lay's chipes tálat? 

A droetker honlapon is van recept bajnokság. Minden napra ajándékot ígérnek a napi győztesnek, ect.
Az eddigi nyerteseket ugyan nem látom, de akit érint próbálja meg, hátha bejön...
Az eddigi nyerteseket ugyan nem látom, de akit érint próbálja meg, hátha bejön...
"Állítólag ez a díjszabás jövő év végéig megmarad. "
És én sem öregszem egy percet sem jövő év végéig....
És én sem öregszem egy percet sem jövő év végéig....
sada
Teljesen véletlenül, a munkahelyem révén. Állítólag ez a díjszabás jövő év végéig megmarad.
Egyébként a poén az, hogy múlt héten teljesen véletlenül 2 Ft-os címleteket is kértem a postán. Biztos voltam benne, hogy előbb-utóbb hasznát veszem majd, de szerencsére máris itt a kézenvekvő megoldás...
Ja és nem csak én tévedtem, mert az 5 Ft-os címletek helyett 50 Ft-osokat kaptam, de én rendes voltam és visszaadtam... Remélem a postások is hasonlóan rendesek lesznek a borítékjaimmal...
Teljesen véletlenül, a munkahelyem révén. Állítólag ez a díjszabás jövő év végéig megmarad.
Egyébként a poén az, hogy múlt héten teljesen véletlenül 2 Ft-os címleteket is kértem a postán. Biztos voltam benne, hogy előbb-utóbb hasznát veszem majd, de szerencsére máris itt a kézenvekvő megoldás...
Ja és nem csak én tévedtem, mert az 5 Ft-os címletek helyett 50 Ft-osokat kaptam, de én rendes voltam és visszaadtam... Remélem a postások is hasonlóan rendesek lesznek a borítékjaimmal...
S még abban sem biztos az emberfia, hogy nem nyúlják-e le esetleg a küldeményét! 

3X: tavasszal, júniusban és most. Aztán januárban jön az ÁFA!
Ez nagyon nem fair amit a Posta csinál..... Az ilyen nagyon nehezen viselem. Nem mintha a 2 Ft vagy 20 Ft különbség sok lenne, de hogyan képzelik azt, hogy egy évben 2x is módosítják a díjtételeket?!?
rachelgreen
Hol találtad? Tudtam, hogy lesz vmi.
Hol találtad? Tudtam, hogy lesz vmi.
Új postai díjszabások november 15-étől, a fontosabbak:
1 Belföldi levélküldemények
1.1 Levél
Helyi távolsági
a) szabványlevél 30 g-ig 35,- Ft 40,- Ft
b) egyéb levél
100 g-ig 60,- Ft 65,- Ft
350 g-ig 83,- Ft 87,- Ft
500 g-ig 105,- Ft 105,- Ft