Selika
sajnos nem

, de azért reménykedünk, hátha egyszer lesz

Most csak ez van, de ez sem nagy durranás:
http://www.bebietel.hu/be.php?o=husegakcio
A Milupa és Mildi játéka pedig ott van a főoldalon.
Sziasztok! Kecskeméti és Hipp bébiételekkel szokott lenni nyereményjáték?
Sziasztok!
még kellene 110 nestle pont akinek van feleslegbe attól megvennén 20 ft-ot adok pontonként. Előre is köszi aki válaszol. Címem: rohasz@skylan.hu
Szofid, a levél nekem is megjött még május közepén, de a játékok még nem érkeztek meg

Én amikor felhívtam a hölgyet pénteken, azt mondta, hogy most van a 32 pontos játékok kiszállítása, a többié még nem, folyamatosan kapják ők is a játékokat.
Én is 3 hónapot vártam rá, és ahogy elnézem jó sokat fogok várni még...
szofid
Nem akarlak elkeseríteni, de ha jól tudom van olyan aki 4-5 hónapja vár rá ( egy másik fórumon is )
éni s egy 32 pontos játékot várok.....a többit utána küldtem be, azokról még semmi hír...de legalább ezt küldenék....
Én a levél után 3 héttel megkaptam a 32 pontos játékot, de a többi még sehol,pedig egyszerre küldtem be a zacsikat
A Pampers-FisherPrice pontgyűjtéssel kapcsolatban: Mennyi időre rá hozzák ki a játékot, ha már értessítettek levélben, hgoy küldik? Alig várom már, hogy a manóm megkapja...és nem akarják hozni :-(
Magdalin!!
megköszönném ha átküldenéd a képet a mágnesekről !!
Babakocsira való új napernyőt cserélnék hasznos dologra. Narancs és zöld színben van, mailben szívesen küldök képet.
Kérésre hoztam több darabot, és ebből a két szíínből elég sok maradt.
Ha valakit érdekel, kérem mailt írjon!
Köszi szépen!

Találtam a kincsesben 4 Pampers pontot.
Ki kéri? És mit kapok cseréba?
mailbe!
Nekem van egy rózsaszín kendőm.
Kismama újságos rózsaszín fejkendőt keresek.
Nem a fiaimnak, hanem ikerlánybarátnőik közül az egyiknek

n.regina
csak félévvel idősebbek.
Akkor az még az előző játék volt. De most is hasonló játékokat lehet kapni. A héten adtam fel én is fürdetőjátékra a pontokat. De már nagyon várom a szobatisztaságot, pelusmentes napokat.

mel6
Az az igazság hogy nem nagyon adom el a zacsikat mert irtam a pampersnek és nemsokára lessz új játékuk
Szia Eri1
Vegyes 1fiú 1lány áprilisban voltak 3évesek.A játék 2003 vége fele lehetett és 2 hónapos késéssel 2004 elején kaptuk meg a játékokat
Regina! Írtam e-mailt, szólj ha megkaptad!
mel6
és majd jó sok pelust fognak termelni. Csak őrizze meg őket, ki tudja melyikkel lesz játék.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások