Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 499 / 1052 oldal |
1db1/2l + 20db 35ml
Nem, Metro Áruház Nyereményjáték
A Jar mosogatószer most az Arielhez van csomagolva úgytudom.
végre a Bertolli vacsimeghívás.
leon: JAR-t honnan szerezted?Én is kipróbálnám.
Jacobs CD, JAR Mosogatószer csomag
Múlt heti termés:7rekesz AÁ sör, MM vásárlási utalvány 14000ft-os, Edittke cseréje.
Végre kéthonap kattogtatás után beirhatok ebbe a topicba :-) egy vaterás frizbi, felfújható!!! kipróbáltam a szobában hááát majdnem úgy repül mint egy vödör fedő :-) lehet strandon ezzel sem égek ...
K&H póló, soproni CD tartó
Tegnap: 4 jacobs jazz Cd
és családi belépő 4 fő részére a keszthelyi babamúzeumba.
és családi belépő 4 fő részére a keszthelyi babamúzeumba.
Fáreó: még nem is láttam a törcsiket, csak szóltak, h megérkeztek
Ha lesz cserére, feltétlenül irok..
Ha lesz cserére, feltétlenül irok..
K&H póló 

Végre megkaptam a Whiskas Klub kezdőcsomagot! Csak három hónapot vártam rá, de a lényeg hogy itt van. + 2 strandbelépő a helyi újság játékán
Most hozta a postás a sopronis széket.
Ugyan a férjemnek ígértem szülinapjára, de ha már így "megkésett", lehet, hogy megtartom a névnapomra.
Ugyan a férjemnek ígértem szülinapjára, de ha már így "megkésett", lehet, hogy megtartom a névnapomra.

K&H standtáska
elég jó... 
elég jó... 
KH sapi, remélem azért a táska meg a papucs is megjön.A LUX kristályt meg csak várom kb 3 hete.
2 db "zörög, nem törékeny" fagylaltkehely+lapátka
Kraft értesítő "Győzd energiával" nyereményjátékról.
( Erről bővebben a kérdések-válaszok topikban. )
Telóztak a CD,poló, f.lepedő kapcsán, hogy reklamációm után +kaptam-e a 2 db f.lepedőt? - Igen!!! Ha nem vagyok +elégedve az ajándékal:küldjem vissza az egyik törölközőt és küldik a polót.
Nem éltem ezzel a lehetőséggel!
+ telószámla
Kraft értesítő "Győzd energiával" nyereményjátékról.
( Erről bővebben a kérdések-válaszok topikban. )
Telóztak a CD,poló, f.lepedő kapcsán, hogy reklamációm után +kaptam-e a 2 db f.lepedőt? - Igen!!! Ha nem vagyok +elégedve az ajándékal:küldjem vissza az egyik törölközőt és küldik a polót.
Nem éltem ezzel a lehetőséggel!
+ telószámla

Megjött a Bertollis vacsora utalvány, valamint a Salvequicktől
tetkós ragtapasz. Erről tudnátok nekem infót, kapot más is és miért?
tetkós ragtapasz. Erről tudnátok nekem infót, kapot más is és miért?
nőgyógyászati rákszűrésre meghívó, persze nem az őszi nyereményjátékos 

Tesómnak is KH táska,de anyunak még póló nem jött,pedig egyszerre küldték az SMS-t,majd talán holnap.