mel6
akkor már jó nagy a hasa a barátnődnek
Az unokaöcsikéim ikrek, ők jövőre érettségiznek.

de jó,mindenkinek ikrei vannak.
nekem 1 van,de várható volt az ikerterhesség,mert a nagyszüleim ikrek.barátnőm júl 3-ra van ikrekkel kiírva 1 fiú 1 lány
Regina!
ha maradna pampers zacsid,engem is érdekelne
n.regina
üdv az ikresek közt.

Mekkorák? Fiúk, lányok v. vegyesek?
Nekem 2,5 éves fiú ikreim vannak.
A pamperst júmius 30-ig meghosszabbították. ld.
http://www.babanet.hu/pampers/jatek.htm
Melyik régire gondolsz?
Most a total care/active baby 3 és 4-es játszik csak.
Régen is volt ilyen fischer p.es játék vagy ez annak a folytatása lenne?Ikreim vannak és csak pamperst használtunk rengeteg csomagolásom van tudok küldeni.Sajnos a nevedre kattintva nem dobja ki az e-mail cimedet át küldenéd?
Fischer Price játékokat lehet kapni összegyűjtött pontokért, a beküldési határidő június 30., de állítólag 4 hónap mire kihozzák az ajándékot. Nézd meg az ezzel kapcsolatos korábbi hozzászólásokat. Én már lemondtam a játékokról, mert mire kihoznák kinőnénk őket, de van 7 pontom és 8 pont kell egy olyan vizi játékhoz, amivel nagyobbacska is játszhat. Nagyon sok libero pelenkát kaptam, és most már nem akarok Pamperst venni. Ha tudsz, segíts!
Milyen játék van a pampersnél?lehet hogy tudok segiteni
Pampers pontot keresek, csak 1 pont kellene. Mit kérsz cserébe?
Hugi71
A liberó úszópeluson én nem láttam bélyeget
Megnéztem a kollekciót, és a következő Liberos figurák vannak:
normál pelusnál egy szembenéző sétáló baba
Up@Go-nál ez a kisautósnak tűnő kisgyerek
BabyGo-nál egy nyuszifigura
és lesz még egy újfajta úszópelus, ezen nem tudom, milyen figura lesz, nem láttam még.
És a kis pelenkanadrágos bélyeg? Az is Libero?
Az a kis bicós az Up&Go-n van.
Melyik Liberon van a triciklis baba-bélyeg?
Szívesen

Pont ma kapnam a Liberotól ismertetőt erről a fajtáról, beírom.
BabyGo Maxi 7-11 kg
Up&Go Maxi plusz 10-14 kg
Up&Go XL 13-20 kg
Up&Go XL plusz 16-26 kg
Köszi. Nem jól fogalmaztam, de úgy értettem, hogy ezeket a pelenkákat milyen kortól ajánlják a gyerekeknek? Még nem találkoztam velük. Aztán rájöttem, h. vsz már járni tudó gyerekeknek, így még nem aktuális részünkről

.
Wodehouse, ezek az emblémák minden méretű Up&Go Libero peluson rajta vannak; a kis csomagos lepuson 1 a nagycsomagoson 2 darab.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások