Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 500 / 511 oldal |
Hahó! Van itt valaki? Vagy mindenki elment töklámpásnak? Se bosszúság, se nyeremény, se semmi?
Írtam a Crunch-os nőnek: hol az ajándék?(!)
Még Ő volt felháborodva az érdeklődésemen! Kicsit beolvastam neki, így azt ígérte, hogy utánanéz a dolognak.
Még Ő volt felháborodva az érdeklődésemen! Kicsit beolvastam neki, így azt ígérte, hogy utánanéz a dolognak.
Manci
Törley-t itt a fórumon olvastam, de ma már láttam nyakcimkét is:
Ha 2002. november 15 és 2003. január 15 között visszaküldi címünkre (1680 Budapest Pf. 177) három bármilyen Törley pezsgőspalack hátcímkéjét "Az íz ünnepe" jeligére, sorsoláson vesz részt, ahol megnyerheti a főnyereményt, egy Mercedes Benz C-osztály Sportcoupét. Sorsolás: 2003. január 31.
Törley-t itt a fórumon olvastam, de ma már láttam nyakcimkét is:
Ha 2002. november 15 és 2003. január 15 között visszaküldi címünkre (1680 Budapest Pf. 177) három bármilyen Törley pezsgőspalack hátcímkéjét "Az íz ünnepe" jeligére, sorsoláson vesz részt, ahol megnyerheti a főnyereményt, egy Mercedes Benz C-osztály Sportcoupét. Sorsolás: 2003. január 31.
Szia Sada, írod a Törley játékot, mint ahol nagy nyeremény van, de nem találok róla semmit. Ez már most megy, vagy csak tervezik.
Mindenesetre akkor is hiányoznak az igazán jó játékok. Nyáron nagyon el voltunk kényeztetve a Maggival, NEstlével, Niveával...stb. A hosszanfriss - szerintem most a legprofibban elkészített játék - fődíjsorsolása pedig még nagyon messze van...
Mindenesetre akkor is hiányoznak az igazán jó játékok. Nyáron nagyon el voltunk kényeztetve a Maggival, NEstlével, Niveával...stb. A hosszanfriss - szerintem most a legprofibban elkészített játék - fődíjsorsolása pedig még nagyon messze van...
Morticia
A Soletól egyszer majdnem nyertem egy kisautót (játék), sok-sok telefon után- mégsem kaptam meg. (2 éve)
A Tetra Pac-tól az egy karton (12 l. ) tejet is nahgyon macerás volt kicsiklandozni, de az legalább ideért egyszer. De nem telefonra, hanem levélre! Azt a főnök is látja!!
A Soletól egyszer majdnem nyertem egy kisautót (játék), sok-sok telefon után- mégsem kaptam meg. (2 éve)
A Tetra Pac-tól az egy karton (12 l. ) tejet is nahgyon macerás volt kicsiklandozni, de az legalább ideért egyszer. De nem telefonra, hanem levélre! Azt a főnök is látja!!
Manci
Próbálkozz a következőkkel, ha legalább valami apróságot akarsz:
Soletti, Univer, Rama, Globus, Hosszanfriss, Fanta kupak. Csak vigyázz az időzítéssel!
Nagyot meg pl. Törley pezsgővel.
Sok sikert!
Knorr-t hétfőn kell feladni, szerintem!
Próbálkozz a következőkkel, ha legalább valami apróságot akarsz:
Soletti, Univer, Rama, Globus, Hosszanfriss, Fanta kupak. Csak vigyázz az időzítéssel!
Nagyot meg pl. Törley pezsgővel.
Sok sikert!
Knorr-t hétfőn kell feladni, szerintem!
Negatív vagyok azért ide írok:
1., Nem nyertem mostanában semmit.... (De még termékmintát sem kaptam!)
2., Nincsenek igazán jó játékok mostanában, ahol nagy nyeremény lenne... Esetleg a Pannónia sajt, de ott meg nem kell semmit postázni, így nincs izgalmi állapot sem... És enélkül nem ér semmit az egész.
MELYIK JÁTÉKRA PÁLYÁZZAK, HOGY LEGALÁBB VALAMI APRÓSÁGOT NYERJEK????
(Most megyek feladni egy-két Knorrt, hosszanfrisset meg Karavánt, de egyik sem lelkesít már.)
Hát ti hogy vagytok?
1., Nem nyertem mostanában semmit.... (De még termékmintát sem kaptam!)
2., Nincsenek igazán jó játékok mostanában, ahol nagy nyeremény lenne... Esetleg a Pannónia sajt, de ott meg nem kell semmit postázni, így nincs izgalmi állapot sem... És enélkül nem ér semmit az egész.
MELYIK JÁTÉKRA PÁLYÁZZAK, HOGY LEGALÁBB VALAMI APRÓSÁGOT NYERJEK????
(Most megyek feladni egy-két Knorrt, hosszanfrisset meg Karavánt, de egyik sem lelkesít már.)
Hát ti hogy vagytok?
Július elején nyertem a Qurgel sajt játékon a Budweiser cég ajándékát. A cég képviselője el sem jött a vacsira, ahol a nyereményeket átadták. A sajtosok megígérték, hogy intézkednek. Szerintetek megkaptam már az ajándékot? 2hetente telózok a sajtosoknak, aki eddig 'foglalkozott' velem, az már nem is dolgozik ott. A másik nő nagyon kedves volt, sűrű elnézések közepette ígérte, hogy intézkedik. Legközelebb csodálkozott, hogy ő beszélt a sörgyárral és ígérték, megkapom. Szerintetek megkaptam? De most már nem hagyom ennyiben, kivasalom belőlük, ha kell személyesen! 

Az addig ok, hogy a Milka nyertesei benne vannak a Nők lapjában, de nagyítót nem adtak mellé. Majd kifolyt a szemem, mire rájöttem, hogy kár volt. 

Az még csak 11 napja volt. 

A Coop - Kraft / pirosmogyi,3bit, jakobs merido/ akció sorsolása okt.11-én volt. Valaki kapott már értesítést? kb. 10 pályázattal indultam de eddig semmi....
Köszike a visszajelzést előre is !!!!!!!!!!!
Köszike a visszajelzést előre is !!!!!!!!!!!
Valaki védte itt a CBA-s dolgozókat, mert keveset keresnek, és igazán érthető a bunkó hozzáállásuk. Én is dolgoztam a kereskedelemben, egy számtech szaküzletben, és naponta rojtosra kellett beszélnem a számat, hiszen ha valaki rászánja magát egy konfiguráció vásárlására, akkor mindenről mindent tudni akar, ugye. És nekem is volt rossz napom, beteg gyerekem, válásom, és a többi, a fizetésem meg a béka segge alatt volt (23 E Ft, ezelőtt 3 évvel!!!), de úgy gondoltam, erről nem az ügyfél tehet, és nem ővele kell éreztetnem, ha nem jól érzem magam a világban. Nem értem az ilyen örök elégedetlen embereket, akik az őket körülvevő embereken állnak bosszút az őket ért összes sérelem miatt.
Mint pl. a lányom egyik tanárja, aki ilyen-olyan problémafelvetéseimre közölte, hogy ő ugyan nem fog semmit segíteni a 6 osztályos gimibe készülő, kitűnő tanuló lányom felkészülésében, ez neki nem éri meg, nehogy azt gondoljam, hogy az a bruttó 184 E Ft fizetés olyan sok!!! Hát nem az, de én tehetek róla? Ahogy nem tehetek a CBA-s dolgozók alacsony keresetéről sem, meg egyéb lelki bajaikról sem. És igenis bosszant, hogy így állnak hozzám (nk).
Mint pl. a lányom egyik tanárja, aki ilyen-olyan problémafelvetéseimre közölte, hogy ő ugyan nem fog semmit segíteni a 6 osztályos gimibe készülő, kitűnő tanuló lányom felkészülésében, ez neki nem éri meg, nehogy azt gondoljam, hogy az a bruttó 184 E Ft fizetés olyan sok!!! Hát nem az, de én tehetek róla? Ahogy nem tehetek a CBA-s dolgozók alacsony keresetéről sem, meg egyéb lelki bajaikról sem. És igenis bosszant, hogy így állnak hozzám (nk).
Az "SZAMBA, BOHÓC, LOTTÓ, AUTÓS" játékra sok borítékot beküldtem, és mindig a ciklus első napján adtam föl. Ma kaptam 3 levelet, hogy sajna, a második fordulóban ennek ellenére nem fértem bele az első 10.000-be.
Az első furdulóban egy választ kaptam mindössze, pedig 3 levelet küldtem. Tavaly hasonló tapasztalatokat szereztem. Lehet, hogy jövőre már nem is játszom a Kraft csokikkal?
Az első furdulóban egy választ kaptam mindössze, pedig 3 levelet küldtem. Tavaly hasonló tapasztalatokat szereztem. Lehet, hogy jövőre már nem is játszom a Kraft csokikkal?
Fecsi
Én találtam itthon egy Pampers-kupont, ha megírod a címed, szívesen elküldöm: evergreen@index.hu
Nehogy már ezen múljon...
Én találtam itthon egy Pampers-kupont, ha megírod a címed, szívesen elküldöm: evergreen@index.hu
Nehogy már ezen múljon...
Fecsi
Ja, és itt van a játék infovonala: 06-1-372-8474.
Ja, és itt van a játék infovonala: 06-1-372-8474.
Fecsi: A CBA zöldszáma: 06-80-203.228
Szerkesztő lapmenedzser: Betlehem Erika.
A szerkesztőség pedig a Generál Press Kft. 1138 Bp. Népfürdő u. 15/D.
Más. Olvasom itt: " A CBA Magazin szeretné, ha hasábjain megjelenne az Ön véleménye... a CBA-val kapcsolatos észrevételei. Ezért hoztuk létre az Olvasói oldalt, melyben az Önök hozzászólásait, sorait közöljük, amennyiben megtisztelnek bennünket a véleménynyiilvánítással. ..."
Szerkesztő lapmenedzser: Betlehem Erika.
A szerkesztőség pedig a Generál Press Kft. 1138 Bp. Népfürdő u. 15/D.
Más. Olvasom itt: " A CBA Magazin szeretné, ha hasábjain megjelenne az Ön véleménye... a CBA-val kapcsolatos észrevételei. Ezért hoztuk létre az Olvasói oldalt, melyben az Önök hozzászólásait, sorait közöljük, amennyiben megtisztelnek bennünket a véleménynyiilvánítással. ..."
sada
A gyorsasági mesekönyvekről már biztos lemaradtam...
Amúgy te beküldtél?
Nyilván, ha van "saroknélkülid".
Képzeld, a CBA központban felajánlotta a hölgy, hogy ha el tudok érte menni, elteszi nekem az ő újságját. De nem tudok sajna...
De azért nagyon rendes. Nem gondolod?
Nem is olyan rendes...
Mert megkértem, hogy postázza el, válaszborítékkal, de azt már nem merte vállalni...
A gyorsasági mesekönyvekről már biztos lemaradtam...
Amúgy te beküldtél?
Nyilván, ha van "saroknélkülid".
Képzeld, a CBA központban felajánlotta a hölgy, hogy ha el tudok érte menni, elteszi nekem az ő újságját. De nem tudok sajna...
De azért nagyon rendes. Nem gondolod?
Nem is olyan rendes...
Mert megkértem, hogy postázza el, válaszborítékkal, de azt már nem merte vállalni...
Bocs. Az elöbbi feladó sada, címzett: Fecsi.
Én próbáltam neked keríteni, de már elfogyott. Pampers sarok nélkülit tudok neked küldeni mutatóba, bár azzal nem sokra mész. 

Nagyon szomorú vagyok. Égen-földön se találok CBA magazint. Az egyik budapesti kerületben anyukám 3 CBA üzletben érdeklődött, nemhogy nem volt, de a dolgozók MÉGCSAK NEM IS TUDTAK arról, hogy ilyen újság létezik!!!
Így itthon árválkodnak a Pampers vonalkódjaim.
Így itthon árválkodnak a Pampers vonalkódjaim.